Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Belfy en Lillibit » Billy de beverbij<3

Billy de beverbij<3

7 jan 2010 - 16:38

AL

0

1

~Beyourselff begint,-
Er was eens....een bever genaamd billy. Hij was heel dapper en sterk dat was ook maar goed ook want er kwamen wel eens reuze schilpadden langs die hem sloegen met een oude oma tas en toen moest billy met zijn staart klepperen en toen waren de schilpadden weg en lieten hun oude omas tasjes achter dus een mooie kans om ff in de tasjes te kijken vondt billy en ja hoor er zat geld in 'wat een dombo's' dacht billy 'wie laat er hier nou geld achter ja zo dom waren ze wel toen ging billy een plan verzinnen om af te zijn van hun slaagpartijen of hoe je dat ook noemt....

-en toen begon ik te typen-

Dus Billy pakt al het geld op en vloog, -zover zijn vleugeltjes het toelieten,- omhoog, maar aangezien Billy niet goed kon vliegen omdat hij net twee keer tegen een boom knalde, -BIlly is bijziend geworden,- belande BIlly met een klap op de grond. Billy zoemde. "Verdorrie!,"zijn voorspriet was geknakt en verbogen. Eén van oma's, die hier geland waren, stond op en pakte Billy's geld af, terwijl ze hem sloeg met haar tasjes."Zal je leren rotbeest!," siste ze -ja de oma was een slang,- toen wilde Billy slaan met zijn beverstaart, maar toen kwam er een gevangen aangejoodeld. Hij tilde Billy op en zwaaide hem de lucht in. Dus toen zwaaide de gevangene Billy door de lucht, Billy grijnde en spreide zijn vleugeltjes. "FREEDOM!," schreeuwde hij vrolijk. maar helaas voor Billy volg hij over een meer heen... Hij viel in het water, en dacht dat hij ging verzuipen maar keek verbaast op. Hij was geland op een eiland. Billy was blij. Hij was niet verzopen! Maar toen... Toen bewoog het eiland plots! Billy schrok en liet van schrik een scheet. Zilly de zeekoe keek op en riep :"WIE PROBEEERT MIJ HIER TE VERGASSEN?!," Billy was opgelucht toen hij zijn vriendje herkende. "Ik ben het!," piepte hij uit angst. "Wie is ik?," vroeg de zeekoe met een lage stem.

~Beyourselff nam het einde op zich.~
Toen werd billy blij en ging samen met Zilly op vakantie in Zillyzeekoeland! Dat was heel leuk want billy kon niet onder water leven maar daar had hij een glazen bol voor hij deed hem op zijn hoofd en ging op vakantie!
-Einde-
Dit was Lol met Beyourselff & BloodyxAngel. Tot de volgende keer maar weer x"D

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:


BloodyxAngel
BloodyxAngel zei op 24 feb 2010 - 16:05:
x3 ghehge te droog wij x3