Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Hongerspelen » Life is just a game

Life is just a game

17 dec 2011 - 17:52

AL

0

3

Wat als er iets bestaat waar niemand van af weet en het zorgt ervoor dat je 'onsterfelijk' wordt? Wat zou je aantreffen in de toekomst? Niks? Een wereld die vernietigt is met enkel een aantal honderden overlevende? Of het tegenovergestelde, een futuristische wereld?
Wat als het allebei is?

Het overkomt twee jongeren van 18 jaar. Ze werden opgespoord, neergehaald en besmet met de onsterfelijkheid. Beide zijn ze ingestopt in een blok ijs, vervolgens zijn ze naar bergen vervoerd. Eén naar de Appalachian Mountains en de ander naar de Rocky Mountains. Wanneer ze enkele honderden jaren later wakker worden gemaakt, blijkt de wereld te zijn vergaan.
Ze komen er op hun eigen manier achter dat de landen die zij ooit kende als Amerika en Canada, zijn verwoest. Er waren maar enkele honderden overlevenden. Het land werd omgevormd tot Panem, met als hoofdstad het Capitol en daaromheen 13 districten, ieder met hun eigen werkzaamheden.

Ze horen over de Donkere Dagen en maken vanaf dan de Hongerspelen mee. Elk jaar weer hetzelfde: 24 tributen in een arena. Eén tribuut die het allemaal overleeft... Maar dan... Dan is het de 74ste Hongerspelen.

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:


Chrissy
Chrissy zei op 14 juni 2012 - 15:29:
Oh my gooooood!
Melding?


Jopie2
Jopie2 zei op 10 mei 2012 - 9:19:
owwwww beginnnen!!!
melding plies


moorte
moorte zei op 2 april 2012 - 14:41:
Oh my god beginnen jij!!