Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » »

1 jan 1970 - 1:00

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:

1 2 3

rainuponme zei op 11 juli 2011 - 20:23:
wauw, super mooi verhaal!


ZeroGravity
ZeroGravity zei op 6 feb 2011 - 20:20:
Oké, ik ben op adem gekomen. Ik kan nu een reactie plaatsen.
Gisteren heb ik je story uitgelezen, en ik hoopte een waardige reactie te kunnen plaatsen, maar niets kwam in me op. Nu nog steeds niet, maar je verdient er wel een, op zijn minst zodat ik je kan bedanken voor het schrijven van dit verhaal. Zelfs na een nacht slapen heb ik geen weerwoord dat goed genoeg is voor dit verhaal. Hoe jij Bill beschrijft, van begin tot eind, de ontwikkeling die hij doormaakt, de dingen die hij meemaakt, is zo ongelooflijk goed dat woorden tekort schieten.
Ik dacht dat ik een goede, waardige reactie kon plaatsen zodra ik mijn toetsenbord even had losgelaten en dit alles had laten bezinken. Tevergeefs, dit wordt geen reactie waar ik trots op zal zijn hem te geven.
Maar Mein Gott, ik móet gewoon kwijt dat dit verhaal me in de ban heeft gehouden op een manier die gewoonweg niet eerlijk was! Dit zijn het soort verhalen die mij dag en nacht bezighouden, waar ik over na ga denken. Nadenken over hoe jij dit op papier hebt kunnen zetten.
Dit is een prestatie die ik nog heeel vaak over ga lezen, die ik telkens weer zal lezen met hetzelfde gevoel hoewel ik weet wat er telkens zal komen. Misschien dat ik ooit op een dag iets kan plaatsen wat verwoordt hoe ik over dit verhaal denk.
Voor nu kan ik alleen maar zeggen dat ik genoten heb tot de laatste punt.
Dankjewel <3


Kayley
Kayley zei op 27 dec 2010 - 2:24:
OMG.
JASJE .
En die banner is echt vet gemaakt.


Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 11 dec 2010 - 18:29:
Aaaah! Jasje is schattig
En ik ga je nieuw hoofdstukje straks lezen Heb het nu erg erg erg druk >< Sojjiee <3

x


missxangel
missxangel zei op 11 dec 2010 - 17:56:
Ik zie een 1 met twee nullen erachter!!
Je bent echt een geweldige schrijfster en dat weet je ook. Dit verhaal is geweldig en hoort in het rijtje tussen 'Missing Pieces' en nog veel meer goede verhalen van deze website.
You Rock