Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Little Hemmings {Pauze} » Hoofdstuk 8

Little Hemmings {Pauze}

5 feb 2015 - 19:58

965

3

345



Hoofdstuk 8

Sorry dat het zo lang duurde ben druk met school en heb drm weinig tijd om te schrijven en ik stond een tijdje inspiratieloos maar nu heb ik het weer terug Veel plezier met lezen!

Luke

''Hope! Niet achter Dizzy aan rennen!'' roep ik naar mijn 3 jaar oude dochtertje die Dizzy aan het plagen is. Melina is nog steeds ziek en ligt op de bank. Hope en ik zijn in de keuken. ''Sorry.'' zegt ze, en gaat naar haar moeder in de woonkamer. ''Hier Dizz.'' zeg ik en zet haar volle voerbak op de grond, ze begint meteen te eten. Hope komt de keuken inrennen. ''Mama moet overgeven.'' zegt ze. Ik loop meteen de keuken uit, richting de badkamer. ''Mel, gaat het?'' vraag ik als ik de deur open. ''Nee.'' zegt ze als ze klaar is. Ik draai me om en zie Gabriëla staan. ''Zal ik je haar wassen Mel?'' vraagt ze. ''Ja is goed.'' zegt Gabriëla. Gabriëla loopt de badkamer in en pakt shampoo, een handdoek en een borstel. ''Luke,ga naar hope.'' zegt ze en duwt me de badkamer uit.Ik loop de trap af en ga naar Hope, die met haar prinsessenkasteel aan het spelen is. ''Papa! wil je met mij spelen?'' vraagt ze. ''Ja hoor.'' antwoord ik. Ze geeft me de Justin bieber pop en ik grinnik. Ze speelt een tijdje met haar Barbie's terwijl ik gewoon naast haar zit. De deurbel gaat en ik sta op met de pop in mijn handen. Ik loop naar de voordeur en open hem. Tamara, Lindy, Nicky en de jongens. ''Een barbie? Serieus?'' ''Die zijn van hope, ze wou met me spelen.'' Antwoord ik op Ashton's vraag.

Ik laat ze binnen en loop de woonkamer in. Hope knuffelt met iedereen. ''Waar is mel?'' vraagt Lindy. Op dat moment komen Mel en Gabriëla naar beneden. Ik loop naar de trap en til Mel op als ze bijna beneden is. Ik leg haar op de bank. ''Dankje Gabi.'' zeg ik. ''Hey allemaal.'' fluistert Mel, aan haar stem kun je horen dat ze niet harder kan praten, alsof ze haar stem kwijtraakt. ''Gaat het wel met haar?'' vraag Lindy. ''Ik denk het niet.'' antwoord ik, ik loop naar de bank en leg mijn hand weer op Mel's voorhoofd. Ze heeft een hoge koorts. ''Gabi, kun je even pillen gaan halen?'' vraag ik. ''Tuurlijk.'' antwoord ze. Ze pakt haar sleutels en portemonnee voordat ze de deur uitgaat. ''Mel, ik moet je iets vertellen.'' zegt Tamara, Melina opent haar ogen en kijkt eerst naar mij, ze pakt mijn hand vast en houd hem stevig vast. Ze kijkt naar Tamara en glimlacht.

Melina

Alles doet pijn, mijn buik en hoofd en ik voel me misselijk. Luke's hand ligt op mijn voorhoofd. ''Gab, kun je even pillen gaan halen?'' vraagt hij. ''Tuurlijk antwoord Ze. Ik hoor gerinkel van sleutels en een voordeur dichtslaan. ''Mel, ik moet je iets vertellen!'' zegt Tamara. Ik open mijn ogen en kijk naar Luke. Zijn wenkbrauwen fronsen een beetje.Ik pak zijn hand vast en haal hem van mijn voorhoofd af, ik hou zijn hand stevig vast. Ik kijk naar Tamara en glimlach. Nu merk ik pas dat haar haar anders is. Ze heeft een ander model en de onderkant is donkerbruin. ''Ik heb verkering.'' zegt ze. Ik glimlach. ''Met wie?'' vraag ik. ''Cal!'' zegt ze en kust Calum op zijn wang. Ik glimlach weer en kijk naar Hope. Ze kijkt al de hele tijd naar mij. ''Wat is er Hope?'' vraag ik. Ze kijkt even weg en dan weer naar mij. ''Mama, kunnen we niet met iedereen gaan wonen?'' vraagt ze. ''Wat bedoel je prinsesje?'' vraagt Luke.

''Met tam en Nicky en lin en Mickey, Cal en Ash?'' vraagt ze. ''Ja, het zou gezellig zijn.'' zegt Ashton. ''Ja.'' zeggen Calum, Nicky en Michael tegelijk. ''We kunnen wel een huis zoeken?'' zegt Lindy. ''Okay.'' antwoorden we. Luke pakt de laptop onder de bank uit en ik sluit mijn ogen weer. Ik zucht. ''Mel ga slapen.'' zegt Lindy. Ik wordt opgetild en open mijn ogen. Luke. Ik glimlach als hij op de bank gaat zitten met mijn hoofd op zijn schoot. Ashton zit bij mijn voeten met Lindy op schoot. Mijn voeten liggen tegen zijn benen aan zegmaar. Michael and Nicky zitten in de loveseat net als Calum en Tamara die in de andere loveseat zitten. Hope gaat bij Lindy op schoot zitten en kijkt naar iedereen met een glimlach op haar gezichtje. Dizzy komt de kamer in en springt bij Mij op schoot. ''Wie is dat?'' vraagt iedereen. ''Dizzy.'' Antwoorden Luke en Hope tegelijk.

''Awhh, ze is zo schattig!'' zegt Lindy. ''Echt heel erg schattig!'' zegt Nicky. Ik open mijn ogen weer. De voordeur wordt open gedaan en Gabriëla komt de woonkamer in. ''Ik heb pillen.'' zegt ze en geeft Harry een doosje, daarna pakt ze een glas water uit de woonkamer in. ''Ik heb pillen.'' zegt ze en geeft Luke een doosje, daarna pakt ze een glas water uit de keuken en Luke helpt me omhoog, daarna houdt hij zijn arm achter mijn rug, Ik kan bijna niks meer, Luke moet zijn arm wel achter mijn rug doen. Hij pakt 2 pillen uit het doosje en pakt het glas water uit Gabriëla's hand. ''Kun je het zelf?'' vraagt hij.

Ik weet het eerlijk gezegd niet, mijn spieren doen super zeer. Hij ziet aan mijn gezicht dat het veel pijn geeft en beweegt zijn hand naar mijn mond, als ik hem open legt hij de pillen op mijn tong en daarna houd hij het glas tegen mijn lippen aan. Het koude water en de 2 pillen glijden door mijn zere keel. Ik neem nog wat extra slokjes water en glimlach naar Harry. ''Vind je het erg om een tijdje rechtop te zitten? dat is beter voor je.'' zegt Gabriëla
''Nee.'' antwoordik zachtjes. Luke houd zijn hand de hele tijd achter mijn rug. Hij is echt een van de liefste, leukste en knapste jongens die ik ken. En hij is een geweldige vader. Ik hou echt heel veel van hem.


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 5 feb 2015 - 9:22:
Cute!
Ik moet wel snel beter worden =)
Xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 5 feb 2015 - 7:51:
Aahww super cute!! X


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 5 feb 2015 - 7:17:
Mel whats wrong?
Aaahhw Hope en Dizzy
Verder pleas
Xx