Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Nieuw begin

Nieuw begin

28 okt 2013 - 18:58

AL

0

0

Een nieuw begin

Ik word wakker door mijn wekker, met het nummer Mainstreet – Mind is Blown. Mijn eerste dag op mijn nieuwe school denk ik meteen. Eigenlijk zag ik er tegen op. Ik was verhuist. Hier naar Amsterdam. Maar ik was er ook wel blij mee. De hoop dat ik niet meer gepest zou worden. Op mijn gemak sta ik op en kleed mij om. Even later loop ik naar beneden en check op mijn gemak mijn whatsapp en twitter. Zodra ik van de trap af ben komt Rex mijn hond op mij afgerent. Hij was pas 4 maanden oud. Een herdershond. ‘Heey Rex! Ga je mee wandelen?’ begroet ik hem. Als hij het woord wandelen hoort rent hij meteen naar de deur. ‘Ja dus’ zeg ik lachend. Ik pak de riem en ga een rondje met hem lopen. Als ik terug kom zie ik dat het al half 8 is. Gehaast geef ik Rex te eten en maak wat te eten voor mezelf. Ik prop alles in mijn tas. Roep gehaast ‘Doei Mam!’ terwijl ik de deur achter mij dicht gooi. Ik pak mijn fiets en doe mijn oortjes in mijn oren. Met Mainstreet in mijn oren fiets ik rustig naar school. Op school aangekomen zet ik mijn fiets in het rek en loop gelijk naar binnen. Bij het lokaal aangekomen zie ik een jongere man zitten van een jaar of 27. ‘Ehm hooi? Zit hier klas 3D?’ vraag ik. De man kijkt op. ‘Ja dat klopt, dan ben jij vast Louise’ zegt hij. ‘Ja’ zeg ik. ‘Ga vast zitten de rest van de klas komt zo’ zegt hij ‘Oh ja en ik ben meneer van het Hek’. Ik glimlach naar hem en ga zitten ergens aan de zijkant achterin. Ik check rustig even mijn twitter. Een paar mainiacs die mij succeswensen vandaag waar ik op reageer. ‘Goedemorgen meneer van het Hek’ hoor ik voor in de klas. Ik kijk van waar het vandaan komt. Mijn mond valt open van verbazing als ik zie wie het is. Het is Nils van Mainstreet.

‘Hey ben je nieuw hier?’ vraagt hij aan mij. ‘Eh… eh… ja’ zeg ik stuntelig. ‘Ik ben Nils.’ Zegt hij terwijl hij zijn hand uitsteekt. ‘Eh.. ik ben Louise.’ Zeg ik. ‘Mooie naam!’ zegt Nils. ‘Mag ik naast je komen zitten?’ vraagt hij. ‘Ja hoor’ zeg ik nog verbaast over dat ik bij de Nils Käller in de klas zat. ‘Ehm Nils?’ vraag ik. ‘Ja wat is er?’ vraagt hij. ‘Het klinkt misschien raar maar mag ik een foto met jou?’ vraag ik. Nils kijkt eerst wat verbaast maar dan lacht hij. ‘Je bent mainiac of niet?’ vraagt hij. ‘Ja’ zeg ik. ‘Kom maar’ zegt hij terwijl hij mijn mobiel uit mijn handen pakt. Ik sla een arm om hem heen en hij om mij. We maken een foto samen. ‘Oh my god dankjewel nils!’ zeg ik. Nils glimlacht en kijkt naar de tafel. Langzaam komen er meer mensen uit mijn nieuwe klas binnen. Het valt mij op dat bijna niemand hooi tegen mij of Nils zegt. Ik zeg er maar niks van denk ik. Meneer van het Hek begint al snel de les en voor ik het weet is de les al weer voorbij. Als ik samen met Nils het lokaal uitloop vraagt hij ‘Weet je naar welk lokaal wij moeten?’ ‘Nee weet jij het?’ zeg ik. ‘Kom maar mee’ zegt Nils lief terwijl hij voor mij uit gaat lopen. Ik loop achter hem aan. Als we bij het lokaal aan komen vraag ik ‘Nils? Welk vak hebben we eigenlijk?’ ‘Muziek!’ zegt Nils. ‘Superleuk! Mag je ook op gitaren spelen?’ vraag ik. ‘Alleen als je het al kan’ zegt Nils. ‘Kan ik ook! Heb er een thuis staan.’ Zeg ik. ‘Echt super leuk ik heb er meer maar dat wist je waarschijnlijk al.’ Zei Nils. ‘Ja’ zeg ik met een knipoog. Er komt een jongen naast ons staan. Jochem heet hij volgens mij. Ik vond dat hij er niet zo aardig uit zag.

Vanuit Nils:
Daar kwam Jochem aan. Ik mag hem niet en net zo goed als hij mij niet mag. Net nu het zo gezellig werd met Louise. Ik zucht. Oh nee komt hij ook nog naast ons staan. 'Zo maakt onze Nils je een beetje weg wijs hier?' vraagt hij niet heel onvriendelijk. Ik zie Louise rood worden. 'Eh ja en hij doet het goed.' zegt ze. Gelukkig maakt hij nog geen rotopmerkingen denk ik.

ik ga snel verder xx reageer please x

Hoofdstukken

  • Er zijn nog geen hoofdstukken voor deze fanfiction geschreven...

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.