Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Forum Spelletjes » [Sollicitatietopic] RPG – Vampires & Werewolves (Twilight Related)

[Sollicitatietopic] RPG – Vampires & Werewolves (Twilight Related)

LotStuff
LotStuff

LotStuff is offline

[46]
LotStuff zei op 30 juli 2012 - 14:32:

Zoals jullie hierboven al in de titel hebben gelezen, is dit het sollicitatietopic van een nieuwe RPG. Weliswaar een RPG over Vampieren en Weerwolven. Het is Twilight gerelateerd maar er komen geen karakters van Twilight in voor. Het speelt zich af in Forks en het Reservaat, maar dan met andere, zelfverzonnen personages.
Voor diegene die nog niet echt goed weten, wat een RPG nu inhoud. Raad ik jullie aan om even het Sollicitatietopic van de RPG De Hongerspelen eens door te nemen. Daar staat alles tot in de puntjes uitgelegd. Ook is die RPG een goed voorbeeld van hoe een RPG daadwerkelijk loopt.

Hier is toch nog een korte uitleg over het RPG’en + enkele regels.

Regels ::

- Je post niet in de naam van een ander personage.
- In het begin van de RPG kies je een schrijfstijl: ik-vorm/derde persoon enkelvoud, verleden- of tegenwoordige tijd. Dit is geheel persoonlijk. Eens gekozen behoud je deze stijl doorheen de RPG.
- Je mag zelf inbrengen toevoegen in het verhaal maar geen drastische veranderingen. Deze worden eerste besproken bij mij zodat er geen chaos kan ontstaan.
- Blijf in het verhaallijn en voeg er geen onnodige of rare dingen in toe die hier niet in thuis horen.
- Je mag telkens een nieuwe post plaatsen zoveel je wil, zolang er maar twee andere posten tussen zitten.
- Qua relaties, je mag dit afspreken maar het is natuurlijk leuker als deze spontaan ontstaan onder de personages die je speelt. Als je merkt dat diegene waar je personage verliefd op is geen interesse toont dan moet je dit ook aanvaarden, dit gebeurd nu eenmaal in het leven.
- Voor een RPG actief en leuk te houden word er verwacht dat je minstens 1 keer post in de 5 dagen.
- Wees vriendelijk voor elkaar, een lach is meer waard als een traan. En maak veel plezier!
- Je mag meerdere personages spelen, hiervoor moet je dan wel toestemming krijgen en ook meerdere sollicitaties maken.
- Ivm inprenten, spreek dit af tussen de verschillende personages zodat er geen misverstanden ontstaan + meld onderlinge afspraken in dit topic.

Korte uitleg RPG ::

Je kruipt in de huid van een personage, en vanuit dat personage ga je het verhaal vertellen. Samen met meerdere personages maak je dus één verhaal. Je doet dit in de vorm van schrijven. Je speelt op elkaar in maar kan niet voor andere personages spreken of andere iets laten doen, je schrijft enkel wat jouw personage, denkt, doet of zegt. Alles wat niet in het verhaal hoort of bij je personage, wordt besproken in het sollicitatie topic.

Je begint altijd met een sollicitatie. Dit is een beschrijving van het personage dat jij wenst te spelen in de RPG. Je kan het vergelijken met een persoon uit de echte wereld, wat betekent dat je personage ook niet perfect is. Net als de normale mensen kent hij of zij ook zijn negatieve punten. Zo kan je personage ook niet ineens iets magisch geven of heeft die ineens superkrachten, het moet natuurlijk en echt lijken. Tenzij dit in de RPG gevraagd wordt, welke gaves of talenten een personage heeft. Je mag je voor het uiterlijk altijd baseren op een foto van een bekende of model. Een sollicitatie bestaat altijd uit een lijstje dat door de oprichter van de RPG wordt meegedeeld. Max 15 - 20 personages kunnen meedoen aan de RPG, anders wordt het wat druk.

Sollicitatie lijstje ::

Over jezelf
Naam:
Leeftijd:

Over je personage
Naam:
Leeftijd:
Geslacht:
Vampier/Weerwolf/Mens:
Speciale Gave indien Vampier:
Kleurvacht indien Weerwolf:
Forks of het reservaat indien Mens:

Karakter:
Uiterlijk:
Geschiedenis:
Thuissituatie:

Waar gaat deze RPG over? ::

Deze RPG gaat dus over Weerwolven en Vampieren en speelt zich af in Forks en in het reservaat. Een tijdje geleden is er een groep Vampiers met één en dezelfde achternaam ‘Quendi’ in Forks komen wonen. Ze wonen er nu drie tot vier jaar en zijn ondertussen al wat uitgebreid.
Door het feit dat ze zich in Forks hebben gevestigd zijn er enkele veranderingen ontstaan in het Reservaat. Enkele afstammelingen van de vroegere weerwolven zijn terug herboren. Hoe langer de vampiers hier blijven, hoe meer ze hun gedaante als wolf beginnen te ontwikkelen.
Tot op een bepaalde moment leefde ze rustig en een vrede. De vampiers gingen naar school in Forks en mengde zich bij een aantal gewone mensen. De weerwolven bleven in hun reservaat en lieten hun niet zien. Maar de vrede en rust was niet voor lang. Er kwamen bepaalde aanvallen. Aanvallen op mensen in de bossen. Vanaf hier begint onze RPG.

Deze aanvallen worden veroorzaakt door een half vampier half mens. Iets wat niet zo makkelijk op te sporen is. De wolven beginnen de vampiers te beschuldigen en enkele opgefokte vampiers geven de wolven de schuld. Ze komen voor het eerst echt samen in contact met elkaar. Hoe zal dit ontwikkelen? Wat gebeurd er met wolven die zich inprenten? Met de vampiers die vinden dat weerwolven stinken naar natte hond? Met de gewone mens die goed bevriend is geraakt met de wolven/de vampiers en hun geheimen kennen?
Samen gaan ze uitzoeken naar het gene wat de aanvallen pleegt, ze moeten samen werken wat niet altijd evident is.

Welke personages? ::

Deze personages zouden ongeveer moeten ingevuld zijn om met deze RPG te kunnen beginnen.

- Clan leider van de wolven.
- Enkele wolven die al wolven zijn.
- Eén wolf die bezig is te veranderen en dus is nogal ziek is.
- Minstens twee mensen die of te wel een band hebben met de vampiers of met de wolven. (relaties mogen onderling worden afgesproken. Weet wel, in een RPG leeft het personages. Deze relaties kunnen veranderen naarmate het verhaal bezig is.)
- Iemand die de leiding heeft over de Vampiers, een soort vader figuur.
- Een soort moeder figuur onder de Vampiers.
- Enkele vampiers.
- De half vampier half mens die de aanvallen pleegt.

Het is toegestaan meerdere personages te spelen.

Ik hoop dat jullie geïnteresseerd zijn in deze RPG, en laat de sollicitaties maar komen!



Voiceless
Voiceless

Voiceless is offline

[28]
Voiceless zei op 30 juli 2012 - 15:30:

Over jezelf
Naam: Emyhra, Em.
Leeftijd: 16

Over je personage
Naam: Skylar Skye Pierce
Leeftijd: Zeven, lijkt op een zestienjarige
Geslacht: Vrouwelijk
Vampier/Weerwolf/Mens: Halfvampier, zorgt voor de aanvallen.
Speciale gave indien vampier: Skylar kan telepathie uitoefenen op zowel mens, dier als vampier.
Forks of het Reservaat indien mens: Forks.
Karakter: Skye is heel intelligent. Al jong werd haar geleerd dat moorden om te voeden goed is. Met de jaren heeft ze zichzelf geleerd hoe ze op de achtergrond moet blijven. Vaak blijft ze een paar weken op dezelfde plek, voor ze weer verdwijnt. In de tijd die ze al leeft heeft ze ontdekt dat ze bijzonder goed met woorden is. Ze kan mensen alles laten geloven wat zij wil, en de onschuld die ze bij zich draagt wekt vaak zorg aan. Vampiers willen Skye graag bezitten omdat er niet veel halfvampiers zijn. Ze geeft een bepaalde geur af die voor mensen aantrekkelijk is, maar heeft geen gif in haar bloed. Ze is veel alleen, en weet zich dan prima te vermaken. Ze vlucht veel, en staat maar weinig mensen toe dichterbij te komen. Ze kan heel openlijk zijn en tegelijkertijd een masker ophebben.
Uiterlijk: Skylar heeft lange, krullende - donkerbruine (bijna zwarte) lokken tot halverwege haar rug. Ze is te herkennen aan haar grote, goudkleurige ogen die rijkelijk omlijst worden door gitzwarte wimpers. Skylar heeft een roomblanke huid en is erg lenig gebouwd. Ze is niet erg groot met haar 164cm, maar je zult haar ook echt niet overzien. Ze heeft een openlijke glimlach en een hoge, heldere stem. Ze draagt vaak kleding waarin ze makkelijk kan jagen en overleven in het bos - maar wanneer er een speciale gelegenheid is zul je nog opkijken hoe vrouwelijk ze zich dan kan kleden.
Geschiedenis: Skylar is geboren in een uithoek van Engeland. Haar Engelse moeder Catherine had een relatie met een vampier. Haar moeder overleed bij haar geboorte gezien Skylar veel te sterk en gevaarlijk was voor een menselijk lichaam. Haar vader, Desmond, heeft haar toen alleen opgevoed tot wie ze nu is. Hij is nog steeds ergens op deze wereld, maar Skylar was klaar om op eigen benen te staan en trekt nu alleen door de landen. Ze probeert zo veel mogelijk te ontdekken en kan daarin nog wel eens te speels worden.
Thuissituatie: Skylar is alleen. Ze leeft aan de rand van het bos van Forks en probeert zich zo weinig mogelijk te laten zien. Ze heeft echter wel - hoe vreemd ook - een kat. Serafine.

Soraya
Soraya

Soraya is offline

[14]
Soraya zei op 30 juli 2012 - 20:31:
~Over jezelf
Naam: Soraya
Leeftijd: 15 jaar

~Over je personage
Naam: Alicyn Sian Maere
Leeftijd: 16 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Vampier/Weerwolf/Mens: Vampier
Speciale Gave indien Vampier: Alicyn kan de geest binnendringen en de zwakste punten tonen van zowel mens als vampier.
Forks of het reservaat indien mens: Forks.

Karakter: Alicyn is een heel onfhankelijke vampier. Ze heeft al vanaf het begin van haar "tweede leven" voor zichzelf moeten zorgen. Zodra ze ouder werd, besloot ze om zich aan te sluiten bij de Quendi om zich daar verder te ontwikkelen. Verder is ze erg goed met de omgang van andere vampiers. Ze zal niet snel boos worden en houdt zich met ruzies vaak rustig. Alicyn is niet een vampier zoals de meesten zullen denken. Ze is niet bloeddorstig of constant op zoek naar bloed. Ze heeft het nodig, dat wel. Maar ze zal alleen jagen op mensen die niet opvallen in de maatschappij.
Uiterlijk: Alicyn heeft een lijkbleke huid en lange, golvende donkere lokken die tot haar boven rug komen. Haar ogen zijn robijnrood en worden extra mysterieus door haar lange zwarte wimpers. Alicyn probeert de kleding te dragen die op het moment erg in de mode is, en houdt dit ook graag bij als bezigheid.
Geschiedenis: Toen Alicyn getransformeerd werd heeft ze haar maker nooit gevonden. Ze heeft zichzelf leren jagen en bleef al die jaren op de achtergrond, hopend dat geen enkele andere vampier haar zou kunnen vinden. Maar zodra ze de Quendi vond besloot ze zich bij hun aan te sluiten om een beter te bestaan op te bouwen, zodat ze zou leren vrediger te kunnen leven.
Thuissituatie: Alicyn woont als sinds het begin van haar tweede leven bij de Quendi-clan. Ze heeft nog moeite met zich te laten zien aan anderen, maar met de hulp van haar familie leert ze hoe ze het beste om kan gaan met anderen.

ZoeCu
ZoeCu is offline

[1]
ZoeCu zei op 31 juli 2012 - 0:34:
Over jezelf
Naam: Zoë
Leeftijd:15

Over je personage
Naam: Alina eva quendi
Leeftijd:16
Geslacht:vrouw
Vampier/Weerwolf/Mens:Vampier
Speciale Gave indien Vampier:Mensen worden verliefd als ze haar aankijken. Een erg makkelijke prooi dus..

Karakter: excentriek,kleurrijke persoonlijkheid,eigenwijs,slecht in keuzes maken.
Uiterlijk: ± 1,70, slank, blond haar tot over de schouders met slag,klein wipneusje
Geschiedenis:weet niets over haar transformatie en wil er ook helemaal niet achterkomen.
Thuissituatie:woont met haar vampier familie in Forks. Ze wil heel graag een vriend/man omdat alle mensen verliefd op haar worden, maar ze zelf nog geen ware liefde in de vampier wereld is tegen gekomen.

Pline
Pline

Pline is offline

[986]
Pline zei op 4 aug 2012 - 20:35:
Over jezelf
Naam: Pauline
Leeftijd: 18

Over je personage
Naam: Mericia Love Corney
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Vrouwelijk
Vampier/Weerwolf/Mens: Weerwolf (clan leider van de wolven)
Speciale Gave indien Vampier: /
Kleurvacht indien Weerwolf: Foto
Forks of het reservaat indien Mens: /

Karakter: Stevig karakter, Mericia weet altijd wat ze wil en ze gaat het ook krijgen. Al jong is ze clanleider van de wolven en dit zorgt dat ze veel verantwoordelijkheden heeft. Daardoor heeft ze het emotioneel soms wat moeilijker maar dat gaat ze nooit laten merken aan haar clan.
Mericia is koppig, wat soms in haar voordeel, maar ook in haar nadeel kan zijn. Ze is vrij mondig maar ze is ook afwachtend, ze denkt ook altijd goed na voor ze iets zegt. Ze gaat nooit iets doen zonder reden.
Mericia is meestal kalm maar je wil haar niet kwaad zien. Dan staat ze ook niet helemaal in voor haar daden. Dat is iets waarvan ze weet dat ze er moet aan werken en ze doet ook haar best.

Uiterlijk: Foto
Mericia heeft blondbruin haar gemiddeld lang haar en groenbruine ogen.
Haar huid is niet echt getint en ze is normaal gebouwd.
Ze is ongeveer 1,75m groot en weegt een 64 kg.

Geschiedenis: Mericia heeft een redelijk bewogen geschiedenis achter de rug.
Al vanaf ze jong was was het een meisje met veel ambitie en heeft hard gewerkt voor wat ze bereikt heeft ook al moest ze daar enkele offers voor brengen.
Ze is clanleidster geworden doordat ze als eerste veranderde. Het was niet vanzelfsprekend dat Mericia clanleidster zou worden door haar leeftijd en door het feit dat het een meisje is. De verandering was onverwacht en in het begin wist ze niet hoe ze ermee moest omgaan.

Thuissituatie: Mericia woont thuis met haar moeder en stiefvader, al dat ze daar zelden is. Ze heeft haar vader nooit gekend en heeft ook geen interesse om hem te leren kennen. Haar stiefvader is voor haar 'haar vader'.
Als er iets is mag ze wel altijd bij haar ouders gaan maar dat doet ze toch nooit.
Het grootste deel van de tijd brengt ze door bij haar clan.
Haar ouders zouden wel willen dat ze zich eens gaat settelen en dat ze ook denkt aan haar sociale leven en niet enkel met de clan. Ze willen dat ze eens met jongens omgaat op een manier van daten.

Er staan enkele dingen in over de clan maar dat kan veranderen moest het niet in orde zijn natuurlijk he ik hoop dat dit wat in orde is... er kunnen anders ook nog aanpassingen komen he

Released
Released

Released is offline

[11]
Released zei op 5 sep 2012 - 18:55:
Leuk idee, kan ik nog meedoen?

Released
Released

Released is offline

[11]
Released zei op 6 sep 2012 - 18:04:
Naam: Lianne
Leeftijd: 14

Naam: Seline Tomnaison.
Leeftijd: 16
Geslacht: Vrouw.
Vampier/Weerwolf/Mens: Een jonge weerwolf.
Speciale Gave indien Vampier: -
Kleurvacht indien Weerwolf: Donkerzilver.
Forks of het reservaat indien Mens: -

Karakter: Seline is een meisje met pit, waar ze wat problemen mee kreeg. Met haar transformatie naar een weerwolf is dat versterkt, waardoor ze soms wat kwaad kan worden. Ze vertrouwd mensen vrij snel, maar kijkt toch goed uit wie wat doet en zegt. Ze is een vrolijk, uitbundig meisje met een hoog IQ. Toch zal je haar geen nerd noemen. Seline is spontaan, maakt graag vrienden en haald zoveel mogelijk leuke dingen uit het leven. Seline is niet echt bezitterig, maar kan heel erg jaloers zijn.
Uiterlijk:
Seline 1
Seline 2
Seline heeft een koperkleurige huidskleur en lieve, sprekende ogen. Haar donkerbruine haar is zijdezacht en glimt in de zon. Door de transformatie zijn alle oneffenheden op haar huid verdwenen, waardoor je haar gezicht kan zien schitteren.
Geschiedenis: Seline is in La Push opgegroeid samen met haar ouders. Ze had een klein broertje voor een tijdje, maar die is op onverklaarbare reden om het leven gebracht toen hij nog maar een paar maanden oud was. Seline was toen elf jaar oud. Ze kan zich vrij weinig van haar broertje Ody herrineren maar ze mist hem wel.
Thuissituatie: Ze woont met haar ouders samen in een huisje in La Push. Toen ze nog pas bij de roedel kwam, was ze er achter gekomen dat één van de andere wolven op haar ingeprent was. Dat was al voor haar eigen transformatie. Seline heeft nu een fragiele relatie met de andere wolf, genaamd Darron. Haar ouders zijn er echter fel op tegen.

Released
Released

Released is offline

[11]
Released zei op 6 sep 2012 - 18:18:
Naam: Lianne.
Leeftijd: 14

Naam: Darron Rodriquez.
Leeftijd: 18, bijna 19
Geslacht: Man.
Vampier/Weerwolf/Mens: Weerwolf.
Speciale Gave indien Vampier: -
Kleurvacht indien Weerwolf: Chocoladebruin.
Forks of het reservaat indien Mens: -

Karakter: Darron is impulsief en zelfstandig. Hij kan prima voor zichzelf zorgen, maar vind gezelschap wel heel fijn. Hij draaft zijn eigen zin door en overdrijft vaak een beetje, maar alles om een ander te overtuigen van enkel de waarheid en de veiligheid. Hij is verder een lief en best wel romantisch persoon, ook al zou hij dat zelf nooit toegeven.
Uiterlijk:
Darron 1
Darron 2
Darron heeft een koperkleurige huidskleur en diepbruine ogen. Zijn spiermassa is met de transformatie duidelijk gegroeid, maar hij laat het niet zo veel zien. Hij heeft korte, zwarte haren die altijd door de war zitten. Het ziet er echter mooi uit.
Geschiedenis: Darron komt uit La Push, maar heeft een korte tijd in Los Angeles gewoond. Maar een paar jaar later zijn ze toch weer terug verhuist naar La Push. Darron was toen negen. Hij heeft de rest van zijn jeugd in La Push doorgebracht en wilt er dan ook graag blijven.
Thuissituatie: Darron woont samen met zijn ouders en Micheal, zijn broer. Micheal is een jaar ouder en ook een weerwolf. Zijn ouders zijn gelukkig en weten alles van het wolfzijn. Darron is ingeprent met Seline Tomnaison, en vind haar de leukste vrouw op aarde.

xRemember
xRemember

xRemember is offline

[1]
xRemember zei op 9 nov 2012 - 20:51:
~Over jezelf
Naam: Jennifer
Leeftijd: 12

~Over je personage
Naam: Victoria (voor vrienden Vicky) Falling
Leeftijd: 14
Geslacht: Vrouwelijk
Vampier/Weerwolf/Mens: Mens
Speciale Gave indien Vampier: {x}
Kleurvacht indien Weerwolf: {x}
Forks of het reservaat indien Mens: Net verhuisd naar Forks

Karakter: Aardig, maar kan zichzelf en anderen goed verdedigen in een moeilijke situatie. Soms kan ze een woedeaanval krijgen, maar dat blijft vaak niet langer dan 10 minuten.
Uiterlijk: {klik voor foto}
Ze heeft bruin golvend haar, heldere blauwe ogen en donkere sproeten.
Geschiedenis: Haar ouders overleden om haar tiende in een auto-ongeluk, maar zij overleefde het. Daarna heeft ze vier jaar bij haar stief-tante gewoond. Ze werd daar uit huis geplaatst door de Kinderbescherming.
Nu is ze ingetrokken in een aardig gezin, die al een jongen van 13 hadden.

Thuissituatie: Het gezin waarbij ze is ingetrokken is aardig, terwijl ze bij haar stief-tante erg mishandeld werd (daardoor werd ze uit huis geplaatst). Ze woont nu samen met Carla, John en de 13-jarige David.