Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Forum » Stamcafé » Huisregels

Huisregels

CosmicPurple
CosmicPurple

CosmicPurple is offline

[9912]
CosmicPurple zei op 7 maart 2014 - 20:27:
Omdat we dit toch ook wel handig vonden, presenteren wij u: de algemene huisregels van FanFic! Het is de bedoeling dat deze binnenkort ergens een apart knopje krijgen zodat ze overal op de site beschikbaar zijn, maar voorlopig kunnen jullie ze al nalezen op het forum.
With love,

Do, Bo en Kay.

-----------------------------------


H U I S R E G E L S


Gedrag:
• Users pesten of lastigvallen op het forum, via het gastenboek, in privéberichten, in verhalen, in profielteksten of in reacties wordt bestraft met een algemene ban. De duur van een ban wordt bepaald door de moderators.

• Elke vorm van inbreuk op de privacy van een ander lid wordt bestraft met een algemene ban.

• Het is niet toegestaan je op FanFic uit te geven voor iemand anders. Aangezien dit een vorm van identiteitsfraude is, zullen dergelijke profielen meteen verwijderd worden.

• Reclame in gastenboeken is toegelaten, TENZIJ een user op zijn/haar profiel aangeeft geen reclame te willen ontvangen. Gelieve altijd te checken voor je reclame post. Wanneer we een klacht ontvangen over ongewenste reclame, volgt een waarschuwing. Na drie waarschuwingen volgt een ban.

• Klachten over de site kan je melden op het forum in het subforum 'Klachten'.

• Wanneer je een klacht hebt over een andere user, gelieve dit dan te melden aan een moderator in een PB. Open geen topic om een ruzie uit te vechten of een andere user zwart te maken. Dit soort topics worden meteen verwijderd en er volgt een waarschuwing of indien nodig een ban.

• Het is toegestaan om een account te delen. Je bent allen verantwoordelijk voor het account. Als één iemand zich misdraagt, zal er zo nodig een straf of ban toebedeeld worden. Deze zal even zwaar zijn als gewoonlijk.

• Het is op FanFic niet mogelijk om je username te veranderen en die optie zal er ook niet komen. Het is niet de bedoeling om nieuwe profielen aan te maken elke keer wanneer je een nieuwe naam wilt, users blijven over het algemeen op hetzelfde profiel en onder dezelfde naam.
Uitzonderingen zijn: gedeelde profielen, of wanneer een profiel gehackt of ontoegankelijk is.


Verhalen:
• Plagiaat wordt niet getolereerd op FanFic. Verhalen die zonder toestemming van de auteur of onder een andere naam worden gepost, zullen worden verwijderd en voor de user in kwestie volgt een ban.

• Je verhaal mag:
- Gebaseerd zijn op één of meerdere bestaande fandom(s), maar ook over je eigen personages en werelden. Originals zijn dus toegestaan.
- Authentiek zijn. Door een verhaal te posten verklaar je dat jij het zelf hebt geschreven. Indien dit niet het geval is, is er sprake van plagiaat en wordt het verhaal verwijderd.
- Nederlandstalig of Engelstalig zijn.

• Blogs, Q&A's, dagboeken, lijstjes, quotes, msn-gesprekken... zijn geen verhalen. Indien deze toch gepost worden zullen de mods jou vragen om ze te verwijderen, of worden ze inactief gemaakt.
(Gedichten zijn wél toegestaan.)

• Zoeken naar rollen/personages voor een verhaal kan op het forum, gelieve hiervoor ook géén verhaal aan te maken.




(bericht aangepast door een moderator)



Kayley
Kayley

Kayley is offline

[15313]
Kayley zei op 13 april 2018 - 16:58:
Update 13/04: vanaaaaaaf... NU! zijn Engelstalige verhalen en non-fanficties hier toegelaten. So go as wild as you like!

Bodine
Bodine

Bodine is offline

[21395]
Bodine zei op 13 april 2018 - 17:02:
Mind you, "as wild as you like". Ik herinner mij wilde verhalen die niet zo in de smaak vielen zelfs al waren het Nederlandstalige fanficties.

Kayley
Kayley

Kayley is offline

[15313]
Kayley zei op 13 april 2018 - 17:03:
Goed punt, zo wild als we hier kunnen accepteren.

MariTom
MariTom

MariTom is offline

[4229]
MariTom zei op 13 april 2018 - 20:35:
Wat dacht je van mild-wild?

YarahartBill
YarahartBill

YarahartBill is offline

[9076]
YarahartBill zei op 13 april 2018 - 23:17:
Wat dacht je van mild-wild?
ik ben Pro ‘mild-wild’