Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Schrijver ID's » BAM's SchrijversID

BAM's SchrijversID

BAM
BAM

BAM is offline

[49]
BAM zei op 3 maart 2012 - 1:27:
Naam: Daantje / Dani
Leeftijd: 09-09-1993 is mijn geboortedatum, mag je zelf laten zien wat voor reken wonder je bent!
Foto: Moet dat echt? Straks krijgen jullie nachtmerrie's


OVER BAM

Ik hou van een heleboel dingen en heb GEEN specifieke muziek smaak/stijl. Hier zijn een paar dingen die ik erg leuk vind om te doen / om naar te luisteren:

Muziek:
# Tokio Hotel
# 3 Doors Down
# Brad Paisley
# Avril Lavigne
# ABBA
# NL Talig

Famous PPL:

@ Tom & Bill Kaulitz
@ Chad Kroeger
@ Taylor Swift
@ Taylor Lautner
@ Robert Patinson
@ Kristen Steward
@ Brad Arnold (Zanger 3 doors down)


ZO En Nu over mijn fanfic's

Ik schrijf nu vooral veel Tokio Hotel Fanfic's maar wil zo snel mogelijk ook verder met mijn andere fanfic's die ik nog heb open staan hihi. Hier zet ik ze even allemaal op een rijtje .

ACTIEF

Shattered DreamsTokio Hotel

1 meisje, 2 jongens en een hartstochtelijk maar pijnlijk verleden dat je overal achtervolgt.

Best Friends For Ever!Tokio Hotel
Over Daantje - die moet verhuizen en op straat komt te staan
Over Sally - die niets liever wil dan haar verloren vriendin vinden

Over twee vriendinnen, een liefde, een droom en hulp uit een wel heel onverwachtse hoek.

They are Best friends for ever!


Touch Me Here, Kiss Me ThereTokio Hotel
Anouk, een prostituee die een avondje vrij heeft, gaat met een aantal collega's naar een bar. Daar heeft ze veel plezier en leert Tom en Bill kennen. Met z'n drieën hebben ze ook veel plezier, en Anouk gaat met ze mee naar huis.

De volgende ochtend wordt ze wakker tussen de broertjes in en met een flinke kater, ze weet alleen nog dat ze met ze mee is gegaan en dat ze seks hebben gehad... Verder kan ze zich niets herrineren...

Anouk gaat niets vermoedent naar huis en merkt na een aantal dagen dat ze zwanger is... Maar.. van wie? van Tom ? Bill? Een andere klant? nee... dat laatste kon niet want ze was ziek geweest... Wat moet ze doen? En wat als Darryl er achter komt?? Dan is ze alles kwijt..... Dit zou misschien nog wel de grootste ramp in haar leven worden....


GEPAUZEERD

Dont Know It Yet Tokio Hotel

Bill Kaulitz... Rafael Nadal... En... Johney Depp... 3 beroemdheden die elkaar alleen kennen van tv en roddelbladen... Een zanger... Een top tennisser... En... Een acteur... 3 totaal verschillende mensen... Ze komen samen, Hoe zou dit aflopen? Hoe zou dit sowieso tot stand zijn gekomen?


Dit is een gans van missxangel. Ze gaf dit als opdracht:

Schrijf een kort verhaal waarin 3 verschillende beroemdheden die niks met elkaar te maken hebben elkaar tegen komen. Laat ons lezen wat ze doen.
De woorden Gans, regen, restaurant en 'wat is het alweer laat.' moeten er in voor komen.

Dus, dat gaat gebeuren, ik weet nog niet hoe of wanneer maar het moet toch goed lukken?

Jockeys and RockstarsTokio Hotel

Daantje (18), Sally (17) en Anouk (19) 3 vriendinnen die samen op een grote ranch wonen in Amerika. Ze zitten alle drie op school maar niet op een normale High school. Ze zitten op een talenten school. Hier wordt je alleen aangenomen als je een talent hebben en deze meiden hebben alle drie hetzelfde talent: Paardrijden.

De ouders van Daantje hebben een eigen ranch gekocht toen Daantje 16 was, voor die tijd had ze niets met paarden maar sinds dien is Daantje gaan rijden en nu geeft ze haar twee vriendinnen les en helpen ze samen op de ranch. (Sally en Anouk wonen ook bij Daantje)

Bill (22), Tom (22) en Gustav (24) verhuizen met zijn drieën naar Amerika nadat Tokio Hotel door een boycot is gestopt. (Georg is in Duitsland gebleven). De heren besluiten zich aan te melden voor de talenten school en worden aangenomen. De meiden zullen ze op sleep touw nemen door de school, maar vinden de beide groepjes dat wel leuk? En hoe zit het met het geheimpje dat Daantje heeft, zelfs voor haar eigen vriendinnen?


Dark vs Rikai D.N. Angel
Daisuke en Riku zijn getrouwd en zijn de trotse ouders geworden van een tweeling: Daichi en Rikai.

Daisuke heeft Riku alles verteld over Dark en ze hebben nu samen Daichi zo veel mogelijk getraint om de nieuwe Phantom Thief te kunnen worden. Alleen er is 1 probleem want: Rikai heeft dezelfde training gehad omdat Daichi en Rikai altijd tegelijk van school kwamen en ze is véél beter dan Daichi.

Als Dark dan toch op de veertiende verjaardag van Daichi en Rikai kiest voor Daichi, wordt Rikai boos en zweert ze in zich zelf wraak te nemen op Dark. Natuurlijk niet letterlijk, maar ze zou hem flink gaan dwars bomen, daar kon hij van op aan.

Dit verhaal begint op het punt dat Daichi en Rikai veertien worden.


Nicky and the band Nickelback
Nicky is de dochter van Chad. Als ze 12 jaar is, gaan haar ouders scheiden en mag ze kiezen bij wie ze wil wonen, ze kiest voor haar vader.
Chad en de band reizen veel en Nicky gaat altijd mee, ze is ook een beetje vernoemt naar de band: Nickelback. Haar leven bestaat uit lol maken, zingen, dansen en gek doen.

Ze houd van het leven en haar vrijheid, net als haar vader. Wat ook haar probleem is want wat als ineens Jack op haar pad komt, en ze hem wel héél erg leuk vind ? Blijft ze haar leven van lol, muziek, feest en drank houden ? of gaat ze mee met Jack en wordt ze een braaf meisje ?


Back To Germany Tokio Hotel (vervolg op Vakantie in Duitsland)
Het is vier jaar na dat Megan en Vanessa op vakantie zijn geweest in Duitsland en daar Tom en Bill hebben leren kennen. Na de vakantie bleef Vanessa bij Bill en Megan ging, lichtelijk gedwongen, terug naar het koude kikker land waar ze vandaan kwam.

Tom en Megan hebben zoveel mogelijk contact gehouden en bij elk concert in Nederland was Megan en mocht ze bij hem backstage komen. Tom en Megan zijn nog steeds dol verlieft en kunnen niet wachten op de dag dat ze samen terug kunnen naar het land waar hun liefde is begonnen.

Bill en Vanessa hebben ook nog steeds met elkaar, maar ze zijn flink door het slijk gehaald door de pers, ondanks alle roddels en tegenslagen hebben ze vol gehouden en zelf Vanessa had wat fans gekregen en kwam nu ook vaker in THTV voor.

Hoe gaat het nu verder ?? En hoe reageren Tom en Megan op elkaar bij het weer zien ??? Lees het allemaal !!


It's not a Vampire Fairytale! Vampire Dairies
Britany is 16 als ze Damon leert kennen. Hij is op jacht en komt haar, haar moeder en zusje tegen.
Eerst vermoorde Hij haar moeder maar toen hij zijn tanden in de nek van haar zusje zette, gooide Britany een stok tegen zijn hoofd. Ze miste, maar had zijn aandacht gekregen. Ze wilde een deal met hem sluiten:

Hij zou haar zusje met rust laten, en in ruil daarvoor mocht hij doen met haar wat hij wilde.
Hij besloot dat hij op haar 21ste terug zou komen om haar te halen, daarna verdween hij. De deal was gesloten en Britany ging met haar zusje naar huis.


The Life Of A Shinigami {~Engels~} Bleach
In deze fanfic kom je te lezen over meerdere levens van een aantal zelf bedachte shinigami's van mij, ze zijn allemaal verbonden aan elkaar door bloedlijn.

Het eerste deel is het verhaal van Rikai: hoofdstuk *1* t/m *?*
Het tweede deel is het verhaal van Hana: hoofdstuk ~?~ t/m ~?~
Het derde deel is het verhaal van Qwinten: hoofdstuk /?/ t/m /?/
Het vierde deel is het verhaal van Minako: hoofdstuk (?) t/m (?)

hij staat op 16+ omdat Qwinten homo is


A Special Child.. Renesmee Cullen Twilight

Deze fanfic gaat over Renesmee, Vanaf haar geboorte tot haar slagen volg je haar in deze fanfic. Ze zal groeien en volwassen worden. Jacob zal haar beschermen en Edward zal Jacob misschien gaan haten...

AFGEROND

From The Bottom Of My Heart Tokio Hotel
Valentijnsdag, een dag om je geliefde in het zonnetje te zetten... 3 dagen voor deze grote cupido dag wordt Sally helaas gedumpt door haar vriendje Shin. Wanneer ze naar haar beste vriendin Daantje gaat, de vriendin van Bill Kaulitz komt ze iemand tegen waar ze altijd een grotere crush op had dan op welke andere bekende gast van een band... Wie dat is en Hoe het afloopt moet je maar lezen in: From The Bottom Of My Heart

Dream wish of a wolf! Twilight
Dit verhaal gaat over Hailey, een meisje uit Nederland dat de dochter van Sam blijkt te zijn.
Als Hailey uit huis wordt geplaatst omdat haar moeder het te druk heeft met haar baan en Hailey alles in het huishouden moest doen, wordt ze na 2 maanden naar haar vader gestuurd in Amerika. (van af hier begint het verhaal)
Lees hier over een meisje, dat opnieuw alles leert in het leven en beseft dat luxe helemaal niet zo hard nodig is als ze zeggen, en lees ook, hoe niet alleen haar Droomwens maar ook andermans droomwens wordt vervult

Ow, en Hailey is een soort half wolf (iets nieuws wat ik zelf heb bedacht) Ze kan beter horen, zien, voelen, ruiken en proeven dan een normaal mens. Ze is ongeveer 40 graden, dus warmer dan een normaal mens maar kouder dan een wolf en kan wanneer de andere in wolven zijn verandert hen ook horen.


Brother and Sister Love Tokio Hotel
dit verhaal is een beetje gebaseerd op: His Little Sister van Heartbeat

Het spookt al een poosje in me rond om een verhaaltje te schrijven over / voor gustav, want die zijn nog al zeldzaam.

Mira is een meisje van 17 jaar dat is opgegroeid met alleen haar moeder, een vader heeft ze nooit gehad en als ze vraagt naar haar vader krijgt ze van haar moeder altijd wéér te horen: ''hij is er vandoor gegaan toen hij hoorde dat ik zwanger was en ik heb hem nooit meer gezien''.
Mira is een super Tokio Hotel Fan, en ook al zegt haar moeder dat ze haar vader nooit meer gezien heeft, is dit niet zo en weet ze, dat Gustav, Mira's broer is, En Juist Mira is NIET verlieft op Bill of Tom, maar op GUSTAV!


Rebelgirls And The Kaulitz Twins Tokio Hotel
Dit verhaal gaat over Sally en Daantje, 2 beste vriendinnen die alles delen, nou ja... bijna alles dan

Ze zijn allebei verslaafd aan Tokio Hotel en wonen al hun leven lang naast elkaar in Nederland. Ze zijn erg gevreesd in de buurt want ze kunnen behoorlijk rebels zijn, veel mensen noemen ze dan ook de Rebelgirls.

Als op een dag Tom en Bill besluiten om in Nederland te gaan wonen, en ze komen nota bene nog wel tegen over Sally en Daantje te wonen, kunnen de meisjes het niet laten om naar binnen te glippen. Wat er verder gebeurt moet je maar gaan lezen


Vakantie In Duitsland Tokio Hotel
2 nichtjes gaan in de laatste weken van hun zomervakantie naar duitsland, zonder ouders of volwassene. Wat komt er op hun pad ? Zullen ze hun idolen ( De Boys van Tokio Hotel) tegen komen ? Of niet en wordt de vakantie een flop ?

The Only Girl Winx Club
deze fanfic gaat over een meisje, als enige op een school voor jongens.
een fee ? Nee, nou ja.. Half... maar ze kan alleen dingen laten zweven en soms laten verdwijnen, maar meer niet.
een heks ? Absoluut niet
een Specialist ? DAT IS HAAR DROOM.
Wordt ze geaccepteerd ? of niet ?


Memories 3-shot Nickelback
Mila wilde altijd top danseres worden, toen ze een groot auto ongeluk kreeg, viel haar droom in duigen, ze belande in een rolstoel en er was maar 20% kans dat ze weer kon lopen.
Ze had het opgegeven en kwam in een rolstoel. Toen haar witte herdershond, was weggelopen leerde ze wel een héél bijzonder iemand kennen. Chad Kroeger, de zanger van Nickelback. Hij had haar geholpen de hond te vangen en ging met haar naar huis. Daar hoorde hij haar hele verhaal aan en hij vond dat ze niet mocht opgeven en heeft in het ziekenhuis gevraagd hoe Mila geholpen kon worden.
Het antwoord was simpel: Een goed revalidatie centrum en een intensieve training moesten haar een heel eind kunnen helpen. Chad ging Mila helpen en zo werden de zanger van bijna 36 en het meisje van 18 beste vrienden.


Back To School With ... Tokio Hotel
Neem voor het volgende recept:

=> 2 beste vriendinnen, die super verslaafd zijn aan Tokio Hotel.
=> een nieuw programma dat Bill en Tom gaan maken in Nederland.
=> toestemming van het schoolhoofd en de mentor van deze 2 meiden

& => EEN MAAND LANG BILL EN TOM KAULITZ BIJ JE IN DE KLAS MET VEEL PROBLEMEN EN KOMISCHE MOMENTEN !!!

Dit verhaal gaat over:
Tessa - 17 jaar - Zit op een school om dierverzorgster te worden, is TH Fan in hart en nier en dol op de slangen en reptielen in het reptielen lokaal.

Jamie - 17 jaar - Zit op een school om dierverzorgster te worden, is TH Fan in hart en nier en dol op de hamsters en muizen in het dieren lokaal