Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Kronieken van de Onderwereld » The Seelie Queen's revenge

The Seelie Queen's revenge

18 dec 2014 - 16:24

12+

5093

0

ik weet dat de meeste fics hiero Nederlands zijn, maar ik heb een Engelse fic :3 Engels ligt me gewoon beter de laatste tijd en sommige opmerkingen zijn gewoon zoveel leuker

Anyway, dit speelt zich af na City of Heavenly Fire dus als je die nog niet heb gelezen is het waarschijnlijk verstandig niet verder te lezen ook vanaf NU.

Jace & Clary
Magnus & Alec
Isabelle & Simon

Het groepje is gewoon nog bij elkaar, Izzy en Clary worden Parabatai. Simon gaat binnenkort de Shadowhunters eed afleggen omdat zijn training bijna is volbracht en hij bijna een volleerde Shadowhunter is net als Clary, Jace, Alec en Isabelle. Nog niet zo heel lang geleden heeft de Clave strenge regels opgesteld voor de Fearies vanwege hun verraad toen ze in oorlog waren met Sebastian (Jonathan) Morgenstern. Sebastian is dood, maar de Seelie Queen is bij lange na niet klaar met de Clave, de New York instituut of de Shadowhunters in het algemeen. & nu probeerd ze hen via een andere Shadowhunter naar buiten te lokken om terug te slaan.
1. ding wat je moet onthouden als je met de Seelie Queen te maken heb : Vertrouw nooit op wat ze zegt. Fearies kunnen welliswaar niet liegen maar ze kunnen wel manipuleren, en dingen verdraaien en de Seelie Queen is daar een ster in.

Met behulp van Magnus Bane (Glamourous Fashion god with way to much glitter and an awesome Cat named Chairman Meow), Emma Carstairs, Julian Blackthorn, Jem & Tessa, de weerwolven en (eventueel) de vampiers, gaan de vrienden proberen de Seelie Queen te verslaan en Mark Blackthorn die gepakt is door de fearies te redden. Het is alleen niet zo makkelijk als dat ze hadden verwacht.

Hoofdstukken

  1. Prologue
    2211 woorden, 0 reacties, laatste update: 18 dec 2014 - 16:25
  2. Chapter 1
    2882 woorden, 0 reacties, laatste update: 18 dec 2014 - 16:26

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.