Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » FanFiction promoten » Deadly Obsessions [T&B]

Deadly Obsessions [T&B]

MerelxMooi
MerelxMooi

MerelxMooi is offline

[8]
MerelxMooi zei op 8 aug 2010 - 13:29:
Heey, wij zijn begonnen aan ons eerste ff.
Hij heet: Deadly Obsessions
Eum verder kan ik er niets over zeggen de intro staat erbij dus veel lees plezier
xx Jenn&Meertje

Edit:
Wij zoeken een rol voor een meisje dat Tom leert kennen in een café later in het verhaal gaan ze wat voor elkaar voelen, als jij denkt dat je daar voor geschikt bent! Vul dan dit in.

Naam?:
Leeftijd?:
Uiterlijk/foto?:
Karakter?:
Extra?:
Bedankt voor het invullen je zult snel een berichtje krijgen of je bent uitgekozen of niet
Wij kiezen de beste niet de eerste!


De winnaar: KaulitzFreak



jorinloveth
jorinloveth

jorinloveth is offline

[5719]
jorinloveth zei op 8 aug 2010 - 15:34:
ga daar maar snel bij verder x3

KaulitzFreak
KaulitzFreak

KaulitzFreak is offline

[2731]
KaulitzFreak zei op 9 aug 2010 - 12:30:
Hij is echt cool!!!
de hoofdstukjes mogen wel iets langer...

dreamerangel
dreamerangel

dreamerangel is offline

[1]
dreamerangel zei op 9 aug 2010 - 13:11:
ikikikikik! ( al ben ik niet zoow voor Tom maar ikikik!)

naam: Serena
leeftijd: 19
uiterlijk: zwart haar met de pony en de binnenkant van het haar rood,tongpiercing en navelpiercing,felblauwe ogen, normaal postuur maar best groot (ietsssssssss kleiner dan Tom),geen make-up,en de pony is schuin.haar haren zijn vrij lang en ze heeft normale borsten.heeft normale kleding
karakter: lief,behulpzaam en kan goed voelen aan de mensen in de omgeving of er iets is,word niet al te snel boos maar als ze boos is is ze gevaarlijk () ,maar kan wel goed opkomen voor haarzelf, en doet NIET aan one-night stands maar houdt heel veel van haar vriendinnen
extra: ze heeft geen ouders meer en heeft een flink appartement en een niet gekke erfenis (maar niet rijk), en heeft een gróte duitse herder hond,slim en houdt van jongensdingen

weetje? ik zet hobby's er ff bij

hobby's : gitaarspelen ( elek,akoes),tekenen,met de hond dollen,gek doen,hyper zijn,lezen etc.

pleassssssssssssssssssss ik?

Kayley
Kayley

Kayley is offline

[15313]
Kayley zei op 9 aug 2010 - 13:29:
Naam: Lisa Kingsley
Leeftijd: Zeventien.
Uiterlijk: Donkerbruin tot op haar schouders en een schuine, korte bless. Zeer donkere, bruine ogen. Ze gebruikt geen make-up, maar haar wimpers zijn ook vrij donker waardoor het lijkt alsof ze mascara gebruikt. Ze is redelijk van grootte en haar lichaam is goed in balans. Ze is niet bepaald dun, maar ook zeker niet dik. Ze draagt graag normale, donkerblauwe jeansbroeken en leuke truitjes en topjes. Ze is niet zo het meisje van de vele sierraden, een dun armbandje en een sjaal zijn voor haar al meer dan voldoende.
Foto: Lisa
Karakter: Heel down to earth. Ze weet wat belangrijk is en wat niet, zal altijd tijd vrij maken voor haar vrienden en vriendje, en ze is vrij serieus op de momenten dat dit gewenst is. Ze is echter een vrolijke flapuit, die kan lachen om veel. Ze lacht trouwens heel graag, en wilt anderen ook doen lachen. Negatief aan haar karakter is dat ze altijd maar wilt kunnen helpen en daarom in andermans levens begint te wroeten en spitten. Sommigen vinden dit niet leuk, maar ze doet het eigenlijk alleen maar om goed te doen.
Extra: Ze heeft een jonger broertje van vijf, Jonathan, waar ze met liefde en plezier mee naar de speeltuin gaat of op een koude winterdag warme chocolademelk mee gaat drinken in het café. Haar ouders zijn gescheiden, en ze woont samen met haar broertje bij haar vader. Die heeft zijn bakkerij naast het huis, waar Lisa dan ook af en toe moet helpen. Haar moeder is fotograaf en daarom vaak het land uit.
Ze heeft ook een hond, een Golden Retriever genaamd Clicko. Ze houdt heel veel van hem en wilt niet denken aan zijn naderende levenseinde, het beestje is al veertien jaar.


Weet niet of het nog nodig was, je ziet maar wat je er mee doet, ik wou gewoon een personage maken want ik verveelde me. x)

CosmicPurple
CosmicPurple

CosmicPurple is offline

[9912]
CosmicPurple zei op 9 aug 2010 - 13:50:
Naam: Tereza Joana Filotti
Leeftijd: 20
Uiterlijk/foto: link Roodbruin haar, van nature donkerbruin, grijze ogen, 1m70 groot, draagt soms een bril, kleed zich graag in vrolijke, lichte tinten, heeft aan beide polsen een aantal bandjes hangen die ze nooit af doet, draagt altijd een horloge omdat ze anders constant te laat komt, haat hoge hakken.
Karakter: Dromerig, rustig, en een tikje filosofisch. Voor mensen die haar niet kennen komt ze soms nogal ernstig over, maar voor Tereza staat lol maken gewoon niet gelijk aan luidruchtig doen en gillen. Ze is snel op haar gemak bij vreemden. Haar aandacht dwaalt makkelijk af en ze verliest snel de tijd uit het oog, maar ze komt nooit chaotisch over. Eerder is ze soms zo intens met iets bezig, zoals een gesprek of muziek of haar eigen gedachten dat de rest van de wereld verdwijnt. Ze hecht zich zelden of nooit aan een persoon, daar is ze nogal vreemd in. Het lijkt er niet op dat ze behoefte heeft aan een liefje of een beste vriendin, mensen komen en gaan en daar is ze perfect tevreden mee. Ze fladdert ook niet van jongen naar jongen, maar als iemand haar aandacht weet vast te houden kan ze die persoon wel een kans geven. Als een relatie of een vriendschap op niets uitdraait, gaat ze even makkelijk weer verder. Het is moeilijk om haar echt te 'raken', ze zal nooit halsoverkop verliefd worden en ze heeft zichzelf ten allen tijde volledig in de hand.
Extra: Drinkt geen alcohol, gebruikt geen drugs, eet geen vlees, draagt geen bont en is zeer pacifistisch. Haar enige slechte gewoonte is dat ze rookt als een schoorsteen. Ze is Roemeens met een Duitse roots en woont sinds haar zestiende in Berlijn, toen ze met een beurs naar de muziekacademie is gekomen. Ze is een vioolwonder. Het eerste jaar miste ze haar familie wel, maar die zijn toen ook naar Duitsland verhuisd. Ze is dol op oude zwart-wit films, opera, klassieke muziek en rustige moderne ballads, leest heel veel en spreekt vloeiend Roemeens, Duits, Engels en Frans.

KaulitzFreak
KaulitzFreak

KaulitzFreak is offline

[2731]
KaulitzFreak zei op 9 aug 2010 - 14:53:
Naam?: Delphine Raüber
Leeftijd?: 17
Uiterlijk/foto?: Draagt regelmatig band-shirts en iets wijdere broeken. Heeft het niet op skinnybroeken, korte shortjes of rokjes. Ze heeft een navelpiercing en in haar nek staan de chinese karakters voor 'muziek'. Draagt bijna altijd all-stars en heeft een hekel aan hakken en ballerina's.
Karakter?: Ze werd vroeger vaak gepest en is daardoor bijna ondoordringbaar en kent geen angsten. Alleen bij personen waar ze zich goed bij voelt zal ze iets over zichzelf vertellen, ookal is er alleen haar broer die echt alles over haar weet.
Ze heeft veel meegemaakt zoals haar vader die haar mishandelde en haar beste vriendin die stierf op haar 14de verjaardag, maar ze kropt al haar verdriet en problemen op.
Ze is een zeer trouwe vriendin, ookal kan het een tijdje duren eer je haar vertrouwen hebt. Ze schaamt zich niet voor haar biseksualiteit en komt er openlijk voor uit, maar heeft een voorkeur voor jongens.
Ze is verslaafd aan muziek, heeft een voorkeur voor hiphop en speelt piano.
Ze heeft nog nooit een relatie gehad, enkel one-nightstands, maar begint dat beu te worden en wil veel liever een vaste relatie.
Extra?: Ze rookt niet, en wil dat ook nooit doen, lust geen alchohol en is tegen drugs. Ze is een dierenliefhebber, maar heeft zelf geen huisdieren. Haar broer die een jaar ouder is dan haar woont samen met haar in een loft en voelt zich altijd erg verantwoordelijk tegenover zijn zusje. Delphine en haar broer Sky zijn de beste vrienden.