Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De ontmoeting!

De ontmoeting!

21 juni 2013 - 14:45

AL

0

0

Lisa was een chinees meisje die naar Nederland was verhuist toen ze 7 was.
Ze groeide op in Nederland, ging naar een nederlandse schoool en maakte Nederlandse vriendinnen en net zoals iedereen was ze natuurlijk ook fan van One direction. Op 3 mei zouden haar idolen naar Nederland komen! Haar 2 beste vriendinnen Nina en Milou die natuurlijk ook heel erg fan waren hadden kaartjes bemachtigt maar lisa was nét te laat met de kaartjes, ze baalde als een stekker.
Paar maanden later zouden ze terug gaan naar China waar haar familie woonde. Toen Lisa in China was kon ze niet blij zijn of plezier maken, ze dacht telkens '' hoe zou het op het concert zijn''
Op een dag liep ze door het park en hoorde ze : '' And let me kiss you..''
ze rende er op het geluid af, en daar stonden ze dan HAAR IDOLEN!!
Gelukkig waren ze niet heel bekend in china dus kon Lisa heel dicht bij hun staan, ze zong de longen uit haar lijf met hun mee waardoor ze heel erg opviel.
Ineens keek Zayn haar heel lang aan, ze viel bijna flauw haar crush keek haar aan! Dé zayn waar ze nachten over heeft gedroomd en heeft gefantaseerd! Hij keek haar aan! Zayn liep zingend naar haar toe en zong de laatste zin : '' and let me kiss you'' en drukte toen zijn lippen op de mijne.

Paar jaar later gingen Zayn en ik naar het strand en toen ging hij op zijn knieën en vroeg me ten huwelijk.. en natuurlijk zei ik ja !

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.