Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 7 ~ De bedrieger

Crazy {Afgerond}

16 nov 2014 - 13:28

1455

8

442



7 ~ De bedrieger

Image and video hosting by TinyPic

‘Heb je het gehoord, heb je het gehoord?’ Chantal staat half te gillen. ‘Natuurlijk hoor ik je wel, zo doof ben ik nu ook weer niet.’ Ik pak het flesje water uit mijn kluisje waarna ik die weer sluit. Het flesje zet ik in mijn tas waarvan ik weet hoe de rits open moet! ‘Nee maar heb je al gehoord dat Lieke zwanger is? Iedereen, maar dan ook iedereen heeft het erover.’ Verbaasd richt ik mijn blik op Chantal. ‘Wie heeft haar zwanger gemaakt?’
‘Niemand weet het, jij misschien?’
‘Nou, toen ik gister met Zayn in de auto zat lag er een pakje condooms. Ik heb er gaatjes in geprikt en na school was ik met Lieke naar de stad gegaan. Ik begon over het pakje dat ik vond en ze reageerde echt raar, alsof ze het met Zayn had gedaan. Ze vroeg me wat ik ermee had gedaan waarna ik had gezegd wat ik ermee had gedaan. En weet je wat? Lieke flipte! En toen wist ik het zeker, Zayn en Lieke hadden samen… De condooms opgeblazen!’
Chantal staart met open mond naar mijn tas. ‘Maar Lieke was er van ’s morgens tot dat we uit waren niet.’ Ik knik, dat is zo. Waarschijnlijk was ze gewoon ziek. ‘Zoey! Zayn en Lieke hebben hét gedaan!’
‘Ja, ze hebben de condooms opgeblazen. Dat zeg ik toch.’
‘Nee ze hebben seks gehad.’
Zeker wetend schud ik mijn hoofd. Zayn weet niet eens hoe het moet. Hoop ik. Denk ik. Laat maar zitten, ik weet het niet. De bel gaat wat betekend dat ik ‘de jongen waar ik verliefd op ben’ moet gaan zoenen. Heel toevallig kom ik Nash tegen die ook bij mij in de klas zit. Ik zoen hem passievol en trek na één minuutje terug.
‘Waaat?’ Eigenlijk heb ik Nash nog nooit bepaald dromerig gezien. Maar dit is de eerste keer.
‘Nou, ik was aan het googelen en toen stond er op zo’n blog dat als ‘de bel rinkelt je de jongen waar je verliefd op bent moet zoenen’. Dus deed ik dat. Maar ik ben niet verliefd op je hoor.
‘Zoey, met de bel rinkelt bedoelen ze wanneer je het zeker weet.’
‘Echt niet.’
‘Jawel, kom we gaan naar de les.’ Nash geeft Chantal een knipoogje waardoor ze rode wangen krijgt. Chantal heeft altijd al een crush gehad op Nash, maar ja, ze onderneemt geen actie dus gaat het ook nooit komen. En als ik dan vraag aan haar krijgt ze spontaan een hartverzakking dus laat ik dat maar niet doen. We lopen naar de les waar onze hele klas al zit. We hebben muziek, dat vind ik het leukste vak van alle vakken die we hebben. We zitten met handvaardigheid, tekenles en muziek in groepjes van vier bij elkaar. Ik zit samen met Alexander, Brooke, Nash en Lindy. Alexander, Brooke en Nash zijn de drie populairste en knapste jongens van de klas, school en stad. Het is echt super om met hen bevriend te zijn. Jongens zijn ook veel liever en veel minder gemener dan meisjes. Het enige probleem met jongens is dat ze zo lomp zijn, elkaar per ongeluk een bloedneus slaan. Mevrouw Camp start de les met de zangoefeningen.
‘Laag!’ Roept ze terwijl ze klapt op de maat. Ik zing het hoogst als ik kan waardoor iedereen me verbaasd aankijkt.
‘Laag, Zoey, laag.’
‘Ooh, laag. Zeg dat dan meteen…’ Mompel ik en doe mee met mijn klasgenootjes.

Na de les zijn we uit. Het is half één en ik hou daarom van dinsdagen. Ik trek mijn jas aan en zie Lieke snel voorbij lopen. Snel sluit ik mijn kluisje en pak al mijn zooi. Ik volg haar tot aan haar kluisje. Ze ziet er erg zenuwachtig uit. Oké, ga ik haar volgen of nu naar haar toe gaan? Nee, ik volg haar. Dan kan ik me eindelijk eens een superheld voelen. Nee, ik loop nu naar haar toe. Nee, ja… Ja! Nee… Ik zucht diep waardoor ik mezelf verraad.
‘Hey…’ Mompelt Lieke. ‘Waarom doe je zo?’ Ik zet stappen zodat ik na een paar seconden langs Lieke sta.
‘Ja, hallo. Wat denk je zelf. Jouw vriendje heeft me zwanger gemaakt.’
Nu pas begrijp ik het! Maar wat… Zayn heeft het gedaan met Lieke, voordat hij het deed met mij? Ik slik om mijn tranen binnen te houden. Naar de grond starend zet ik passen naar achter totdat ik verdwijn achter de kluisjes en snel naar buiten ren. Als ik bij mijn fiets aankom duw ik de sleutel in het slot, en dit keer lukt het. Ik gooi de tas in mijn fietsmand en vertrek. Naar het hotel waar de jongens verblijven. Ik moet met Zayn praten.
Ik race door de straten totdat ik er ben, mijn fiets gooi ik ergens neer en snel naar binnen.
‘Hey, Zoey!’ Roept de altijd enthousiaste Nathaly. Ik heb er nu geen tijd en zin voor dus negeer ik het en ren me de as in mijn hand naar boven. Wanneer ik bij de goede kamernummer ben aangekomen klop ik op de deur. De deur wordt geopend door Niall, die eerst glimlacht maar wanneer hij mijn gezicht ziet stopt met glimlachen. Zonder maar ook één woord te zeggen lijdt hij me naar binnen. Als we dan op de bank zitten samen met Harry, Louis en Liam begint Niall met praten. ‘Wat is er?’
‘Z-Zayn, h-hij heeft gewoon L-Lieke z-z-z-zwa-zwa-zwa-’
Liam onderbreekt me. ‘Drink even wat.’ Zijn stem klinkt zacht en zorgzaam. Ik pak zijn glas en drink er wat van. ‘Zwanger… Hij heeft L-Lieke zwanger g-ge-gemaakt.’ Stotter ik snikkend. Zoveel pijn heb ik nog nooit in mijn leven gehad. Ben ik dan wel verliefd op hem? Geschokt kijken de jongens me aan.
‘Hoe weet je dat?’ Vraagt Harry.
‘Lieke, ze zit bij me in de klas. Ik vond een pakje condooms in Z-Zayns auto en toen h-heb ik er gaatjes in geprikt. L-later bleek dat Lieke en Zayn het dus hadden ge-gedaan en nu is ze dus z-z-zwanger.’
‘Maar dan is het toch jouw schuld dat die Lieke nu zwanger is.’
‘Harry hou verdomme je bek!’ Hij krijgt een klap van Liam. Louis stuurt Harry ook een strenge blik. Ik neem nog een slok en laat me wat uitzakken op de bank. ‘Zayn komt zo thuis…’ Mompelt Niall. De jongens knikken. Ik wist wel dat ik goed bij de jongens terecht kon. Ik ben echt blij dat ze me zo goed helpen. Plotseling gaat de deur open en Zayn staat daar dan. De bedrieger. Verbaasd kijkt hij me aan en snelt vervolgens naar me toe. Voordat hij iets zegt slikt hij wat er nogal verdacht uitziet. ‘Wat is er?’ Vraagt hij. Ik kijk naar mezelf in de spiegel. Mijn mascara is helemaal uitgelopen... Ik zucht en hou mijn woede in. ‘Je gaat vreemd.’ Zayn begint te lachen. ‘Is dit weer zo’n John-gebeure?’ Ik schud mijn hoofd bloedserieus. ‘Je gaat vreemd.’ Mijn stem klinkt kil en emotieloos. Ik wed dat ik nog nooit zo serieus in mijn hele leven ben geweest. ‘Niet waar, je hebt het je eigen verbeeld.’ Zayn kan zo goed liegen! Ik merk aan de jongens dat ze een beetje aan Zayns kant staan.
‘Jongens?!’ Ik ga staan en kijk ze één voor één aan.
‘Ja, je verbeeldt je wel vaker dingen Zoey...’ Zegt Liam die eerst helemaal aan mijn kant stond. De andere jongens knikken instemmend. Beledigd stamp ik de kamer uit en ga op de gang staan. Meteen gaat de deur weer open en komt Zayn tegenover me staan.
‘Ik hield van je, hè.’ Mompel ik vol van verdriet.
‘Jij denkt dat ik jou leuk vind?’ Een gemene glimlach verschijnt om Zayns mond. Mijn ogen worden groot. ‘Het was allemaal een spel Zoey, je bent zo verschrikkelijk dom. Het was voor mezelf, voor mijn fans, drama, meer fans. En het is gelukt ook. Bedankt voor je hulp.’ Zayn begint te lachen en gaat weer terug zijn kamer in. Plotseling lijkt er wel een draai in mijn persoonlijkheid te zijn.
Mam, ik mis haar. Ik heb haar nodig, maar ze is er niet voor me. Dan gaat mijn mobiel af. ‘Zoey...’ Het is papa, hij klinkt ook alsof hij jankt. ‘Mama... Ze is... O-overleden. Kom naar huis dan kunnen we praten.’ Direct laat ik mijn mobiel vallen en begin nog harder te huilen. Ik trap tegen de deur van de jongens en ren wazig ziend van de trap af. Op dat moment voel in dat ik een trede heb overgeslagen en alles lijk ik wel in slow-motion te zien. Nathaly die rennend met een blik op haar gezicht alsof ik dood ga op me af. Ik zie mezelf. Vallend, huilend. Wat is dit? Is dit mijn dood? Opeens val ik ergens hard neer en word alles zwart voor mijn ogen.


In de volgende hoofdstukken wordt het spannend peeps!
Zoeys look
Chantals look
Nashs look


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 17 nov 2014 - 16:53:
Woow spannend!!
Snel verder!! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 17 nov 2014 - 15:11:
snel verder!!!
xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 16 nov 2014 - 21:29:
Oehh spannend..


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 16 nov 2014 - 20:17:
Mag ik Zayn ff slaan?????
snel verder plzz!!
xx


Liekekusje1D zei op 16 nov 2014 - 16:13:
Whaaaa zo erg!
En ben ik zwanger? Van Zayn!
Ik ben niet eens op hem ik wil Niall!
Snel verder x