Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » FanFiction promoten » Unexpected Friendship

Unexpected Friendship

V0nneke
V0nneke

V0nneke is offline

[146]
V0nneke zei op 7 juni 2010 - 13:27:
Zweinsteins hogeschool voor hekserij en hocus pocus staat voor een aantal ongewone gebeurtenissen. Als de leraren al dachten dat ze met Fred en George problemen hadden, hadden ze het mis. Ze krijgen 3 nieuwe leerlingen. Monika, Yvonne en Leona. Monika is een aardig meisje, altijd eerlijk en trouw. Haar broer Mateusz zit al op Zweinstein. Yvonne is een sluwe meid, een meelopertje. Ze zegt alles wat ze denkt, zolang het maar niet over haar familie gaat. Haar ouders zijn dreuzels. Mateusz zit in het tweede jaar op Zweinstein en zit in Ravenklauw. Hij is een slimme jongen en heeft overal een oplossing voor. Hij kan het erg goed vinden met al zijn jaargenoten, maar met twee in het bijzonder. Leona is een verlegen meisje, ze is opgegroeid in een tovenaarsgezin.

Volg deze vier leerlingen tijdens hun tijd op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus. Ontdek hun geheimen, leer hun vrienden kennen, help hen in de strijd tegen de duistere machten die zich tegen de goede kant van de tovenaarswereld keren.

Buiten de karakters die niet in de geweldige boeken van J.K. Rowling verschijnen, zullen jullie ook een aantal bekende karakters tegen komen.

Het verhaal is om het hoofdstuk geschreven uit een ander gezichtspunt. Er zijn 4 gezichtspunten, die ieder ook weer door een ander persoon geschreven worden. In het totaal werken er dus 4 personen aan dit verhaal. Toch proberen wij onze verhalen zo goed mogelijk op elkaar aan te sluiten.

http://www.fanfic.nl/fiction/2763/unexpected-friendship/