Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trust is broken (PAUZE) » >8<

My trust is broken (PAUZE)

21 juli 2015 - 18:34

3529

6

594



>8<

Image and video hosting by TinyPic

>Nola<

Ik trek een sprintje. Het is het einde van de schooldag en dus, moet ik eerst naar huis om te douchen en een beetje netjes te zijn. Aangezien ik vanavond met Drew naar de film ga. Ik heb er zin in, eindelijk weer iets leuks. Sinds mijn vader, zijn mijn moeder, broertje en ik niet meer gezellig uit geweest, dit allemaal doordat mijn moeder zich in haar werk stort. Ik ben degene die de zorg op me moet nemen van mijn broertje. Ik ren het huis in en spring snel onder de douche. Gelukkig is Ryan, mijn broertje, bij een vriendje spelen en haalt mama hem na haar werk op, dus hoef ik vandaag niet op hem te letten. Ik heb wel iets anders aan mijn hoofd. Eerst ga ik naar Chantal om mijn excuses aan te bieden, ik reageerde heftig dat weet ik, maar alleen doordat mijn moeder belde over mijn vader. Ik snap nog steeds niet waarom mijn vader altijd vraagt naar mij, ik ben al vier jaar niet bij hem geweest, zegt dat dan niet genoeg? Ik zet de douche uit, nadat ik mezelf heb ingezeept en mijn shampoo heb uitgespoeld en stap uit de douche. Ik kleed me aan en loop de trap weer af. Zal ik Chantal anders even bellen? Nee, ik ga haar verrassen, dat vind ze altijd leuk. Ik loop de garage in, met mijn jas aan en mijn tas met spullen die ik nodig heb. Ik pak mijn fiets en fiets naar het huis van Chantal. Het is echt gek dat ik hier nog maar één keer geweest ben, maar nog nooit binnen ben geweest. Ik heb zelfs haar kamer nog nooit gezien, dat is gek toch als je al vier jaar beste vriendinnen bent. Chantal wilt altijd bij mij logeren. Ik zet mijn fiets tegen de muur en zet 'm op slot. Ik bel aan, maar niemand doet open. Ik kijk even of de auto van haar vader er staat, nee die is weg. Ik bel nog één keer aan, maar weer doet niemand open. De enige plek waar ik weet dat Chantal kan zijn, is in het skatepark. Chantal houdt van skateboarden. Ik pak mijn fiets weer en fiets naar het skatepark. Ja, hoor daar zie ik haar al.
,,Chanti!” roep ik en ik zet mijn fiets op slot. Ik ga naar haar toe. ,,Kan ik even met je praten?” Ze knikt, een klein beetje met tegenzin en gaat op het bankje zitten. ,,Het spijt me dat ik zo tegen je uitviel, ik vond het gewoon vervelend dat jij het toeliet dat de jongens mij zo ondervroegen.”
,,Ja, sorry. Maar ze kwamen naar me toe en zeiden dat ze me niet geloofde dat het goed ging met me. Dat jij vast meer weet, aangezien jij al jaren mijn beste vriendin bent en dat ze het jou gingen vragen.”
,,Maar ze ondervroegen me alsof ik een crimineel ben, alsof ik jou die blauwe plekken heb bezorgd.”
,,Daar kan ik ook niks aan doen. Ik val nou eenmaal van de trap af en de jongens denken dat iedereen een crimineel is soms. Het is gewoon zo jammer dat jullie me niet geloven als ik zeg dat het goed gaat.”
,,Ik geloof jou wel schat, jij bent mijn beste vriendin! Het spijt me echt enorm dat ik zo tekeer ging, maar voordat de jongens kwamen kreeg ik een telefoontje over mijn vader.” Geschrokken hou ik mijn adem in. Ik heb het gewoon gezegd!
,,Wacht, vader?” Chantal kijkt me verbaasd aan. ,,Die is toch dood?” Even moet ik slikken. Het gaat nu wel heel snel, maar misschien is dat maar beter ook. ,,Ging het over het graf?”
,,Nee, het ging niet over het graf. Mijn vader is niet dood.”
,,Huh? Uitleg graag.”
,,Oké, beloof je dat je niet boos op me word?”
,,Uhm oké.”
,,Mijn vader zit in de gevangenis, hij is opgepakt voor moord.” Chantal kijkt me aan. ,,Hij heeft iemand vermoord voor mijn ogen.”
,,Wat?! En daar kom je nu pas mee?! Wanneer is dat gebeurd?”
,,Ik mocht van mijn moeder niet over mijn vader praten, tegen niemand en ik durfde het je ook niet te vertellen. Ik wil niet dat je mij gaat vergelijken met mijn vader. Het was vier jaar geleden, toen ik veertien was. Ik was met mijn vader in het winkelcentrum, aan het shoppen. Ik mocht kleding uitzoeken en het was echt heel gezellig totdat er een man binnenkwam en de winkel kwam overvallen. We moesten onze monden houden, maar dat deed ik niet. Ik was een puber en ik zei altijd wel wat. De man richtte zijn pistool op mij, ik was echt doodsbang. Want als hij geschoten had, was ik er niet meer.” Chantal kijkt even geschrokken, maar zegt niks. ,,De winkelier zag ik stiekem de politie bellen en dus bleef ik staan, maar mijn vader haalde opeens een pistool uit zijn tas en schoot de man dood. Twee minuten later was de politie er en hebben ze mijn vader gearresteerd. Sindsdien zit hij in de gevangenis en heb ik hem niet meer gezien. Ik haat mezelf echt dat ik het je niet eerder verteld heb, maar ik wil niet dat je mij met mijn vader gaat vergelijken. Ik ben niet eens in staat om iemand te vermoorden, alleen verwonden. Ik hoop dat je nu niet al te boos bent, want het laatste wat ik wil is ruzie met jou. Chanti, het spijt me echt enorm!”
,,Daar had je wel iets eerder mee mogen komen!” roept Chantal boos. Ik snap wel dat ze boos is, want ik heb iets heel groots voor haar verzwegen.
,,Chantal, het spijt me echt enorm veel. Ik had je in vertrouwen moeten nemen en niet naar mijn moeder moeten luisteren. Nu ben je boos op me en misschien ben ik je nu wel kwijt.”
,,Wacht even, ik moet dit even laten bezinken. Sorry dat ik zo boos werd, maar het is nogal wat.”
,,Wil je dat ik ga zodat je hierover kan nadenken?”
,,Nee, dat hoeft nou ook weer niet.” Chantal pakt mijn handen en kijkt me aan. ,,Wil je me beloven dat je het me voortaan eerlijk verteld als je met iets zit?” Ik knik heftig. ,,Goed zo, want ik wil jou niet kwijt Nola. Wij zijn al jaren beste vriendinnen en beste vriendinnen vertellen elkaar toch alles?”
,,Ja, alles. Het spijt me echt zoveel! Ik wilde niet liegen, echt niet.” Ik krijg tranen in mijn ogen. ,,Het enige wat ik wil is dat jij niet boos op me bent, maar alles gaat mis. Mijn vader blijft maar bellen met de vraag of ik kom en mijn moeder dwingt me min of meer om naar hem toe te gaan.” Chantal trekt me in een knuffel en fluistert dat alles goed komt, maar ik geloof het niet. ,,Nee, alles komt niet goed.” Ik ga uit haar knuffel en kijk haar aan, met nog steeds de tranen in mijn ogen. ,,Hoe hard ik mijn best ook doe om tot mijn vader door te dringen, niks lijkt te helpen en mijn moeder gaat alleen maar met mijn vader mee. Ik ga niet naar hem toe, ik wil hem nooit meer zien.” Ik slik, hoe zou ze gaan reageren? ,,Ik wil gewoon even weg uit mijn huis en daarom heb ik besloten om twee weken naar Engeland te gaan.”
,,Naar Engeland?!” roept Chantal nu geschrokken.
,,Ja, mijn moeder heeft de ticket al betaald. Het lijkt wel alsof ze me weg wilt hebben, omdat ik niet naar mijn vader wil.”
,,Maar dan moet ik je dus twee hele weken missen.” Ik zie de tranen over haar wangen gaan en ik schrik van haar reactie.
,,Hé, het komt wel goed. Ik ben terug voor je het weet.”
,,Je kan toch wel Skypen?”
,,Ja, dat kan gewoon. Maar dan zie ik wel je kamer, wil je dat wel?” Chantal kijkt me verbaasd aan. Waarom is ze zo verbaasd over die vraag? Ik ben toch nog nooit op haar kamer geweest, dus waarschijnlijk heeft ze daar een goede reden voor. ,,Schat, ik ben nog nooit op je kamer geweest. Ik mag nooit bij je slapen, weet je nog?”
,,Ja, sorry maar dat mag niet van mijn vader.”
,,Het is niet erg, ik kan gewoon even niet blijven. Wees alsjeblieft niet verdrietig, als ik terug ben kom je gewoon bij mij slapen.” Een kleine glimlach verschijnt nu op haar gezicht. ,,En je bent niet helemaal alleen. Je hebt Zayn en natuurlijk Michael nog.”
,,Wanneer vertrek je?”
,,Volgende week. Ik heb het al met school overlegt en die laten me gewoon gaan. Jij moet me twee dingen beloven.”
,,En dat zijn?”
,,Één; dat je mij meteen belt als er iets gebeurd tussen jou en je vader. Ik wil alles weten!”
,,Oké en het tweede?”
,,Dat je op date gaat met Michael, hij vind je meer dan leuk schat en jij hem.”
,,Wat? Michael vind me gewoon leuk, als vrienden. Ik zit gewoon forever in de friendzone.”
,,Schat, hij is smoorverliefd op je, dat ziet echt iedereen. Maak er nou gewoon werk van, jij vind hem ook leuk, dat zie ik aan je.”
,,Ik ga alleen op date met hem als jij op date gaat met Zayn.”
,,Zayn is alleen maar bezig met Perrie. Hij ziet me alleen als gewone vriendin. Het gaat nu om jou, jij verdiend het om gelukkig te zijn.”
,,Jij niet dan?”
,,Natuurlijk verdien ik het ook om gelukkig te zijn en daarom moet ik op zoek naar een andere jongen. Zayn is out of my limit, hij ziet me niet staan.”
,,Nou, ik wil niet voor schut staan om Michael op date te vragen. Als hij me als een gewone vriendin ziet.” Ze slaat haar armen over elkaar.
,,Hij ziet je niet als een gewone vriendin. Hij wilt jou, alleen jou. Maar jij houdt hem op afstand, hij wilt je knuffelen en vasthouden.”
,,Ja, tuurlijk!” Chantal lijkt me wel niet te geloven. ,,Ik ga niet met hem op date, tenzij hij mij vraagt en dat gaat hij toch niet doen.”
,,Wacht maar af.” Even geef ik haar een knipoog.
,,Maar nog even over Zayn. Heb je Zayn ooit naar je zien kijken?”
,,Ja natuurlijk kijkt hij naar me. Hij is niet veranderd naar mij toe, hij is onze beste vriend.”
,,Zayn kijkt naar je met een verliefde blik in zijn ogen.”
,,Dat doet Michael ook bij jou. Sinds Michael je zag, kan hij zijn ogen niet van je afhouden.”
,,Tuurlijk.”
,,Ja, jij denkt misschien van niet, maar hij zou zoveel met je willen doen. Zelfs de stap na knuffelen en zoenen, als je begrijpt wat ik bedoel.”
,,Wat?!”
,,Denk je dat dat niet een keer gebeurd tussen jullie? Iedereen doet dat uiteindelijk, het is niet dat het elke dag moet. En Michael zal je nooit dwingen om het met hem te doen.”
,,Hij vind me niet leuk! Niet op die manier! Ook al had ik dat wel gehoopt na die date waar ik alles heb verpest!” roept ze nu wel erg boos.
,,Wow schat, waarom word je nou ineens zo boos? En jij had het toch niet verpest, dat deed je vader.”
,,Daarom. Mijn vader verpest altijd alles!” Chantal slaat haar handen voor haar mond, als ze dat gezegd heeft.
,,Alles? Wat heeft je vader nog meer verpest dan?”
,,Niks.”
,,Ga nou niet ontkennen, schat. Je hebt het toch al gezegd, wees eerlijk tegen me alsjeblieft. Wat heeft hij gedaan bij je? Wat heeft hij nog meer verpest? Je kan me vertrouwen.”
,,Hij heeft verpest dat jullie nooit bij mij thuis mogen komen!”
,,Waarom eigenlijk niet?”
,,Geen idee, hij wilt het niet.”
,,Heeft hij dat nooit uitgelegd?”
,,Nee.”
,,Dan wil ik met hem praten. Kom, dan gaan we naar je huis.” Ik sta op en trek Chantal mee.
,,Wat?! Nee!”
,,Ik moet weten waarom hij me op afstand houdt. Ik ben al jaren je beste vriendin, het is toch logisch dat ik wil weten waar je woont? Ik moet gewoon weten waarom en aangezien alleen je vader dat weet, ga ik met hem praten.” Ik loop door, richting het huis van Chantal.

>Chantal<

,,Ik kan het beter zelf vragen!” Ik ren achter Nola aan.
,,Dan vragen we het samen. En als ik dan toch bij je ben, kan ik eindelijk bij je slapen. Schat, je kunt me echt niet tegenhouden. Ik wil je vader ook wel eens ontmoeten, wat kan er nou misgaan?” Ik slik. Er kan van alles misgaan. Straks slaat hij haar nog!
,,Hij houdt niet zo van andere mensen.” Verzin ik.
,,Ik hou ook niet van alle mensen, maar je vader is geen boeman. Hij zal zich heus wel voorstellen aan mij. Er kan me niks gebeuren, dus ga je mee?” Wat is Nola toch koppig, maar ik moet haar tegen houden. Ze is mijn beste vriendin en ik wil niet dat er iets met haar gebeurd.
,,Nee, sorry Nola maar ik kan echt beter alleen gaan.” Nola staat nu meteen stil en kijkt me aan.
,,Oké en nu ga je me vertellen wat er aan de hand is. Je vader mag misschien niet zo van andere mensen houden, maar dat speelt hier niet alleen. Wat is het probleem?” Even weet ik niks te zeggen. ,,Waarom wil jij niet dat ik je vader ontmoet, waarom hou je me tegen?” Wat moet ik verzinnen? Ik moet iets verzinnen, anders gaat ze naar mijn vader. ,,Er speelt veel meer dan alleen een koppige vader of niet soms?”
,,Mijn vader, hij heeft een kater. Hij was gisteravond tot vanochtend weg en hij heeft nu dus vast en zeker een kater.” Verzin ik. ,,Dus dan kan ik het hem beter zelf vragen, ik weet hoe ik het moet vragen als hij een kater heeft.” En misschien heb ik wel gelijk en heeft mijn vader echt een kater. Hij ging weg gisteravond, dus het zou kunnen.
,,Is hij gewelddadig als hij een kater heeft?”
,,Nee, maar hij kan er niet tegen als er anderen zijn als hij een kater heeft.”
,,Hoe weet ik zo zeker dat er niks met je gebeurd? Ik heb veel mensen meegemaakt die een kater hadden en tegelijkertijd ook gewelddadig waren. Wat als hij je wel slaat?”
,,Dat zou hij nooit doen! Ik ben en blijf wel zijn dochter!” Bijna krijg ik tranen in mijn ogen. Dit gelieg, ik vind het zo moeilijk! Ik lieg gewoon tegen mijn beste vriendin.
,,Je belt me als er iets gebeurd?”
,,Ja.”
,,Oké, vraag jij het dan maar. Ik zal me er niet mee bemoeien, maar beloof dat je me meteen belt als er iets gebeurd! Want dan kom ik meteen naar je toe.”
,,Beloofd. Maar het nu vragen heeft geen zin, aangezien mijn vader weg is van huis.”
,,Ga anders mee naar de bioscoop. Dan vraag ik of Michael ook mee wilt.” Nola geeft mij even een knipoog.
,,Als jij Zayn dan ook vraagt.”
,,Drew gaat mee, hij wilde graag met mij naar de film. Een leuke avond met een vriend, kan ik niet af slaan.”
,,Drew?”
,,Ja.” Nola pakt haar telefoon en laat een foto van haar en Drew aan mij zien.
,,Ik mag hem niet.”
,,Waarom niet?”
,,Gewoon, ik vertrouw hem niet.”
,,Drew is onze klasgenoot. Als je hem beter zou kennen, zou je er anders over denken. Ga je alsjeblieft mee, al is het alleen voor mij? Je hoeft niet naast Drew te zitten.”
,,Ik ga niet mee als hij de enige jongen is hoor.”
,,Michael komt ook. Zayn komt niet, want als ik hem uitnodig neemt hij Perrie ook mee en dat wil ik niet.”
,,Naar welke film gaan jullie?”
,,Iets over een jungle of zo. Ik heb veel over de film gehoord en hij schijnt erg goed te zijn.”
,,Oké, ik ga wel mee. Maar oh wee als Drew iets probeert! Dan sla ik hem.”
,,Drew zal niks bij je proberen, dat zal Michael nooit laten gebeuren.”
,,Ik bedoel bij jou.”
,,Waarom zou hij iets bij mij proberen? We zijn gewoon vrienden.”
,,Denkt hij daar hetzelfde over?”
,,Dat weet ik niet, maar zo denk ik er wel over. Ik ben niet in hem geïnteresseerd.”
,,Oké.”
,,Maar Chanti, beloof me dat je Michael niet tegenhoudt als hij wat bij je probeert.”
,,Hij zal toch niks proberen.”
,,We zullen zien.” Nola slaat haar arm om mijn schouders heen en neemt me mee naar de bioscoop.

>Michael<

Ik sta al bij de ingang van de bioscoop. Nola had me geappt en gevraagd of ik ook kwam. Ik heb 'ja' gezegd vanwege Chantal. Nola appte dat zij ook zou komen en ik vond dit het perfecte moment om het haar te vertellen. Ik wilde het al aan haar vertellen deze avond, maar ik wist niet of ik haar wel zou zien. Ze was zo snel weg uit school.
,,Oh, hoi Michael.” Drew komt naast me staan.
,,Wie is er zo gek om met jou naar de film te gaan?”
,,Nola en ze is niet gek. Ze is super leuk en vanavond zal ze van mij zijn.” Ik trek een wenkbrauw op. Oké, wat een rare gozer is dat! Nola doet één keer aardig tegen hem, denkt hij meteen dat ze van hem is. Alsof Nola verliefd op hem is. Iedereen weet dat Nola verliefd is op Zayn. Net als ik een nare opmerking tegen hem wil maken, zie ik Nola en Chantal aankomen. Drew trekt Nola meteen in een knuffel en Nola omhelst mij daarna. Ik zie Chantal naar Drew toe lopen en hem iets zeggen. Drew zegt haar iets terug, maar ik kan niks verstaan. Drew loopt van Chantal weg en slaat zijn armen om Nola heen, die gewoon normaal tegen mij aan het praten is. Nu komt Chantal ook naar ons toe en meteen trek ik haar in een knuffel. Dit heb ik zo gemist! Zodra ik haar loslaat, zie ik dat ze een boze blik geeft richting Drew. Oké, wat is er gebeurd? Het maakt niet uit, ik kan haar nu apart nemen en het haar vertellen.
,,Chanti, kan ik met je praten?” Ik kijk haar aan en hou haar hand vast.
,,Ja natuurlijk. Wat is er?” Ik neem haar mee naar een plek waar we alleen zijn.
,,Chantal, we doen dit nu al best lang. We zijn nu al twee jaar beste vrienden en ik zou het niet anders willen zien. Nou ja, uhm...eigenlijk wil ik het wel anders zien. Ik weet niet hoe ik je dit moet vertellen, maar ik heb het gevoel dat als ik het nu niet vertel, dat ik het nooit meer kan vertellen. Ik...”
,,Chanti, Michael, komen jullie? De film gaat zo beginnen.” Nola kijkt ons aan. ,,Oh, sorry!” verontschuldigt ze zich meteen als ze ziet dat ik best close sta met Chantal. Nola loopt gelukkig weg. Chantal kijkt Nola even na, zo kan ik het natuurlijk niet vertellen. Ik leg mijn vinger onder Chantal haar kin en haal haar hoofd richting de mijne, waardoor ze in mijn ogen moet kijken.
,,Wat wil je me zeggen Michael?” vraagt Chantal.
,,Ik wil je zeggen hoe hard mijn hart klopt als ik je zie, hoe graag ik je wil knuffelen, hoe zenuwachtig ik ben als ik bij je ben, hoe bang ik ben om het verkeerde te zeggen, hoe graag ik je wil zoenen...kortom, lieve Chantal, ik vind je leuk...meer dan leuk. Ik ben waanzinnig verliefd op je.”
,,Ik ben ook erg verliefd op jou.” Ik glimlach naar haar en buig voorover. Ik leg mijn lippen op die van haar en zij zoent terug. Kan dit nog beter? Ik heb haar verteld hoe ik me voel en het is wederzijds!

>Zayn<

Hier zit ik dan, alleen. Ik wil zo graag naar Nola, maar mijn ouders laten me niet gaan. Eerst moet ik mijn huiswerk Frans af hebben. Nola mag altijd weg van haar moeder en ik moet verplicht hier blijven. Dat is toch niet eerlijk? Ik moet naar Nola en haar mee uitvragen voordat Drew het doet. Ik kijk naar mijn Franse opdrachten. Ik begrijp er echt niks van. Nola is supergoed in Frans, Duits, Engels...alle talen eigenlijk. Daarom gaan Chantal en Michael ook altijd naar haar toe. Dat is het! Ik mag waarschijnlijk wel weg voor huiswerk. Ik sprint de trap af.
,,Zayn, waar ga jij naartoe?” Mijn vader kijkt me streng aan.
,,Naar Nola, ik begrijp Frans totaal niet en zij is er echt heel goed in.”
,,Je moeder is er ook goed in.”
,,Ja, maar...”
,,Niks maar. Zodra jij je huiswerk niet af hebt, ga je nergens heen. Vraag je moeder maar om je te helpen.” Boos loop ik weer naar mijn kamer en zet keihard de radio aan. Ik wil naar Nola, maar dat kan niet. Misschien wil ze wel hierheen komen. Ik pak mijn mobiel en klik op Nola.




Hi, wat ben je aan het doen? 19:10


Hi, ik sta voor bioscoop. Chanti en Mikey hebben net gezoend! 19:11

Dat werd tijd! 19:12


Ja, maar wat wil je vragen? 19:12

Ik wilde vragen of je langskwam. 19:13


Dat gaat dus niet, aangezien ik naar de film ga. 19:14

Gezellig een leuk avondje samen met Chanti en Mikey. 19:15


Ja, maar niet alleen met hen. Drew is er ook, maar ik ga nu echt. Bye Xx 19:16




Zie je wel! Ik ben te laat! Uit frustratie gooi ik al mijn boeken op de grond. Ze is bij Drew en mijn kans is dus verpest. En bedankt ouders!


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 25 juli 2015 - 10:46:
niceeeee


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 23 juli 2015 - 22:35:
OMG! Hoezo jaloers?
Xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 22 juli 2015 - 22:19:
Chantal is best wel hypocriet, "ja je moet me alles vertellen"


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 22 juli 2015 - 14:22:
Yuck Drew is lelijkkkkkkkk

En Nynke ik had dezelfde reactie!!!!!!!!!


I KISSED MICHAEL I KISSED MICHAEL!!!!
*fangirlt er lekker op los*
Nu moet dat nog even echt gebeuren!

Ik wil echt het jongeren zusje van Luke zijn, like aaahhh ik ben bevriend met ze heb een super hotte broer en ik kan Mikey gewoon knuffelen wanneer ik wel en *droomt weg*


Verder jij!
xx


xHiimacookie zei op 22 juli 2015 - 11:31:
Oooh man jongens zijn zo snel jaloers echt Jezus. En als wij jaloers zijn dan breekt dr een derde Wo uit