Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 11 ~ He just want to kill me!

Crazy {Afgerond}

25 nov 2014 - 14:30

1712

8

426



11 ~ He just want to kill me!

Image and video hosting by TinyPic

Het spijt me als je bang bent voor clowns *evil laugh*

We zitten uren te kletsen en te lachen bij mij thuis. ‘Nash ik ziek knap!’ Giert ze waarop ik knik heftig. ‘Niet normaal, die ogen dan.’ Nadja begint opeens breed te grijnzen. ‘Wat is er?’ Zonder antwoord te geven pakt ze mijn hand en staat op. Ik kijk naar Jake die de hele tijd grijnzend naar Nadja kijkt. Vieze player. Eerlijk gezegd vind ik dat Rachel veel beter kan krijgen maar ja, wie ben ik? Ik laat me meegesleurd worden naar buiten. Als we op de stoep belanden en oversteken zodat we in het park aankomen zie ik Chantal, Nash en Aaron staan. Verbaasd kijk ik naar Aaron die super sexy tegen een auto aanstaat. Ik voel het in mijn buik… Nash kijkt naar Aaron waarna hij zijn neutrale houding aanpast. ‘We gaan met je mee naar mijn vaders improvisatieshow. En daarna hebben we nog een verrassing.’ Fronst Aaron waarop Nash licht geïrriteerd zucht.

We zijn aangekomen bij de Sony Music Hall waar ik zo dadelijk ga optreden! Ze hebben me verteld dat ik mag gaan zingen, dansen en praten. Ik moet één keer zingen met een gast waar ik de naam van ben vergeten. ‘Ben je gespannen?’ Vraagt Nadja terwijl ik me laat afleiden door de beroemde en knappe jongens die langskomen. Justin Bieber loopt langs en geeft me een knipoog. ‘Zoey?’ Nadja klinkt verder weg dan normaal. ‘Zoey?’ Mijn oren letten alleen nog maar op het gegil vanachter het doek. We zitten backstage en het gegil is zo luid. Plotseling zie ik Zayn voor me. ‘Nee, nee!’ Mijn stem klinkt waarschijnlijk zo hoog dat ze glazen breken en dat al omdat mijn stem van zichzelf al hoog is. Ik deins naar achter en besef nu pas dat Zayn echt voor me staat. ‘Rustig maar, ik bijt niet.’ Hij glimlacht wel, maar diep in zijn hart haat hij me. ‘We moeten samen zingen.’ Grijnst hij. Ik heb geen flauw idee waarom maar ik voel de tranen opborrelen. Ik denk van de schrik. Nash en Aaron staan op en kijken elkaar vervolgens dreigend aan. ‘Je loopt me in de weg, gozer!’ Aaron geeft Nash een duw. Nash daarin tegen heeft best wel een kort lontje. Ik wil iets doen, maar ik ga geen partij trekken. Nadja doet het en volgt de vechtende jongens die steeds verder weg vechten. En opeens lijkt iedereen om me heen wel weg te zijn. En daar ben ik dan, alleen met Zayn. Hij hurkt voor me neer. ‘Lieve Zoey,’ begint hij zacht. ‘Als jij je bek niet houdt over Lieke en mij dan zorg ik ervoor dat jij niet ouder dan zeventien word.’ Hij pakt een mes uit zijn zak en houd die langs mijn wang. Wanneer Nash en Aaron zijn uitgevochten komen ze hierheen en verbergt Zayn zijn mes. Als een lief jongetje gaat hij over mijn wang met zijn hand. Ik durf niks te zeggen en hoor mijn naam. ‘Laat de show beginnen.’ Grijnst hij. Ik stuur mijn vrienden een help gezicht wat ze dus niet begrijpen maar me vol trots toejuichen. ‘Zayn bedreigde me net!’ Gil ik te hard waardoor Zayn zelf het ook hoort. Alleen horen die koekwouzen het weer niet. Ik raap mijn moed bijeen en krijg een microfoon in mijn hand geduwd. Ik geef een knikje en voordat ik het podium opga legt Zayn zijn handen om mijn middel. ‘Je fans zullen je gaan missen.’ De woorden lijken wel zacht maar ik kan ze wel uitkotsen. Ik ga eraan. Ik ga eraan! Ik geef hem een stomp in zijn maag waardoor ik hem alleen maar bozer maak. Snel ren ik het podium en hoor het oorverdovende gegil. Het enige wat ik kan is voor me uit staren terwijl mijn hele lichaam trilt. Ik ga dus dood nu. Waar iedereen bij is. De muziek start en Zayn rent ook het podium op. Oké Zoey, speel mee. Wacht, die zin heb ik van GTST. Wat moet ik in godsnaam doen nu? Ik begin maar met zingen en beweeg soepel mee.
‘If you know how to be my lover
Maybe you can be my baby
Hold me close under the covers
Kiss me boy and drive me crazy.
Be my, be my, be my
Be my, be my baby
Be my, be my, be my baby,
And drive me crazy
If you know how to treat me
You know how to touch me
Baby, then you'll get your chance
The chance to love me
It's obvious I want to be into you
But it all depends on all the things you do
Cause babe I promise, I promise
If you keep it real with me
Be honest, be honest
You can get anything you want
That you want babe
Just show me everything I need to see
I'll give you anything boy.’
Meteen voel ik de armen van Zayn vastgeklemd om mijn taille zitten en hij ons zachtjes heen en weer beweegt. De adem die ik krijg word steeds minder.
‘If you know how to be my lover
Maybe you can be my baby
Hold me close under the covers
Kiss me boy and drive me crazy

Be my, be my, be my
Be my, be my baby
Be my, be my, be my baby,
And drive me crazy

I'll give you all of my trust
If you don't mess this up
You ain't tryna get no other girls
When you in the club
All you got is eyes for me
I'm the only girl you see.’

Gelukkig laat hij me los en kan ik weer normaal adem halen. Met schrik loop ik naar de andere kant van het podium om me daar iets veiliger te voelen.
‘So if you treat me right just the way that I want you
Oh, baby boy, I promise that I'll be on you
Oh oh oh oh oh on you
Night to the mo-oh-oh-oh-oh-orning

If you know how to be my lover
Maybe you can be my baby
Hold me close under the covers
Kiss me boy and drive me crazy

Be my, be my, be my
Be my, be my baby
Be my, be my, be my baby,
And drive me crazy

I'll give you all of my trust
If you don't mess this up
You ain't tryna get no other girls
When you in the club

All you got is eyes for me
I'm the only one you see

If you know how to be my lover
Maybe you can be my baby
Hold me close under the covers
Kiss me boy and drive me crazy.’
Zayn is klaar met zingen en ik zie dat hij iets uit zijn zak haalt.
‘Be my, be my, be my
Be my, be my baby
Be my, be my, be my baby,
And drive me crazy.’

Moesten we samen zingen. Hij duwt me naar achter zodat hij met zijn rug naar de mensen staat en ik niet zichtbaar ben. Iedereen joelt maar ze hebben niet door dat ik op dit moment vermoord word. ‘Bye bye, little princess.’ De grijns op Zayns gezicht is om van flauw te vallen. Zo afschuwelijk gemeen. ‘Oeh Zayn…’ Kreun ik in de microfoon. Ik weet wel wat ik doe. ‘Nee, nee iedereen is erbij.’ Ga ik verder, kreunend. Ik duw op Zayns lip een kus op zijn wang en in zijn nek een paar. Hij staart me verbaasd aan waarna ik hem van me af duw. ‘Inderdaad, die klusjes doen jullie maar ik bed.’ Lacht de DJ. Wanhopig ren ik het podium af. Ik ren naar Aaron en vlieg hem om de hals. ‘Maat, wat hadden we nu afgesproken?’ Nash zet zijn handen in zijn zij. Ik barst in snikken uit waardoor iedereen me verbaasd aankijkt. ‘Weg hier, weg hier.’ Is het enige wat ik eruit kan krijgen. Ik draai me met een ruk om omdat ik het gevoel heb dat Zayn achter me staat. Zelf voeg ik dat mes er liever ook niet aan toe maar die heeft hij wel in zijn hand. Oh god… Ik duw hem verder weg waarna hij het mes mijn richting in gooit. Ik kan ontwijken anders zat hij in mijn hoofd. Gelukkig heeft hij Nadja, Aaron of Nash ook niet geraakt. Ik ren op Zayn af en trap hem, daarna doe ik haasje over en trap hem weg van achter. Met moeite staat hij op maar haalt dan een vlindermes tevoorschijn. Fuck… Hij loopt dreigend op me af. Ik kan niks meer doen nu… Hij staat dichtbij me dat ik zijn goed ruikende adem ruik. Hij tongt me opeens hevig. What the… Wacht dit is mijn kans! Ik hurk neer en ren zo weg. Zonder om te kijken het gebouw uit.
Als ik bij het huis van Aaron aankom laat ik me daar uitgeput zakken op de koude stenen. Ik heb de sleutel niet… Heel toevallig komt er een auto aan, een zwart busje. Er stappen vier gemaskerde gasten uit. Mijn hart begint te kloppen. Het zijn doodenge clowns die dreigend op me af komen lopen. Opeens hoor ik een kettingzaag. De achterste heeft er een in zijn hand en begint naar me toe te rennen. ‘Nee nee!’ Roept een vrouwenstem.
‘Hoezo nee?’
‘Ja inderdaad?’ De rest hebben mannenstemmen. De ene met de kettingzaag zet hem uit en gooit hem op de grond. Ik voel mijn hart weer normaal kloppen, gelukkig. Één van hen trekt het masker af. ‘Zoey, ben jij dat?’ Vraagt een maar al te bekende stem. Ik scan haar gezicht en zie dat het Lindy is. ‘Gast!’ Gil ik. ‘Wie the fack loopt er nu weer middernacht rond in zo’n kut pak?’ Lindy grinnikt. ‘Het is voor een prank. Op Youtube. Check Youtube trouwens je staat op de voorpagina.’ Ik frons mijn wenkbrauwen. ‘Ik dat die pagina die helemaal achteraan staat?’
‘Helemaal vooraan, Zoey.’
‘Oohja.’ Ik grinnik schaapachtig en kijk hoe ze weer terug in de auto stappen. Die sporen dus ook niet. Ik bedoel, je kan verklaren dat ik gek ben maar zoiets zou ik nooit doen. Er rijd weer een auto aan alleen zit Aaron erin. Bezorgd stapt hij uit en vliegt me om de hals. ‘Gaat het? Leef je nog?’ Ik knik. Hij trekt me omhoog en duwt me voorzichtig tegen de muur aan. Hij legt zijn lippen met echte liefde op de mijne. Yes, de laatste stap! De laatste stap! Ik moet toegeven, dit horror verhaal heeft toch nog een goed einde. Hoop ik.

Dit is niet het einde hoor poepies. Gelukkig maar want ik kan niet wachten om aan het volgende hoofdstuk te beginnen. Ly babes! Zayn wil Zoey dus vermoorden.
xoxo
Be my baby - Ariana Grande


Reacties:

1 2

1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 25 nov 2014 - 17:07:
leuk


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 24 nov 2014 - 17:23:
Het spijt me dat ik niet heb gereageerd op de vorige twee hoofdstukken. School verpest mijn vrije tijd.... But I'm back! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 23 nov 2014 - 20:45:
Zayn
WHERE'S MY GUN?!?


Liekekusje1D zei op 23 nov 2014 - 17:03:
Waaaat!
Oeh spannend, maar waarom doet Zayn zo achterlijk.
x


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 23 nov 2014 - 14:52:
Is het erg als ik zeg dat ik het verhaal niet helemaal weer snap.......