Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » The Life Of Revius J. Alast(tijdelijk gestopt)

The Life Of Revius J. Alast(tijdelijk gestopt)

20 nov 2010 - 0:39

AL

1143

3

Dit verhaal gaat over een jongen van Zwadderich. Hij is geen pure Zwadderaar, maar heeft wel een reputatie, deze moet hij hoog houden. Voor een aantal jaar, voordat hij in het zevende terechtkwam zou je hem wel kunnen vergelijken met een player. Als hij net uit had met een meisje had hij de volgende dag al een ander, in het zevende jaar leert hij iemand kennen wiens precies zoals hem is, qua innerlijk. Hij wordt voor het eerst in zijn leven verliefd en probeert er alles aan te doen om haar te krijgen, en tenslotte niet te verliezen.

Dit verhaal schrijf ik in de ik-vorm, is voor mij ook even wennen omdat ik normaal in de hij/zij vorm schrijf. Ik ga nog verder met mijn andere verhaal. 'A Malfoy Isn't Always Evil' en natuurlijk met het verhaal die ik samen met xBente schrijf: Our Best Year.

Ik hoop dat jullie van dit verhaal zullen genieten ^^ Het zal soms verwarrend zijn, maar Revius vertelt het wat ik net al zei in de ik-vorm, ook vertelt hij een aantal dagen van zijn jeugd, zijn tienerleven en tenslotte ook zijn volwassene leven. Maar eerst dus zijn jeugd.

Dylan

Hoofdstukken

  1. Ik stel me even voor..
    369 woorden, 3 reacties, laatste update: 25 juli 2010 - 17:08
  2. De Brief
    774 woorden, 2 reacties, laatste update: 26 juli 2010 - 17:03

Reacties:


heaven
heaven zei op 19 nov 2010 - 7:14:
bwaah niet pauzeren
maar iik snap je wel hoowr ^^ ik heb het ook druk met school T_T
maar je moet wel weer snel verder gaan zeg maar dus vind ik

xxx.


MissSnape
MissSnape zei op 17 nov 2010 - 17:38:
Dit heb ik nog nooit gelezen geloof ik, maar Rev is m'n favo peronage van jou dus dit zal ook wel weer zo'n top verhaal van jou zijn


dylan04
dylan04 zei op 17 nov 2010 - 16:53:
Ik stop tijdelijk met dit verhaal. Waarom? Vanwege het feit, dat ik nogal druk ben met school etc. Hopelijk snappen jullie mijn keuze. Het verhaal gaat door, dat beloof ik jullie. Maar wanneer, dat durf ik niet te zeggen..