Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Death Note » Coup d'État

Coup d'État

2 nov 2012 - 23:27

12+

896

4

Coup d'État
Death Note. Als iemands naam in dit notitieboekje wordt geschreven, zal die persoon sterven. Yagami Light, de Eerste Kira, luidde met de hulp van shinigami Ryuk een nieuw tijdperk in. Snel volgden de verschillende Kira's elkaar op. Arrogantie en rivaliteit tussen deze zelfverklaarde goden leidden echter snel tot hun ondergang, inclusief die van vele onschuldigen.

Het was in deze chaotische tijden dat een nieuwe organisatie vorm kreeg, een organisatie die zich in de schaduw schuilhield en erop gericht was om opnieuw orde in de wereld te scheppen met behulp van -wat anders?- Death Notes.

Deze unie wist opnieuw rust te creëren door enerzijds de criminaliteit in de kiem te smoren en anderzijds corrupte Kira's meteen uit te schakelen. Door de decennia heen verwierf de organisatie niet alleen meer macht, daarbovenop won ze ook aan populariteit bij het volk en groeide ze uit tot een waar machtsapparaat dat tegenwoordig de touwtjes in handen heeft: het Wereldwijde Hof van Gerechtigheid (WHG).

Het is slechts een kwestie van tijd voordat iemand zich verzet tegen deze wereldmacht, of voordat iemand alle macht voor zich alleen wil winnen. Wie zal in dit zogenaamde utopia in opstand komen te midden van de ruïnes van een lang vervlogen tijdperk: een ambitieuze politicus, een liefdevolle vader, een onbeduidende crimineel of... een op wraak beluste miljardairszoon?


'Coup d'État' is gebaseerd op de psychothriller anime 'Death Note'

» Page One (completed)
» Page Two (in progress)
» Page Three (in progress)
» Page Four (in progress)

» Summary (in progress) «

Hoofdstukken

  1. Page One: Is This...?
    896 woorden, 1 reacties, laatste update: 2 nov 2012 - 23:26

Reacties:


Vampira
Vampira zei op 5 nov 2012 - 18:21:
Melding please! :3


multiCHROME
multiCHROME zei op 2 nov 2012 - 23:38:
Laat hier een berichtje achter als je wilt dat ik je persoonlijk op de hoogte hou van deze fanfic!


multiCHROME
multiCHROME zei op 12 nov 2011 - 14:17:
Ik kies zonder twijfel voor Light omdat ik me toch wel het meeste kan vergelijken met hem. Zijn gevoel voor gerechtigheid en ongelofelijk geniale brein maken van hem niet alleen mijn favoriete Death Note-personage, maar mijn favoriete animepersonage. Helaas werd hij té hoogmoedig en werd hij stilaan zelf onrechtvaardig waardoor hij uiteindelijk werd uitgeschakeld, wat misschien wel zijn verdiende loon was, maar ik vond dat 'krankzinnige', dat 'kwaadaardige' wel iets hebben =]


Iloveanime
Iloveanime zei op 18 okt 2011 - 8:58:
Ben benieuwd!
Snel beginnen...

Gr. Iloveanime
Ps: wie is jouw favo. death note character?