Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Schrijver ID's » Heaven's schrijvers ID.

Heaven's schrijvers ID.

heaven
heaven

heaven is offline

[39]
heaven zei op 4 juli 2011 - 11:56:
Naam: Cynthia
Leeftijd: 18
Favo Character: Damon Salvatore
Waarom?: Damon is cute, hot, sexy, hij heeft prachtige ogen hij is sarcastisch en een bad guy maar toch ook heel gevoelig. <33

Verhalen waar ik mee bezig ben :
Beyond Words, een vampire Diaries fanfic vanuit Damon's point of view, het gaat over de oplaaiende liefde tussen Damon & Elena. Het speelt zich af tijdens seizoen 2.
Hoofdstukken : 2


Bleed Forever, een verhaal over Harry potter maar zonder Harry Potter zelf. Het gaat over de kinderen van Remus Lupos & zijn vrouw Melian Sneep, en over Luthien Sneep de dochter van Severus & Christina Sneep.
Dane, Kyle & Amber (de kinderen van Remus & Melian) beginnen samen met Luthien en nog andere medeleerlingen een bandje op zweinstein, maar ook Voldemort probeerd nog steeds de school over te nemen en Sirius en Luthien hebben een geheime relatie iets wat ook nog voor heel veel problemen gaat zorgen.
Hoofdstukken: 11


The Crow and the Owl, weer een Vampire Diaries fanfic, ook over de liefde tussen Damon en Elena. Maar dan anders...het speelt zich ook af tijdens seizoen 2 dus met alle drama die er ook nog eens omheen afspeelt krijgen ze nog meer drama erbij. Stefan word waanzinnig jaloers & wie weet wat er dan gebeurd.
Hoofdstukken: 1.[/qoute]