Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De echte Peter

De echte Peter

5 jan 2012 - 22:15

12+

0

2

Mijn verhaal is gebaseerd op de tekenfilm Peter Pan. Deze heb ik gekozen omdat dit altijd mijn favoriete film was. Mijn idee is om Peter Pan te plaatsen in de echte wereld. Er bestaan daar geen elfjes, kapitein Haak of Neverland, maar daarvoor heb ik iets anders bedacht.


Wendy van Dalen was al zeer volwassen voor een meisje van zestien. Het enige moment dat je in haar nog een kind ziet is wanneer ze haar broertjes een verhaal verteld over Pieter Planken. Een door Wendy verzonnen fantasieverhaal. Haar ouders zeggen dat ze ermee moet ophouden, dat ze te groot voor de verhalen is geworden. Wendy begint te geloven dat ze gelijk hebben. En hoeveel verdriet het haar ook doet, ze besluit het hoofdstuk Pieter Planken voor eens en altijd af te sluiten. Maar dan ontmoedt ze Peter Pan, een eigenwijze, kinderachtige maar voor al bijzondere jongeman. Brengt hij het kind in aWendy weer naar boven of maakt zij Peter volwassen.

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:


R5ismyworld
R5ismyworld zei op 17 nov 2013 - 12:53:
jammer dat je hier nooit een hoofdstuk van hebt gemaakt


AnnaVD
AnnaVD zei op 21 jan 2012 - 14:19:
uhm, ik heb een opmerking, je hebt een aantal spellingsfouten gemaakt. Zo hoort het ontmoet te zijn, en niet ontmoedt, en voor al moet aan elkaar. Verder lijkt het me een leuk verhaal! stuur me maar een bericht als je een hoofdstuk hebt