Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Schrijver ID's » Dylan04 schrijvers ID

Dylan04 schrijvers ID

dylan04
dylan04

dylan04 is offline

[24]
dylan04 zei op 25 nov 2010 - 16:55:
Who Am I
Naam: Dylan
Leeftijd: 17..
Woonplaats: Zuid-Limburg


Verhalen
Faced with the Truth
Genre: Harry Potter
We gaan terug naar de tijd van de Mauraders. De tijd van James, Sirius, Remus, Lily, Severus etc. In dit verhaal komen er onder andere twee hoofdpersonages bij. Een zus van Severus, voor sommige al bekend: Melian Sneep. En dan nog een ander personage: Browland Prins. In dit verhaal komen de drie hoofdpersonages achter een geheim, achter de waarheid, waarmee ze geconfronteerd worden. Daarom ook de titel: ‘’Faced with the Truth’’. Wat letterlijk ‘Geconfronteerd met de waarheid’ aanduidt. Een verhaal vol met ruzies, liefdes, jaloezie, en voornamelijk ook vriendschap en spanning!
Lees het allemaal in: ‘’Faced with the Truth’’. Made by: MissSnape/Laura & dylan04/Dylan

Faced with the Truth

The Life of Revius J. Alast
Dit verhaal gaat over een jongen van Zwadderich. Hij is geen pure Zwadderaar, maar heeft wel een reputatie, deze moet hij hoog houden. Voor een aantal jaar, voordat hij in het zevende terechtkwam zou je hem wel kunnen vergelijken met een player. Als hij net uit had met een meisje had hij de volgende dag al een ander, in het zevende jaar leert hij iemand kennen wiens precies zoals hem is, qua innerlijk. Hij wordt voor het eerst in zijn leven verliefd en probeert er alles aan te doen om haar te krijgen, en tenslotte niet te verliezen.
The Life of Revius J. Alast

A Malfoy Isn't Always Evil
Dit verhaal is een aantal jaar na deel 7, dus rondom de epiloog. Sommige stelletjes zijn veranderd, maar ook sommige kinderen hebben andere namen gekregen. De hoofdpersoon van dit verhaal is Dolf Malfidus, de zoon van Draco en Astoria. Verder zullen ook andere personages belangrijk worden, Sanny Vilijn, dochter van Voldemort. Luthien Sneep, dochter van Severus & Christina, en Danny Potter, zoon van Harry & Ginny. Maar ook zullen er andere personages nog komen kijken. Al met al wil ik voornamelijk bedanken bij sommige wiens personages ik mocht lenen:
-Sanne
-Do

A Malfoy Isn't Always Evil

Hp All~In Izmer
Dit verhaal is afgeleidt van het rpg Hp All Grown Up. Een deel in dat rpg ging over Izmer, een dorpje van de Elven. Een paar van de Hp All Personages komen hier ook in voor, maar ook een paar nieuwe komen er in voor. In dit verhaal kom je erachter wie je echte vrienden zijn, en wie je nog kunt vertrouwen. Verraad, bedrog, ware liefde maar vooral oorlog. Niet alleen maar oorlog in het dorpje, maar ook tussen vrienden, geliefden en vijanden.. Je zult het lezen in: Hp All in Izmer!
Met dank aan Do voor het leen van een aantal personages en de naam van het koninkrijk.

Hp All-In Izmer