Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fanfiction One Direction - Aan het strand

Fanfiction One Direction - Aan het strand

14 juli 2012 - 15:20

12+

0

1

"Hmmmm.." ik werd wakker door m'n wekker, en kleedde me zoals altijd aan in mijn kleine rommelkamertje. Ik keek op mijn mobiel, 1 ongelezen bericht. Ik opende het, en wachtte op mijn slome LG. "Heb je zin om vandaag naar het strand toe te gaan? x" Ik glimlachte, weer z'n origineel idee van m'n beste vriendin Kim. Ik smste haar terug: "Jaa! Klinkt leuk! Kom rond 10 uur bij mij. XX" Ik liep naar beneden, en vroeg aan m'n moeder: "Mam? Mag ik naar het strand met Kim?" Ze antwoorde: "Ja leuk schat, hier, koop er maar een ijsje van." En ze duwde 10 euro in mijn hand.

Ik had mijn tas net ingepakt, toen de bel ging. Ik hoorde dat mijn moeder open deed. "Hee Kim, leuk je weer te zien! Kom binnen meis." "IK KOM ERAAN!" riep ik naar haar, en snelde de trap af. Ik gaf Kim een knuffel, en we liepen naar buiten. "Weetje, misschien is er wel een leuke boy voor je.." grapte ze. "Hahaha, nee.. Wie valt er nou op mij?" En trok een droevig gezicht.

Toen we bij de bushalte aankwamen, stond de bus al klaar. We renden er naartoe, en stapte in. Ik liet mijn OV-chipkaart scannen, net zoals Kim deed. We gingen zitten, op de met kauwgom beplakte stoelen. We reden naar Callantsoog, een badplaats in Noord-Holland.

We kwamen aan, en renden tegelijk naar de zee. Ik gooide mijn tas ergens neer, en pakte mijn handdoek. Ik zag Kim ook haar handdoek pakken. Ze tikte me aan, en keek naar de groep jongens van onze leeftijd. Ik wist al zeker weten dat Kim er naartoe gaat. Spookte het in m'n hoofd. En ja hoor, ze liep naar de knappe boys toe, en ik hoorde haar zeggen:"Wat vinden jullie van m'n vriendin daar?" Ik voelde me echt boos worden op haar, totdat een van de boys zei: "I think she's really nice." Meende hij dat nou? Hij was echt de knapste jongen die ik ooit gezien had. Kim liep weer naar mij toe, en gaf me een knipoog. "Wat heb je gedaan?!" Zei ik. "Let maar op." antwoordde ze, en trok één wenkbrauw op. Ze zwierde met haar prachtige blonde krullen, en deed haar haar in een vlecht. Ik voelde me echt onzeker, Kim is zo mooi.. En ik zo.. NOT.
"Hey!" Riep die ene knappe boy weer. "Hi! " antwoorde ik. Hij rende naar me toe, en kwam naast me in het zand liggen.
"How are you?" Vroeg hij. "Uhmm.. are you not dutch?" vroeg ik. Kim wist dat ik niet op Nederlandse jongens viel. Ik fluisterde in haar oor: "Thanks!" En glimlachte. "No, I'm from England. How are you babe?" Vroeg hij weer. "I'm fine. You?" Zei ik op m'n beste Engels. "Great" En hij knipoogde naar me. Ik bloosde, en werd zo rood als een tomaat. "Haha, are you shy?" Zei hij, en flipte zijn donkerbruine haren in het rond. "Nooo!" zei ik, en gaf hem een klein duwtje. "I'm Harry, who are you?" Ik dacht meteen aan One Direction. Ik kende ze eigenlijk niet, ook niet van gezicht. "I'm Iris.. Are you that Harry from One Direction or something?" vroeg ik. "Yes, are you a fan?" Ik moest gewoon eerlijk antwoorden dus ik zei: "No, I don't know you guys. I'm sorry" Hij lachte. "Doesn't matter,babe.Wait! " Zei hij, met z'n prachtige accent, en rende naar de andere vier jongens toe.
Kim keek me aan, en zei: "Bam. Ik heb een beroemdheid voor je geregelt." "Hij is echt leuk!" antwoorde ik enthousiast. Hij en de andere knappe jongens kwamen ook hier naartoe. Kim glimlachte naar één, en zei: "Die blonde is van mij." En lachte hardop. Harry liep naar ons toe, en zei:"Hey girls, these guys are Liam, Zayn, Louis, and Niall." M'n vriendin knipoogde naar Niall, de blonde, terwijl Harry weer naast mij kwam liggen. Ik probeerde mijn haar goed te doen, maar door die stomme wind, lukte het niet. "Hahahaha. Would you like to go swim with me?" Vroeg hij. Ik antwoorde ja, en liep met hem mee naar het water. Ik keek sneaky achterom, en zag Kim en Niall half op elkaar liggen. Dat is mijn vriendin. En lachte.

Ik stond met mijn voeten in het water, terwijl Harry al helemaal in het koude water lag. "Come on babe!" hij lachte. "It's so cold!" Hij liep het water uit, naar mij toe, en spreidde zijn armen. "Do you want a hug?" Ik gilde en probeerde weg te rennen, maar het was te laat. Hij knuffelde me. En nog niet zo kort ook. Ik voelde de vlinders in m'n buik, ik ben nog nooit zo snel verliefd geweest! "I love you." Zei hij, alsof hij m'n gedachte kon lezen. Hij liep met me het water in, en ik voelde weer het koude water.

Ik kreeg het echt ijskoud, en begon te kuchen. "Are you sick?" Vroeg Harry bezorgt. "No it's.." Ik voelde me duizelig worden, waarschijnlijk omdat ik nog helemaal niks gegeten had. Ik greep Harry vast, en zei: "I'm feeling sick.." Hij keek me bezorgt aan, en tilde me op. Hij liep met mij in zijn armen naar mijn knalroze handdoek, en legde me erop neer. Kim keek me aan: "Wat is er mop?" "Ik voel me niet zo goed.." Ze omarmde me, en vroeg: "Wil je naar huis?" Ik schudde nee. Harry kwam naast me liggen in het zand. We lagen dicht tegen elkaar aan. Hij draaide zijn hoofd naar me toe, en pakte mijn hand vast. Hij kwam dichterbij, en fluisterde: "I don't know anything about you, just your name. But I li.." Hij bloosde, en ik zei: "Kiss me." Hij kuste me, ik voelde zijn warme, zachte lippen tegen de mijne aan kleven. Het leek wel uren te duren. Ik genoot er zo erg van. Hij stopte, en zei:"Do you feel better now?" Hij glimlachte naar me. "Yes." Zei ik, ik meende het ook echt, hij is zo'n schat. We praten over onszelf, om elkaar beter te leren kennen. We kwamen erachter dat we veel gemeen hebben.

We lagen nogsteeds op mijn handdoek. Hij stond op, en pakte mijn hand. Ik zag Kim met Niall zoenen. Ik lachte hard, ze is zo'n flirt. Ik zag dat Louis, Liam en Zayn achter Harry kwamen staan. Niall stond ook op, en kwam naast Harry staan. Kim liep naar mij toe, en we gingen zitten op mijn knalroze handdoek. Liam begon ineens te zingen: "Your insecure, don't know what for. Your turning heads when you walk trough the do-o-oor..." En hij ging door. Harry en Niall begonnen het refrein te zingen. En Harry pakte me beet. Hij keek me aan met z'n prachtige groene ogen, en kuste me, toen ze klaar waren met het refrein te zingen. Ik kuste hem terug. Ik keek vanuit mijn ooghoeken naar Kim, die ook stond te zoenen met Niall. Harry stopte, en zei: "Would you be my girlfriend?" "Why me?" vroeg ik. "Because your beautiful, and I like you." Hij keek me flirterig aan. "I.. Yes, Harry. " Ik kuste hem.

Een week later, lagen we op het strand: Kim en Niall, en Harry en Ik. We keken naar het water. "I love you." "I love you too." Zeiden we tegen elkaar. "But.. I can't stay here, I have to go, tomorrow." Ik keek hem verdrietig aan. "Would you like to go a month with me, Kim, and the boys?" Vroeg Niall aan me. "I love to!"

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:


Irisen10 zei op 14 juli 2012 - 15:33:
Laat weten wat je ervan vind!


[ @1D_imaginezz ]