Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » FanFiction promoten » Personages gezocht

Personages gezocht

1 2
xDevilBitch
xDevilBitch

xDevilBitch is offline

[10099]
xDevilBitch zei op 27 jan 2010 - 13:55:
Hoi,
Nadat dit verhaal lang in mijn hoofd heeft rondgespookt ben ik toch begonnen. Ik heb hier alleen nog personages voor nodig. Wat ik wil weten:

Naam:
Leeftijd:
Uiterlijk [lengte, postuur, kleur ogen/haar enz.]:
Foto:
Karakter:
Seksuele geaardheid:
Verleden:
Talenten:
Extra:


Na een burgeroorlog viel de V.S uit elkaar in verschillende districten. Dit verhaal speelt zich af in het district ‘First Heaven’, dat vroeger New York heette. Het district is opgedeeld in twee gebieden: het ‘Blessed’ deel, waar alle christenen wonen, en het ‘Cursed’ deel, hier wordt iedereen naartoe gestuurd die betrapt is op een zonde, en verder wonen er de mensen die niet christelijk wilden worden. Ik heb vooral mensen nodig voor het ‘Cursed’ deel. Geen van deze mensen is weggestuurd, maar ze wonen er al sinds de scheiding van de delen. Het gaat hier om jongeren van 12/13 (en daar heb er één voor nodig) tot een jaar of 25.
Belangrijk: De burgeroorlog begon in 2039, inmiddels is het het jaar 2076 en in dit deel van Amerika tamelijk rustig. Het cursed deel ontstond zo rond 2058, vanaf dat jaar zijn er enorm veel mensen vermoord, onder andere door de christelijke 'politie'.

Edit: Ik heb trouwens niet alleen 20-ers nodig, maar ook jongere mensen ^^
xXX Daniëlle



xNadezhda
xNadezhda is offline

[7882]
xNadezhda zei op 27 jan 2010 - 14:08:
Vanmiddag maak ik een personage voor je.

CosmicPurple
CosmicPurple

CosmicPurple is offline

[9912]
CosmicPurple zei op 27 jan 2010 - 14:22:
Yay, hier hou ik van!
*gaat personage bedenken*

Kayley
Kayley

Kayley is offline

[15313]
Kayley zei op 27 jan 2010 - 14:27:
Naam: David 'Dave' Johnsson
Leeftijd: 23
Uiterlijk: Lange, tengere man. Kleurtje door de zon. Kort, donkerbruin haar en donkerbruine ogen. Altijd piekfijn geschoren.
Foto: http://www.fashionata.be/ckfinder/userfiles/images/Mannen/penn%20Badgley.jpg
Karakter: Hoewel hij alles wegheeft van een knappe, serieuze man is hij innerlijk nog een kind. Zijn leven draait om plezier maken en tegen de regels ingaan, dat komt door de mentaliteit waarin hij zijn puberteit heeft doorgemaakt, in het Cursed Deel van First Heaven. Is zeer behulpzaam en territoriaal agressief, komt op voor zwakkeren en dan vooral als het om zijn 12-jarige broertje Danny gaat.
Seksuele geaardheid: Daar is hij nog niet volledig uit, maar heeft al met beide geslachten geëxperimenteerd.
Verleden: Vrij normaal opgegroeid, als je het feit dat hij in het Cursed Deel woont buiten beschouwing houdt.
Talenten: Hij heeft een heel erg sterk fotografisch geheugen, hij moet dingen dus maar een enkele keer zien om ze te onthouden.
Extra: Een tribal op zijn onderrug en een klein, rood sterretje achter zijn rechteroor.

CosmicPurple
CosmicPurple

CosmicPurple is offline

[9912]
CosmicPurple zei op 27 jan 2010 - 14:54:
Naam: Maxine Nelson
Leeftijd: 18
Uiterlijk: 1m69 groot, redelijk mager, sportief, geen vrouwelijke vormen, smalle gelaatstrekken, draagt haar lichtblonde haar zo kort dat ze soms voor een jongen kan doorgaan, lichtbruine ogen, donkere wenkbrauwen, draagt enkel zwart.
Foto: http://img188.imageshack.us/img188/4793/plazakvinna9september20.jpg
Karakter: erg op zichzelf, achterdochtig, denkt altijd twee stappen vooruit, heeft ogen in haar achterhoofd, focust altijd eerst op haar eigen overleven, zeer 'streetwise', moet altijd sarcastisch doen, is een pathologische leugenaar [zie extra].
Seksuele geaardheid: don't care, als het maar geen vaste relatie is.
Verleden: opgevoed door haar moeder en twee oudere zussen, heeft haar vader nooit gekend. Haar oudste zus is doodgeschoten tijdens rellen in hun district na een protestmars [ze was vredesactiviste], haar moeder is tijdens diezelfde rellen aangereden en een paar dagen later overleden in het ziekenhuis. Haar andere zus is toen compleet doorgeslagen, en is sindsdien opgenomen in een gesloten psychiatrische instelling. Maxine leeft al twee jaar op haar eentje in hun oude huis, dat langzaam begint te vervallen.
Talenten: Ze is een ongrijpbare inbreker. Ze kraakt sloten en beveiligingssystemen alsof ze haar hele leven niks anders heeft gedaan. Zij en haar jongste zus maakten vroeger deel uit van een criminele bende, om hun alleenstaande moeder te steunen. Al sinds haar twaalfde kreeg Maxine van één van de bendeleden les in basejumping [met een parachute van gebouwen springen]. Het is illegaal en heel erg verboden, maar ze is nog nooit gepakt. De zwarte rugzak met haar parachute heeft ze altijd bij zich, en het is een onmisbaar instrument bij haar inbraken.
Extra: ze lijdt aan een milde vorm van Pseudologia phantastica: ze heeft een onbedwingbare drang om te liegen. Ze is zich ervan bewust dat ze leugens vertelt, maar kan het niet stoppen. Vaak stelt ze zich voor met andere namen, om één of andere reden altijd gerelateerd aan vogels. [Phoenix, Falcon, Robin, Sparrow, Circe, Raven...]

CosmicPurple
CosmicPurple

CosmicPurple is offline

[9912]
CosmicPurple zei op 27 jan 2010 - 14:55:
Foto: http://www.fashionata.be/ckfinder/userfiles/images/Mannen/penn%20Badgley.jpg

Het is Dan van Gossip Girl! =D
*enthousiasme*

TAMschrijft
TAMschrijft

TAMschrijft is offline

[92]
TAMschrijft zei op 27 jan 2010 - 21:36:
Personages bedenken is echt geweldig leuk!

Naam: Ilsimir
Leeftijd: 20
Uiterlijk [lengte, postuur, kleur ogen/haar enz.]: Donker grijze ogen, rond de twee meter - hij stoot altijd zijn hoofd tegen deuren, zwart krulletjes haar. Vrij brede schouders, waardoor hij overkomt als een zeer groot en breed persoon. Draagt meestal broeken met gaten erin, omdat hij nooit zin heeft om nieuwe te kopen. Hij heeft ook grote handen, een stevige handdruk.
Foto: (Heb ik helaas niet voor je, sorry)
Karakter: Beetje verlegen, totdat je iets aan hem vraagt. Dan barst hij los in een stortvloed aan woorden waaraan geen einde lijkt te komen. Hij houdt niet van leugenaars en vertelt zelf nooit een leugen. Als hij iets niet wil vertellen dan zwijgt hij. Hij kan ook niet tegen arrogante of egoïstische mensen, op hen kan hij zeer kwaad worden. Soms verliest hij zijn beheersing en geloof me, zijn slagen zijn altijd én raak én hard. Ilsimir vindt het niet erg als iemand anders de leiding heeft, maar dan moet het wel goede leiding zijn. Als hij het ergens niet mee eens is kan hij soms, anders dan je verwacht, fel uit de hoek komen.
Veel mensen zijn bang voor hem vanwege zijn postuur, maar eigenlijk is het niet zo'n angstaanjagende jongen. Hij haat alles wat met pistolen te maken heeft (zie verleden.)
Seksuele geaardheid: Voorzover bekend is hij hetero.
Verleden: Toen hij een jaar of twaalf was, heeft zijn moeder zijn vader doodgeschoten, omdat hij dronken thuis kwam. Je zal Ilsimir dan ook nooit dronken vinden. Hij heeft niet echt veel vrienden, maar weet zich snel aan elke situatie aan te passen, waardoor het lijkt alsof hij wél veel vrienden heeft. Hij heeft nooit school afgemaakt, zijn diploma's zijn steengoede vervalsingen door zijn hackerskunst (zie talenten.)
Talenten: Hij is heel goed in redevoeringen, mensen overtuigen. Verder heeft hij het onopvallende talent computers te hacken, iets dat hem in zijn leven al meerdere malen zijn dienst heeft bewezen.
Extra: Vraag hem nooit een hond uit te laten. Hij is onredelijk bang voor honden, zelfs voor van die kleine schattige slapende mormels.

xNadezhda
xNadezhda is offline

[7882]
xNadezhda zei op 28 jan 2010 - 18:59:
As promised, ook al is het een beetje laat. ^^'

Naam: Sylvie Marks
Leeftijd: 20
Uiterlijk [lengte, postuur, kleur ogen/haar enz.]: Blond/roodblond haar, grijsgroene ogen. Sproetjes. Ongeveer 1m79 lang, vrouwelijk figuur. Niet stevig, maar zeker niet fragiel. Let obsessief op haar gewicht.
Foto: http://i45.tinypic.com/244qpe9.jpg
Karakter: Ze is een vechter, een doorzetter. Waar ze in gelooft, blijft ze in geloven, wat je ook zegt. Ze is zich bewust van het effect dat haar vrouwelijkheid heeft op mannen en buit dat genadeloos uit als ze iets nodig heeft. Om zichzelf te beschermen doet ze andere mensen pijn - mentaal, niet fysiek, ze is geen vuistenpersoon. Meer het stille type.
Seksuele geaardheid: Hetero, maar dat beseft niet iedereen.
Verleden: Ze is redelijk alleen opgegroeid. Haar ouders waren zwaar geschokt door het feit dat ze naar het Cursed gedeelte werden gestuurd en lieten daardoor hun dochter een beetje verslonzen. Bijgevolg is Sylvie eigenlijk altijd bij haar beste vriendin te vinden, Ramira. Sylvie heeft haar school afgemaakt, maar nu werkt ze net als Ramira in een bar.
Talenten: Mensen overtuigen haar te geven wat ze hebben wil.
Extra: Ze droomt ervan een prins op het witte paard te vinden.

Is ze een beetje goed? :x

xSoParanoid
xSoParanoid

xSoParanoid is offline

[7329]
xSoParanoid zei op 28 jan 2010 - 19:24:
Jeej ik bedenk er ook eentje

NaNaa
NaNaa

NaNaa is offline

[9884]
NaNaa zei op 28 jan 2010 - 19:32:
Ik ook. Ooit. ^^'
Nu ik is inspi'loos ><

xSoParanoid
xSoParanoid

xSoParanoid is offline

[7329]
xSoParanoid zei op 28 jan 2010 - 19:40:
Naam: Sophie Neveu
Leeftijd: 20
Uiterlijk : 1.65 Lang licht bruinhaar, Ponny, donkerbruine ogen, Bikini Figuurtje
mooie rondingen niet te rond net goed.
Foto:http://i48.tinypic.com/2mzfic3.jpg
Karakter: Vrolijk, apart, maakt mensen aan het lachen met haar
franse accent.
Seksuele geaardheid: Bi-seksueel o.o ?
Verleden: haar moeder zat aan de drugs. is gestorven aan overdosis
haar vader heeft ze nooit gekent die heeft haar moeder en haar
achtergelaten toen ze werd geboren.
Talenten: ze kan goed met dieren omgaan
Extra: ze heeft een Rat genaamt Phantom en die heeft
ze altijd verstopt zitten in haar Jas

O.o is this oki doki

xDevilBitch
xDevilBitch

xDevilBitch is offline

[10099]
xDevilBitch zei op 22 feb 2010 - 21:56:
Oké, met (bijna) iedereen kan ik wel wat ^^
Ik heb zelf al aardig wat personages gefabriceerd, maar zoek de volgende nog:

-12/13 jarig meisje, woont in het cursed deel en heeft geen familie meer
-Een kakker (jongen), 18 jaar of ouder, is rijk en woont in het blessed deel
-Jongen, sluwe vos, kan goed onderhandelen en komt uit het cursed deel

Anderen mogen ook nog, ik kan veel verschillende mensen gebruiken (juist veel verschillende mensen!).

MightGuy
MightGuy

MightGuy is offline

[295]
MightGuy zei op 23 feb 2010 - 18:36:
Naam:
Jonathan Browns

Leeftijd:
24

Uiterlijk:
Zwart golvend haar, 1,87 Lang, Slank, Spier witte tanden.

Foto:
http://www.blacktieguide.com/Classic_Components/Warm_Weather_Black_Tie/loro_piana_tuxedo-formalwear_com2crop.jpg

Karakter:
Kakker :p, Sluw, Manipulator, Kan zijn ware motief goed verborgen houden, Zoekt altijd de middelpunt van aandacht, Houdt meer van geld, dan zijn eigen moeder.

Seksuele geaardheid:
Hetero

Verleden:
Jonathan is dertien jaar na de burgeroorlog geboren. Zijn ouders waren van een familie die niet alleen rijk, maar ook veel invloed op de politiek hadden. Na de burgeroorlog bleef Jonathan's familie in First Heaven, waar enkelen jaren later Cursed deel ontstond. De familie van Jonathan is niet al te heilig, maar geld kan alles doen in de wereld.

Jonathan is zelf opgegroeid met het idee dat hoe meer geld je hebt, hoe machtiger je bent. Hij heeft wel meegekregen van zijn ouders dat hij nooit, maar dan ook nooit een zonde moet plegen; want voor de Familie Browns zou het veel geld kosten om een zonde te verbergen. Zij zijn echter geen haar beter dan de tuig in de Cursed.

Zijn ouders zijn twee jaar geleden verbannen naar de Cursed, veel mensen weten niet waarom; maar Jonathan wel. De dikke envelop met daarin heel wat briefjes van honderd zou het zijn geweest. Jonathan, heeft na het verliezen van zijn ouders macht gekregen over de erfgoed, en all het geld dat zijn ouders bezaten.


Talenten:
Zoals ze zeggen, hij is zo sluw als een vos. Diep van binnen weet hij, dat hij niet thuis hoort in de Blessed. Hij weet zich bijna overall uit te praten, mocht dat niet werken dan heeft hij nog de geld om de gene om te kopen; of mogelijk te laten verdwijnen.

Extra:
Heeft veel geld nadat hij een paar mensen heeft 'overtuigt' dat zijn ouders een zonde hebben gepleegd.

Lol, lol, lol, was bored.

hier heb je je kakker :p

KolaLollie
KolaLollie

KolaLollie is offline

[7287]
KolaLollie zei op 25 feb 2010 - 21:20:
Naam: Wanda Mausson
Leeftijd: 12
Uiterlijk: Op het eerste gezicht alleen maar schattig, maar eigenlijk is niets minder waar. Het zachte uit haar gezicht is al jaren geleden verdwenen, in haar ogen is te zien dat ze al meer dan genoeg heeft meegemaakt. Ze heeft rood piekhaar, sproetjes, en bruine ogen. Een nogal jongensachtig postuur, maar dat maakt haar niets uit. Ze draagt ruime broeken, altijd inclusief bretels - al hangen die meestal maar wat rond haar knieën, shirts die bij een slungelige zestienjarige jongen met een voorliefde voor gaten horen. Er zit constant vuil achter haar nagels, en ook op haar gezicht zitten vaak zwarte strepen.
Foto: hm. dieskipikduseven. ^^''
Karakter: Als je Peter Pan hebt gezien - ze had zo een van de Verloren Jongens-tweeling in de grijze pakjes kunnen zijn. Haar humeur is niet weg te slaan, optimistischer dan Wanda kan niet. Ondanks dat kan ze niet zonder een klein beetje ik-geef-wel-om-je-hoor, een beetje kom-hier-ik-troost-je-wel. En ze heeft een heel nonchalante houding, leunt graag op dingen, kauwt op alles wat lijkt op graan - of sigaretten. Ze rookt niet, ze kauwt er alleen op. Ze kan heel hangerig zijn, houdt graag handjes vast en klimt graag op mensen. Ze heeft de vreemde aandrang iedereen op te vrolijken - zelfs de mensen die ze haat - en ze heeft er eerlijk gezegd geen idee van hoe verwarrend dat is. Ondanks dat alles is ze het liefst alleen. Mensen moeten er alleen zijn als zij wil dat ze er zijn.
Seksuele geaardheid: Geen van drie. Ze valt niet op mensen. Op geen enkele. Ze vindt ze hoogstens aardig.
Verleden: Heeft altijd al in het Cursed deel gewoond, in een klein huisje met haar moeder en vijf broers, waarvan één twee jaar ouder, de anderen nu waarschijnlijk tien, zes, en twee [een tweeling] zijn er drie - al weet ze niet of die nog leven. Haar vader had ooit een dominee vermoord en was ergens. Of dood, dat wisten ze niet. Ze wisten niets van hem. Haar moeder deed niet veel meer dan kinderen opvoeden, Wanda en haar broer Dew zorgden voor geld. Dew zat in de drugs, Wanda deed van alles - van schelpjes verkopen op straat tot dingen-doen-die-een-tienjarige-niet-hoort-te-doen-voor-geld, en je weet ví¡st wel wat ik bedoel. Haar moeder wist van niets, al denkt Wanda niet dat ze zó naïef kan zijn geweest dat ze echt geen idee had van wat haar kinderen daarbuiten deden. Een paar weken voor haar elfde verjaardag - overigens in april - is haar buurt gebombardeerd. Wanda zelf was niet thuis en is maar gewoon zo hard mogelijk weggerend en de eerste de beste schuilkelder in gesprongen. Later is ze nog teruggegaan naar waar ze vroeger woonde, maar waar haar huis was wonen nu andere mensen. Van haar familie weet ze niets. Vanaf toen heeft ze alleen maar een beetje rondgezworven, hier en daar een paar weken gewoond, maar verder niets interessants. Ze werd nog jongensachtiger dan ze al was, leerde voor zichzelf te zorgen - al deed ze dat voor het grootste gedeelte daarvoor ook al, en besloot dat ze nooit met iemand zou gaan trouwen, omdat bij trouwen kinderen horen, en als ze kinderen zou krijgen, die hetzelfde zouden opgroeien zoals zij had gedaan. Ze heeft in al die tijd wel één goede vriend gemaakt - een hond, net zo onverzorgd als zij zelf. Op sommige plekken is zijn vacht zwart, op andere - waar die wit hoorde te zijn - grijzig. Ze heeft hem Skoffie gedoopt, naar hoe haar vader haar altijd noemde.
Talenten: Ze vindt zelf dat je dat geen talent kunt noemen, maar ze durft alles. Bijna alles. Brutaal is ze in ieder geval wel. Ze is veel te slim en ervaren voor een twaalfjarige, heeft het idee dat ze de hele wereld al gezien heeft. Verder is ze overal wel een beetje goed in, maar dat komt vooral door haar eng goede geheugen.
Extra: Heeft altijd een 17mm Engelse sleutel in haar zak, inclusief stuk touw en steentjes.

hm.
tsja.
zoiets, tenminste. sorryvoordefoto,maarikhebhetideedathierbijeenfotovindenheelmoeilijkis. I;
nou. zie maar. ofzehandigis,bedoelik. ^^''

xNadezhda
xNadezhda is offline

[7882]
xNadezhda zei op 26 feb 2010 - 13:23:
Naam: Ramira Caceres
Leeftijd: 21
Uiterlijk [lengte, postuur, kleur ogen/haar enz.]: Lang donker haar, beetje golvend; donkere ogen, getinte uit. Vrouwelijk figuur. Ongeveer 1m75.
Foto: http://i46.tinypic.com/11ru1wx.jpg
Karakter: In veel opzichten lijkt ze op haar beste vriendin, Sylvie. Ze zijn beiden doorzetters, staan pal voor waar ze in geloven. Ramira zal alles doen om te bereiken wat ze wil bereiken en schuwt daarbij geen geweld. Sylvie is het stille typetje, Ramira praat eerder alles aan elkaar.
Seksuele geaardheid: Bi. Dat wil zeggen, het kan Ramira gewoon niet schelen welk geslacht je bent. Ze verbiedt zichzelf toch om verliefd te worden.
Verleden: Haar moeder is gestorven aan een zware longontsteking, vlak na de verbanning naar het 'Cursed' gedeelte van de stad. Sindsdien voedde Ramira zichzelf op, want met haar vader kon ze absoluut niet opschieten [kan ze nog steeds niet]. Ze heeft drie oudere broers, Juan, Pedro en Adrian, die ze bijna nooit meer ziet. Met hen kan ze ook niet opschieten, en daaruit trekt ze de conclusie dat ze met geen enkele man kan opschieten, omdat alle mannen waardeloos zijn.
Talenten: Hetzelfde als Sylvie, eigenlijk: krijgen wat ze wil. Daarbij heeft Ramira een beetje het idee dat Sylvie haar jongere zusje is en probeert haar tegen de big bad world te beschermen.
Extra: Hm... Niet echt iets eigenlijk. x'D

Op aanvraag van Daantje.

xSoParanoid
xSoParanoid

xSoParanoid is offline

[7329]
xSoParanoid zei op 26 feb 2010 - 13:26:
die photo is coowl Dezh



1 2