Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Digimon: Revolution.

Digimon: Revolution.

8 okt 2011 - 17:13

12+

4883

1

Heb je ooit gehoord van de 8 Digimemories? Dat zijn de 8 attributen van de 8 vershillende soorten Digimon. Als ze alle acht samen zijn gevoegd, vormen ze een speciale kracht. Maar, degene die het zochten, hebben het nooit gevonden. De memories zijn goed verspreid en verstopt, en je zult moed en kracht moeten tonen om ze te vinden. Ze worden namelijk bewaakt door een sterk volgroeide Digimon.

Een jong meisje van ongeveer 15 wordt opeens de vreemde wereld, genaamd Digiworld, ingezogen. In eerste instantie denkt ze dat het een droom is waar ze in is belandt, maar niets is minder waar. 2 jaar na haar aankomst in de Digiworld, beginnen pas echt mensen in deze wereld te komen. Lang niet alle digimon zijn het hier mee eens, en vormen een groep die de mensen (temmers) weg willen hebben. De mensen willen echter een kans, en richten zelf een groep op, die goede bedoelingen heeft. Er zijn echter temmers onder hen die andere plannen hebben. Namelijk de Digimemories..
~~~~~~
Dit verhaal is eigenlijk ontstaan door een oud forum van mij, die al een paar keer is doodgegaan door te weinig leden. Ik wilde alleen niet dat de personages stierven en heb toestemming gevraagd aan een vriend van mij of ik zijn character mocht gebruiken. De personages hebben onze echte namen gekregen, aangezien we die ook gebruikt hebben voor het forum.

Disclaimer: Alleen Robin, Pedro, Blake en Betamon zijn van DT. De rest is door mij bedacht. Pedro en Betamon zijn niet door mij bedacht, maar door Pedro. Die credits gaan dus naar hem.

Hoofdstukken

  1. Proloog: Brand new world!
    2429 woorden, 0 reacties, laatste update: 8 okt 2011 - 17:13
  2. Chapt 1: Garurumon?! The Blue Evolution!
    2454 woorden, 0 reacties, laatste update: 8 okt 2011 - 17:13

Reacties:


kiejake
kiejake zei op 19 sep 2011 - 19:37:
ow dat heb ik al lang niet meer gekeken o.0