Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Schrijver ID's » TWINcest's Schrijvers ID

TWINcest's Schrijvers ID

1 2
TWINcest
TWINcest

TWINcest is offline

[4494]
TWINcest zei op 7 juni 2010 - 16:44:
~Mijn schrijver ID~


Naam: Yazz-
Leeftijd: 20
Woonplaats: Everywhere
Foto: link
Wie ben ik?:
Onuitlegbaar, vraag maar aan mijn ego.



Actief



The Vampires of Salem
De kostschool Salem ligt in de Bodensee-district [Bodenseekreis] in Baden Duistland en laat alleen blauwbloedjes en rijkaards toe van over de hele wereld. Hier worden talenten ontwikkeld die later met hun schoolachtergrond ver schoppen in hun carrière.
Wat de school nog specialer maakt, maar wat alleen niemand buiten het schoolhoofd en enkele docenten weet, is dat deze ook bezocht wordt door een groepje vampiers. Al dertig jaar lang. Met hun eeuwige studeerleeftijd hebben ze deze school gekozen om niet continu van school naar school te verhuizen. Hier komen en gaan leerlingen zonder dat ze het merken dat één speciaal groepje de muren nooit verlaat, al hebben ze al zoveel diploma's op zak. De perfecte leefomgeving om ongestoord hun ding te doen. Nou ja, ongestoord. Samen met het hoofd is er een contract opgesteld waar de vampiers aan moeten houden, willen ze hier blijven. Het belangrijkste is en dit staat ook gelijk op nummer één: Op geen enkele voorwaarden mogen de leerlingen als lunch gezien worden. Wat er buiten de muren gebeurd is niet het probleem van de school.
En hier wordt aan gehouden, of zo ongeveer.

Het verhaal

Attention
Via haar vader weet Ade haar droombaan te bereiken: Assistant Manager. Hier gaat het om dat ze David Jost de manager zoveel mogelijk helpt. Bellen, e-mailen, vergaderingen bijstaan en dit noteren. Maar ze is ook een aanspreekpunt voor mensen die vragen hebben of met een probleem zitten, die zij hoort op te lossen. Maar anders dan alle andere Assistants, moet zij meetouren en zit ze niet continu in een muf kantoor.
Maar de wonderschone Ade krijgt meer aandacht dan waar ze om gevraagd heeft. De crewleden zijn ontzettend aardig en willen haar met alles helpen, terwijl zij juist wil laten zien dat ze het zelf kan en deze baan verdiend. Daar bovenop krijgt ze ook nog de gitarist Tom Kaulitz achter haar aan, en hij lijkt dit niet op te geven. Hoevaak ze hem ook afbitst, negeert, of zelfs boos wordt, hij vindt het alleen maar geweldig en blijft stug volhouden dat zij hem wil. Het brengt Ade in een benarde situatie, omdat ze bang is om haar baan kwijt te raken door een puber met teveel hormonen. Maar daar zal het allemaal niet bij blijven.

Het verhaal

Instrumental
Een band gevormd uit vijf vrienden, beginnen steeds meer door te breken. Met hun aparte sound, geen zanger[es] en het altijd dragen van maskers, zijn ze een belangrijk onderwerp geworden voor de muziekwereld en daar omheen.
De al beroemde Duitse band Tokio Hotel is verre van blij met de nieuwkomers en laten dit maar al te goed merken.
Maar wat zij niet doorhebben, is dat de meiden waar zij wel interesse in hebben, eveneens de hatelijke bandmembers zijn.

Het verhaal

Mission Tom Kaulitz
Als typische puber loopt Chris door het leven. Ze kan veel mopperen, maar is zeker niet ontevreden met haar leven. Ze heeft geweldige ouders, een schat van een hond en een gezellige nicht. Toch wilt ze wat dingen veranderen in haar leven en aan haarzelf. Ze wilt uit haar zwarte coccon stappen en Tom Kaulitz - de lekkere jongen op haar school - laten zien dat ze bestaat, want op dit moment doet hij dat niet. Ze schakelt Eve, haar 'gezellige nicht' in en start zo haar missie.
Het verhaal



Afgewerkt



The Eyes of a Stranger
Lorraine is een meisje van achttien jaar die in een wereld leeft waar ze het liefst wilt uitstappen. De stad Berlijn is in rep en roer en samen met haar groep Der Intuition proberen ze te bereiken wat de overheid geen snars om geeft. Vrijheid, gelijkheid en comunicatie met de rest van de wereld. De stad zit namelijk gevangen in een glazenkoepel.
Wanneer ze weer een nacht intreed omdat ze niet kan slapen, krijgt ze het rare gevoel dat ze bekeken en achtervolgd wordt in haar wandeling. Sinds dien wordt ze niet meer met rust gelaten en begint ze te denken dat ze paranoia wordt. En om het voor haar nog eens wat moeilijker te maken, laat een jongen genaamd Venon haar ook niet met rust, die de groep Der Taifun leidt.
Hoe meer de tijd verstrijkt, hoe beter ze de vreemdeling krijgt te zien, en hoe meer ze in zijn wereld wordt getrokken en er niet meer uit lijkt te komen.

Het verhaal

The world is my Runway
Het bandje Tokio Hotel verblijft een paar dagen in Parijs na er een concert gehad te hebben. Bill neemt hier gretig gebruik van en begint in zijn vrije dag winkels te bekijken. Wanneer hij in een winkel stapt met de naam Jurrieanes, komt hij een wat apart typetje tegen die hem een overhoop gegooide hoofd bezorgd. En dat blijkt niet minder te worden wanneer hij haar nog een keer ontmoet.
Het verhaal

»×Fantastic two׫
Tom en Bill zijn een paar maanden zeventien en hun school is ook alweer een tijdje begonnen. Tokio Hotel is onbekend voor hen en komt niet eens in hun dromen voor. Hun leven is moeilijk om uit te houden. Dat zit zo; ze worden gewoon letterlijk keihard gepest! Bill is het meeste de dupe en kan er ook minder goed tegen dan dat Tom het kan. Elke dag proberen ze zich er doorheen te slaan, zonder in elkaar te zakken.
Alleen één van die dagen die normaal horen te zijn loopt toch anders? Ze komen met 'iets' te maken wat hun schoolleven toch wat anders maakt, wat zal dat zijn?

Het verhaal



Stand Alones

Tot nu toe heb ik alleen SA's voor schrijfwedstrijden.
De SA's



Shots



Klatschrosen [3]
Bill en zijn vriendin Feline gaan samen op vakantie. Tijdens hun doortocht komen een prachtig stukje natuur tegen waar ze even gaan rusten. Bill probeert te ontspannen, maar het gaat hem allemaal nog niet zo goed af. Zijn vriendin doet er alles aan om hem te helpen.
Het verhaal



Verwacht



Online
Wanneer de wereld in de ban lijkt te zijn van twincest beginnen de zusjes Rueb, een eeneiige tweeling, er een spelletje van te maken. Ze besluiten een blog te starten op internet waarin vermeldt wordt dat ze verliefd op elkaar zijn en maken foto’s als bewijs. Fans schieten als paddenstoelen uit de grond en sporen de meiden aan om steeds verder te gaan.
Door hun succes breiden ze zich uit op You Tube en belanden zo op de lijst van internetsterren. Mensen van de televisie raken geïnteresseerd in hen en vragen ze voor hun show.
De Kaulitz tweeling van de beroemde band Tokio Hotel kunnen door alle commotie niet om de tweeling Rueb heen komen en raken benieuwd naar de hen die hun liefde aan elkaar delen. Twincest is altijd een groot taboe geweest voor Bill en Tom en hebben ook nooit gesnapt wat de fans daar in zien, maar sinds ze de blogs hebben gelezen en de filmpjes hebben gezien beginnen de jongens toch te twijfelen..

Banner



LxKaulitz
LxKaulitz is offline

[3065]
LxKaulitz zei op 7 juni 2010 - 19:36:
ATTENTION 8D

xSabinex
xSabinex

xSabinex is offline

[18]
xSabinex zei op 7 juni 2010 - 20:01:
Oeh Attention lijkt me echt leuk
laat me weten wanneer die begint

MyReflection
MyReflection

MyReflection is offline

[1630]
MyReflection zei op 8 juni 2010 - 10:59:
wil je laten weten wanneer je met attention begint

TWINcest
TWINcest

TWINcest is offline

[4494]
TWINcest zei op 24 nov 2010 - 23:26:

LxKaulitz
LxKaulitz is offline

[3065]
LxKaulitz zei op 2 dec 2010 - 16:30:
WHAHAHA geniaal dit :

8 juni 2010 : laat me weten wanneer het begint
24 nov 2010 : ATTENTION!

TWINcest
TWINcest

TWINcest is offline

[4494]
TWINcest zei op 2 dec 2010 - 16:50:
Waarom is dat grappig? x']

LxKaulitz
LxKaulitz is offline

[3065]
LxKaulitz zei op 2 dec 2010 - 17:52:
Gewoon.

Omdat ik Laure heet.

xSoParanoid
xSoParanoid

xSoParanoid is offline

[7329]
xSoParanoid zei op 2 dec 2010 - 22:25:
Gewoon.

Omdat ik Laure heet.


XD drooog

LxKaulitz
LxKaulitz is offline

[3065]
LxKaulitz zei op 2 dec 2010 - 23:34:
(...)

XD drooog


nat?

oke grapje.

ja was nogal.. droog ja.

xd

YarahartBill
YarahartBill

YarahartBill is offline

[9076]
YarahartBill zei op 20 feb 2011 - 19:14:
Onuitlegbaar, vraag maar aan mijn ego.


Waar kan ik je ego vinden??

NaNaa
NaNaa

NaNaa is offline

[9884]
NaNaa zei op 20 feb 2011 - 21:35:
Altijd en overal. x'D

TWINcest
TWINcest

TWINcest is offline

[4494]
TWINcest zei op 20 feb 2011 - 22:01:
Daar kan je echt niet omheen lopen..

...

TWINcest
TWINcest

TWINcest is offline

[4494]
TWINcest zei op 6 aug 2011 - 21:55:
Er is een verhaal upcoming!

NaNaa
NaNaa

NaNaa is offline

[9884]
NaNaa zei op 6 aug 2011 - 22:17:
Sounds genius. *-*

LxKaulitz
LxKaulitz is offline

[3065]
LxKaulitz zei op 6 aug 2011 - 22:26:
TW-IN-CE-ST! */*



1 2