Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Schrijver ID's » JustDream's schrijvers ID

JustDream's schrijvers ID

JustDream
JustDream

JustDream is offline

[446]
JustDream zei op 8 maart 2011 - 11:45:
naam: laura
Leeftijd: 13
foto: klik
[Quote]Actief
-When Time Turned Back [Harry Potter] (Trailer):
Taylor is een gewoon mens, niet heel speciaal. In haar beste dromen dwaalt ze door Zweinstein rond en in haar duisterste dromen neemt ze het op tegen hij die niet genoemd mag worden. Dat is wat haar speciaal maakt in de ogen van haar familie. Ze heeft zo’n uitgebreide fantasie, en een enorme Harry Potter verslaving. In haar kamer hangt wel elk personage en de boeken kent ze vanbuiten. Als ze op een dag een tak die op een toverstok lijkt opraapt word ze terug in de tijd gekatapulteerd naar 1996, het jaar dat Harry naar Zweinstein gaat. Taylor ontdekt meer over haar vader en ontdekt ze dat ze een heks is. Ze krijgt een brief om naar Zweinstein’s hogeschool voor hekserij en hocus-pocus te gaan. De andere leerlingen in Zweinstein moeten niet veel van haar hebben tot ze Harry ontmoet

-Adopted- Seth And Paul (Samen met butterlies)[Twilight]:
Rosalie en Emmet besluiten twee dochters te adopteren. Hun oog valt op twee meisjes, Meredith (12) en June-May(10). De meisjes reageren goed als ze vertellen dat ze vampier zijn en al even goed als ze ontdekken dat hun Nichtje Renesmee's lief een weerwolf is. Jaren leven ze samen met de weerwolven en vampiers, en Seth & Paul zijn hun beste vrienden, tot ze gevoelens beginnen te ontwikkelen voor Seth & Paul.

-So Far Gone [The Vampire Diaries]:
Alicia is op het eerste zicht gewoon een meisje zoals vele anderen. Maar ze is anders, praten doet ze amper en tegen bijna niemand. Niet dat ze geen stem heeft, ze heeft gewoon niets te zeggen. Al haar problemen stapelen zich vanbinnen op. Tot ze op een dag een rare brief krijgt, niet ondertekend, buiten door met een vage tekening, elke keer een raaf. Ze besluit terug te schrijven en al gauw worden ze penvrienden, zonder dat ze weet wie de mysterieuze tekenaar is....

-Just Like Him [Harry Potter]:
Als Jane haar beste vriend verliest op 30/09/1991, net de dag van haar 11de verjaardag gebeurt er iets onverwachts, er komt een rare brief aan. Ze is aangenomen op Zweinstein. Jane besluit naar Zweinstein te gaan, om een nieuwe start te vinden, het verleden even te vergeten. Tot ze een jongen ziet, hij lijkt sprekend op haar beste vriend, in de blik in zijn ogen, zijn gelaatstrekken, zijn haarkleur. Ze komt ook meer te weten over Michaels geschiedenis, en dat hij alles behalve een gewone jongen was.


Michael John Lee,
23/08/1979 - 30/09/1991
Voor eeuwig in onze harten.
[/Quote]

[Quote] tijdelijk gepauzeerd
/[/Quote]

[Quote]Afgelopen[/Quote]

[Quote]Upcoming
-(nog geen titel):
Mai, dochter van Roku & Azula, word geboren op een maanloze nacht. Ze is een deel van de vuurnatie. Haar moeder sterft bij de geboorte en Mai word achtergelaten bij haar vader. Haar vader voed haar op tot krijger, want ze is een geweldige stuurster. Al van haar twee jaar speelt ze met kleine vlammetjes, die op haar tien jaar helemaal ontwikkeld zijn tot grote vlammen. Op een dag merkt Mai dat de aarde voor haar uit de weg gaat, en het water gaat hoe zij het wil. Die dag is Mai twaalf jaar en is de avatar ontdekt. De avatar zelf is ook nog jong, een jaar of twaalf. Als Roku ontdekt dat zijn dochter ook alle vier de elementen gaat hij naar ozai, de vuurheer. Mai wil dit niet en als Ozai haar bij hem uitnodigt gaat ze getrouw omdat haar vader haar dat oplegt. Maar als Ozai haar wilt overtuigen om voor hen de oorlog te helpen winnen slaat ze op de vlucht. Ze komt langs vele stammen en leert watersturen, luchtsturen en aardesturen. Onderweg komt ze Aang,Katara en Sokka tegen. Worden ze vrienden? Of worden ze aartsvijand nummer een? En wat als Mai verliefd word op Sokka?