Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » All those youtube celebrities...

All those youtube celebrities...

13 april 2011 - 19:32

AL

567

1

Hoi, mijn fanfic gaat over de youtube bekenden: Olga Kay, Jessica Lizama, Joe Nation, Shane Dawson, Brittani Taylor en meer. Voor als je ze niet kent: Het zijn jonge mensen (allemaal rond de twintig jaar) die filmpjes maken op youtube. Ze worden heel vaak bekeken. Sommigen wel rond de 10.000 keer! Ze maken allemaal vlogs en sketches. Als je ze niet kent kun je ze opzoeken op naam op youtube. Dan vind je ze wel.
Ik ga het hebben over hun youtube leven gecombineerd met hun dagelijkse leven. Dat weet ik nog niet helemaal. Ik weet ook nog niet hoeveel hoofdstukken ik ga doen. Dat zien we dan wel.
Het verhaal speelt zich af in Los Angeles. (Daar wonen ze ‘’in het echt’’ ook.)
‘’Woordenboek’’ :
-Vlogs
Filmpjes over je Dagelijkse leven
-Sketches
Humorischtische filmpjes.
Info over de personages:

-Olga Kay
Meisje van Russische afkomst, maar woont al heel lang in Amerika. Heeft twee katten, Muschka en Pischka (spreek uit: Moesjka / Piesjka). Ze woont samen met Jessica en Joe. Ze is heel druk en actief, af een toe een beetje gek maar wel heel lief.

-Jessica Lizama
Wordt in het dagelijkse leven Jess genoemd en komt uit Saipan (Pacific Ocean) maar is een echte Amerikaanse. Ze heeft een groot hart en is altijd heel lief voor iedereen.

-Joe Nation
Heel Amerikaanse jongen. Hij maakt constant rare grapjes en heeft hele rare humor. Maar zijn huisgenootjes moeten wel steeds weer om hem lachen. Hij heeft ook een chihuahua hondje, Wonton (spreek uit: WohnTahn)

-Shane Dawson
Woont op zichzelf maar gaat vaak langs bij zijn moeder. Hij heeft ook een broer, Jerid, waarmee hij vaak optrekt. In zijn tuin heeft hij een tennisbaan en een zwembad, wat zijn vrienden erg leuk vinden. Hij heeft drie hondjes, Charlie (labrador), Chocolate (klein hondje met vlekken) en Miley (klein bruin hondje. Hij maakt constant grapjes en houdt van gek doen, maar heeft ook zijn serieuze buien.

-Brittani Taylor
Een heel lief en zorgzaam meisje, dat op zichzelf woont. Ze kan totaal niet koken, daarom eet ze vaak bij vrienden. Ze geeft heel veel om haar vrienden en is erg rustig.

Bijpersonages:

-Jerid
Broer van Shane
-Kate
Beste vriendin van Shane
-Joey
Vriend van Brittani

Ik weet nog niet of ik alle personages erin ga noemen, maar nu weet je het alvast .

Hoofdstukken

  1. Hoofdstuk één.
    567 woorden, 2 reacties, laatste update: 13 april 2011 - 20:02

Reacties:


Heartbeat
Heartbeat zei op 13 april 2011 - 19:50:
Shane Daweson rulez! hehe lijkt me een leuk verhaal. Laat me weten als je begint? x