Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Quite a Story

Quite a Story

31 dec 2011 - 0:53

12+

3781

0

Hey lieve fanfic lezers, ik ben een nieuw verhaal begonnen (ja alweer) en dit keer ben ik vastbesloten hem écht af te maken. Mijn goede voornemens dus voor 2012. Anyway, let's move to the point.


Mezelf omschrijven? In één woord? Dat meen je toch niet serieus, hoop ik. Mezelf beschrijven in een paar zinnen lukt al niet eens. Oké, oké! Voorruit! Wat dacht je van….Dit is moeilijker dan ik dacht. Een onmogelijke opdracht! Een onmogelijke opdracht? Daar kan ik jullie wél een verhaal over vertellen, alhoewel ik betwijfel of jullie het echt geloven. Zal ik maar…? Ja? Weet je het zeker? Oké, luister goed en als je het niet gelooft, moet je maar veritaserum halen.


Poppy Cahill, die een magneet lijkt te zijn voor problemen heeft het dit keer écht voor elkaar.
Op een nietsvermoedende, regenachtige dag in Londen lijkt de wereld in een keer op zijn kop te staan. Na een waarschuwing voor een gladde vloer en een harde val wordt Poppy wakker op een plaats waarvan ze altijd had gedacht dat het niet bestond. Op een plaatst die niet eens zou kúnnen bestaan!
Vanaf dat moment krijgt Poppy te maken met arrogante, witblonde jongens, mensen die claimen te kunnen toveren, een school waar ze leren magie te beoefenen, een kale, boze tovernaar en het tegenovergestelde daarvan. Een groep jongeren die proberen hem onder de zoden te krijgen. Poppy met haar talent voor smoesjes bedenken probeert zich onder benarde situaties uit te praten want niet altijd even gladjes gaat. Ze zal uiteindelijk tóch een kant moeten kiezen. Als er dan ook nog eens liefde om de hoek komt kijken, wordt het helemaal ingewikkeld.
Poppy zal haar hart moeten volgen. En dat is iets wat ze op haar totaal eigen, aparte manier ook zeker zal doen.

---------------------------------------------------------------------------------------------


Ik hoop dat jullie het wat vinden. Alvast veel plezier met lezen.
xoxo Valerie

Hoofdstukken

  1. Prologue
    1014 woorden, 1 reacties, laatste update: 31 dec 2011 - 0:57
  2. 01. Who on earth are you?
    1512 woorden, 1 reacties, laatste update: 31 dec 2011 - 19:10
  3. 02. My stomach is just not thát strong
    1255 woorden, 1 reacties, laatste update: 21 jan 2012 - 0:22

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.