Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Knowing

Knowing

4 aug 2010 - 16:25

AL

0

1

Ik was het onrealistische meisje. Het meisje dat in werelden geloofden die verder gingen dan die waar wij allemaal zo oppervlakkig in leven. In wezens die verder gingen dan het mens zijn. Ik droomde over deze werelden. Onschuldige dromen. Onschuldig, totdat ze wel héél dicht bij de realiteit komen.
Door het lezen van boeken en het zien van films werd ik dé schakel tussen deze werelden en mijn eigen leven. Ik liet veel achter op het mensfront, en nestelde me tussen de tovenaars, piraten, elfen, hobbits, vuurnaties en vampiers.
En dit is mijn verhaal.


Als onze hoofdpersoon Scarlett Woods in aanraking komt met de vloek van het geloof, belandt ze in het ene verhaal na het andere. Allemaal alledaagse fantasiefilms, die iedereen op aarde kent. Ze komt vast te zitten in een soort tussendimensie waarin ze telkens mensen moet helpen. Mensen die voor niemand echt bestaan, behalve voor Scarlett. Harry Potter, Jack Sparrow, Frodo en Sam, Legolas en Aragorn, Edward Cullen, Jacob Black, Aang en Sokka, Prins Zuko..
Verwelkom alle wezens en mensen die je in je leven in keer tegen zou willen komen, stel jezelf voor in hun wereld, in hun leven, en laat je overspoelen door het haast magische verhaal van Scarlett Woods!

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:


Eliros
Eliros zei op 4 aug 2010 - 16:37:
Klinkt leuk!
Zeg het me maar als je bent begonnen. ;'