Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » This ain't lust, I know this is love~Harry E. Styles

This ain't lust, I know this is love~Harry E. Styles

19 mei 2013 - 20:07

12+

778

0

It's in you lips,
and in your kiss.
It's in your touch,
and your fingertips.
And it's in all the things,
and other things
that make you who you are,
and you eyes.
IRRESISTABLE...


Emma is een normaal meisje, met een vrij normaal leven afgezien van het feit dat ze tegen haar wil wordt vast gehouden door vijf jongens. Ze beseft maar al te goed waarom ze daar is en wanneer ze de kans krijgt om haar diensten te beperken tot één van hen hoeft ze daar niet lang over na te denken. Aanvankelijk is ze vrij verlegen, maar al snel leert ze te genieten van Harry's aanrakingen. Kan ze trouw blijven aan zichzelf of verliest ze zichzelf aan de onweerstaanbare charmes van Harry?

“So I have an offer for you.” Z’n zware stem stuurde rillingen langs m’n ruggengraat en ik voelde hoe m’n lichaam opspande tegen het zijne.
“Or this place will slowly turn into a hell for you… Or you become mine.” Ik schrok er niet eens van, ergens had ik het zelfs verwacht… Toch keek ik hem vragend aan.
“Yours?” Vroeg ik een beetje verdoofd, maar het simpele woord leek harder op Harry in te werken dan ik had verwacht. Het idee dat ik van hem zou zijn weerspiegelde een groot verlangen in z’n ogen en z’n handen die op m’n heupen rustten, knepen ietsje harder.
“Mine…” Hij sprak het uit als een kwelling, een kwelling omdat hij me nog niet had.


Bevat Engels en Nederlands, heel gering gebruik van andere talen waaronder Duits omdat dat Emma's nationaliteit is. Ik gebruik niks waarvan ik denk dat jullie het niet begrijpen en als ik dat wel doe is er een vertaling bij.
© Emma Winterscheidt

Hoofdstukken

  1. 01.Waking up
    778 woorden, 1 reacties, laatste update: 19 mei 2013 - 20:08

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.