Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Light in the dark

Light in the dark

7 okt 2010 - 10:53

12+

1949

1

Ik ben Rachelle. Ik ben een demon: Dat wil zeggen: eng. Ik ben sterker en sneller dan een nieuweling, genees sneller dan een weerwolf, en eens in de 8 maanden eet ik een mensenbloeddrinkende vampier. Daar zijn mijn tanden sterk genoeg voor. Ik ben geboren in een waterbol. Mijn twee verzorgers hebben me te weinig eten en slaap gegeven, daarom ben ik nogal mager. Ik kan mezelf veranderen in een zwarte panter met blauwe ogen, maar ik geef dan wel licht. Dat suckt nogal. Ik heb zwart, krullend haar en blauwe ogen.

En mijn naam is Daniëlle Maria Withlock. Roepnaam Dawn. Wie me Daniëlle noemt is mijn toekomstige avondmaal. Ik ben geboren in Houston, Texas. Ik had een 4 jaar oudere broer. Jasper heette hij. Spoorloos verdwenen, godzijdank. (Hé, het is mij broer.Die hoor je te haten.) Iedereen vond hem altijd "aardig" en 'Schattig' enzo.
Maar oké, terug naar mezelf. Ik ben op mijn 14e veranderd naar vampier, door die zak van een Alec. Omdat hij dacht van "Ze vind me vast leuk en dan heb ik ook een vriendinnetje van m'n eigen leeftijd." Kleuter.
Mijn karakter is stekelig, en ik ben best snel boos. Aro lijkt me nogal aardig te vidnen- geen idee waarom. Ik heb een hekel aan deze plek.
Mijn gave is dat ik als ik iemand aanraak zijn of haar (of het, als het een hond is) hele geschiedenis inclusief stamboom kan zien. Dus ik ben erachter dat Aro afstamt van een één of andere vage holbewoner in het noorden van Rusland. EN daarna van een junkie.
En dat noemt zichzelf van Adel, tuurlijk....
Oh, mijn uiterlijk. Ik heb rood haar tot op mijn schouders. Er zit een lichte slag in, en verschillende vlechtjes. Mijn huid is bleek, mijn ogen rood. Ik heb lichte sproetjes, nog vanuit mijn mensenleven. Ik heb een slanke bouw, en mensen zeggen altijd dat ik elfenoren heb. (Is niet zo, ze zijn alleen een beetje spits.)

Hoofdstukken

  1. 1
    1410 woorden, 0 reacties, laatste update: 7 okt 2010 - 11:29
  2. 2
    539 woorden, 1 reacties, laatste update: 7 okt 2010 - 11:45

Reacties:


Pearly
Pearly zei op 14 aug 2012 - 13:17:
Ik denk dat dit nog eens een leuk verhaal zou kunnen worden!