Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trust is broken (PAUZE) » >9<

My trust is broken (PAUZE)

28 juli 2015 - 16:01

2482

6

517



>9<

Image and video hosting by TinyPic

>Nola<

Ik loop naar Chantal en Michael, die niks in de gaten hebben en begin hard te juichen. Ze schrikken op.
,,Ik zei het je toch!” Zeg ik en sla mijn arm om Chantal haar schouders.
,,Nou moet jij nog even met Zayn krijgen, Nola.” Ze leunt wat ongemakkelijk tussen mij en Michael in. Ik kijk haar verbaasd aan. ,,Ja, weet je wel hoe vaak Zayn het over je heeft?”
,,Hij heeft het nooit over mij. Hij is altijd bij Perrie.”
,,Nola, hij heeft tegen mij gezegd dat hij je knap en leuk vind.” Michael wikkelt zijn armen om de middel van Chantal.
,,Jullie hadden het toch ook gezien? In de les hield hij de hand van Perrie vast.”
,,Ja, ik zag het ook. Daarom moet je verder kijken, Nola. Er zitten nog veel meer leuke jongens in je klas, kijk maar naar mij.” Drew kijkt me aan en ik schiet in de lach. Hij is knap, maar niet mijn type.
,,Ja, jij word mijn vriendje als jij de enige jongen op aarde was. Wat niet zo is.” Drew pakt mijn hand.
,,Ik zou willen dat het wel zo was.” Ik kijk hem raar aan.
,,Dat is echt raar dat je dat zegt. Er zijn zat leuke jongens in de klas, maar niet mijn type. Misschien vind ik in Engeland wel mijn prins op het witte paard.”
,,Waarom Engeland? Je hebt hier al je prins staan. Je kunt het toch met me proberen?” Drew pakt mijn hand weer. Dit begint vervelend te worden.
,,Drew, ben je echt zo'n eikel? Ze wilt je niet!” Roept Chantal boos. Ze flipt hem zo dat Drew mijn hand loslaat.
,,Nola, Zayn heeft het heel vaak over je. Altijd als ik alleen met hem ben, zegt hij dat hij je meer dan alleen leuk vind.”
,,En die hand dan?”
,,Dat doet hij alleen omdat Perrie een vriendin van vroeger is. Neem nou je kans bij Zayn.”
,,Michael kan het weten, Nola. Hij is ook al twee jaar beste vrienden met Zayn.” Antwoord Chantal op wat Michael zegt.
,,Als dat echt zo is, moet hij dat laten weten. Hij houdt me op afstand, zegt dat dan niet genoeg? Ik wil me speciaal voelen bij hem, maar hij ontwijkt me. Ik wil dat hij mijn hand vastpakt, me liefdevol in de ogen kijkt en me dan zoent, maar dat zie ik niet gebeuren. En nu genoeg over Zayn. We gaan vieren dat jullie samen zijn.” Ik kijk Michael en Chantal aan. Drew pakt mijn hand weer, die ik losmaak. ,,Het spijt me Drew, maar Chantal en Michael hebben gelijk. Ik ben verliefd op Zayn. Natuurlijk wil ik best leuke dingen met je doen, maar gewoon als vrienden.” Oké, dit is de eerste keer dat ik het toegeef, waar Chantal en Michael bij zijn.
,,Nu dat opgehelderd is, kunnen we dan nu naar binnen? Voordat we straks nog nieuwe kaartjes moeten kopen.” Ik knik en kijk Drew nog even aan.
,,Hou je in, alsjeblieft. Denk aan dat meisje die je zo leuk vind.” En dan lopen we naar binnen.

>Chantal<

Met z'n vieren lopen we naar binnen. Ik zou willen dat Drew naar huis gaat en Michael wil dat ook, heb ik het gevoel. Nola haalt de kaartjes op en we gaan op onze plekken zitten. Eerst Michael en natuurlijk ga ik naast hem zitten, naast mij komt gelukkig Nola en daarnaast Drew. Ik bijt op mijn nagels en probeer niet met mijn ogen te knipperen. Wat een ongelooflijke zwijmelfilm is dit! Het gaat over een meisje dat stapelverliefd is op een knappe jongen, die haar niet ziet staan. Ondanks alles blijft ze toch proberen de jongen voor zicht te winnen en daardoor is ze nu in de jungle belandt...
,,Nee!” van schrik grijp ik de leuningen van mijn stoel beet, net zoals Nola doet. Uit het niets komt er een python door het beeld slingeren.
,,Stil maar,” grinnikt Michael. Hij legt zijn hand op die van mij en knijpt er zachtjes in. ,,het is maar een film hoor.”
,,Dat kan wel zo zijn, maar een python is zo freaking eng!”
,,Ahw!” Michael slaat zijn arm om me heen. ,,Wil je op mijn schoot zitten?”
,,Als je het niet erg vind, dan graag.”
,,Natuurlijk vind ik dat niet erg. Ik hou toch van je.” Ik begin te blozen. Michael trekt me op zijn schoot en ik ga met mijn hoofd tegen hem aan. Ik zie dat Drew de hand van Nola weer vast heeft en voel dat ik boos word. Nola kijkt even naar ons en geeft mij een luchtkus.
,,Wil jij ook zo zitten?” Drew kijkt Nola aan.
,,Ja, maar liever met iemand anders.”
,,Ahw, kom op.” Drew spreidt zijn armen.
,,Hé!” roep ik boos. ,,Was Nola niet duidelijk net?” Ik verstrengel mijn vingers met die van Michael, die hij om mijn middel heeft zitten. Ik voel dat Michael mij een kus in mijn nekholte geeft en mijn wangen beginnen te gloeien, alweer.
,,Bemoei jij je nou maar met je vriendje!”
,,Zal ik zeker doen.” Michael zoent me best lang.
,,Drew, hou op met zo doen tegen Chantal.” Hoor ik Nola zeggen.
,,Zij verpest de sfeer hier.”
,,Nee, jij bent bezig om me te versieren, terwijl ik heb gezegd dat ik niet verliefd op jou ben. Ik heb je toch gezegd dat ik alleen maar vrienden wil zijn?”
,,Dat meen je toch niet?! Jij houdt van mij!”
,,Dus jij denkt dat ik je nu al leuk vind? Ik heb misschien net twee afspraakjes met je gehad.”
,,Ja en die twee afspraakjes had je geen problemen. Toen ging alles zoals ik dat wilde en nu is Chantal erbij en wil je opeens niet meer?!”
,,Kunnen jullie stil zijn of weggaan?” vraagt iemand die ook in de zaal zit.
,,Ongelooflijk! Ik heb nooit gewild, ik vind je niet leuk. Ik hou van Zayn, oké!”
,,Zo jammer dat je het blijft ontkennen, terwijl ik zeker dat weet dat je wel bij me wilt zitten.” Drew pakt Nola's handen en trekt haar bij zich op schoot, iets wat Nola niet wilt en dat merk ik door haar reactie.
,,What the heck, Drew!” roept Nola boos. Verbaasd trek ik me los van Michael en kijk naar Nola en Drew. Drew pakt Nola's gezicht in zijn handen en ik bedenk me geen moment, waarna ik van Michael's schoot af ga en een stap zet. Ik hoef maar één stap te zetten en dan ben ik bij Nola en Drew. Ik haal Nola uit Drew's handen en sla hem recht in zijn gezicht.
,,Ben je echt zo dom?! Ze zegt toch dat ze je niet wilt! Jij kan echt nu vertrekken of je moet nog meer klappen willen!”
,,Ik ben niet bang voor jou. Als het moet sla ik meisjes.”
,,Je blijft van haar af!” roept Nola en ook Michael staat meteen op. Nola loopt de zaal uit en meteen gaat Drew achter haar aan. Wij lopen weer achter hen aan, zodat ze niet alleen zijn. Buiten houdt hij Nola tegen.
,,Ik vind je te leuk om te laten gaan.”
,,Als je me echt leuk vind, laat je me met rust. Ik vond het niet leuk wat je deed daar binnen. Je zag dat ik het niet wilde en je zat aan me tegen mijn zin in! What the hell where you thinking?!” roept Nola kwaad tegen Drew. Ik moet even op adem komen en voel de armen van Michael om mijn middel komen. ,,En boos worden op Chantal, heeft geen zin Drew. Ik zou hetzelfde voor haar doen. Als iemand aan haar komt, terwijl ze het eigenlijk niet wilt, zal ik ook ingrijpen!” Ik slik even, aangezien dat met mij gebeurd en Nola dat niet weet.
,,Luister klootzak, je blijft met je tengels van mijn vriendinnen af! Als je ook maar een vinger naar ze uitsteekt, krijg je klappen, dat begrijp je toch wel?!” snel loop ik naar Nola toe, die ik iets van de jongens wegneem.
,,Denk je nou echt dat ik bang van jou word of van dat vriendje van je? Dat vriendje die zo gek is om zijn haren steeds te verven, waardoor het straks uitvalt en hij binnen no time kaal is, die even zijn vriendinnetjes komt beschermen en dan vooral voor zo'n kleine als jij bent.” Drew wijst mij aan. ,,Die bitch die mij een klap gaf van niks. Laat me alsjeblieft niet lachen, zeg!” Had Drew maar niks gezegd, want als ik naar Michael kijk, is hij woedend.

>Michael<

,,Denk je nou echt dat ik bang van jou word of van dat vriendje van je? Dat vriendje die zo gek is om zijn haren steeds te verven, waardoor het straks uitvalt en hij binnen no time kaal is, die even zijn vriendinnetjes komt beschermen en dan vooral voor zo'n kleine als jij bent.” Drew wijst mij aan. ,,Die bitch die mij een klap gaf van niks. Laat me alsjeblieft niet lachen, zeg!” Ik ben woedend. Wat zei hij over Chantal?! Ik draai me ruw om en niet veel later raakt mijn vuist Drew zijn gezicht.
,,Michael!” roept Nola geschrokken en rent naar me toe. Zij wilt nooit dat iemand zomaar slaat, maar ik kan het niet laten.
,,Hij is zijn verdiende loon, Nola. Eerst denkt hij dat hij jou zomaar aan mag raken op allerlei plekken en daarna scheld hij mijn vriendin uit voor kleine?!”
,,Natuurlijk moet hij gestraft worden. Iedereen zou gestraft moeten worden als die iemand anders aanraakt tegen haar wil in.” Zegt Nola en kijkt heel even naar Chantal. ,,Maar het feit is dat veel van die het overkomen niet ervoor uitkomen dat het gebeurd.” Ik begrijp niet waarom Nola Chantal nu aankijkt.
,,Niet voor uitkomen? Ik heb net zelf me eigen ogen gezien dat Drew je op zijn schoot trok en je aanraakte terwijl je dat niet wilde.” Nola kijkt nog steeds naar Chantal.
,,Ja, maar het gebeurd overal. Ook bij mensen die we kennen.” Zegt ze en dan pas kijkt ze mij weer aan. ,,Ik wil weg hiervandaan. Laten we ergens wat gaan eten.” Nola draait zich om. Ik zie dat Chantal een beetje geschrokken is van het feit dat Nola haar aankeek, terwijl ze zei dat het gebeurde bij iemand die ze kende. Bedoelde ze daarmee dat Chantal ook aangeraakt word, terwijl ze dat niet wilt?
,,Ik ben even naar de toiletten.” Snel rent ze weg naar de toiletten.
,,Chantal!” roep ik en ik wil achter haar aan gaan, maar ik doe het niet. Ik wil niet dat Drew alleen is met Nola.
,,Moet jij niet naar je vriendinnetje?” Drew kijkt me aan, terwijl hij zijn neus vast heeft waar bloed uitkomt.
,,En jou achterlaten bij Nola, ik dacht het niet.”
,,Luister vriend, Nola houdt van mij ook al durft ze het niet toe te geven. Chantal en jij hebben mijn kans verpest!”
,,Nee, dat heb je zelf gedaan! Jij dwong mij om op je schoot te gaan zitten. Ik wil je niet Drew!” roept Nola boos en geeft hem een klap. Ik zie Chantal terugkomen en sla mijn arm om haar heen. We lopen met z'n drieën naar een Italiaans restaurant en gaan aan een tafeltje zitten.
,,Jammer dat Zayn er niet is, die houdt altijd van Italiaans eten.” Zegt Chantal en Nola knikt even.
,,Michael en jij zijn nu het belangrijkste. Jullie zijn een stel eindelijk!” Nola gebaard de ober en besteld een fles zoete witte wijn. ,,Vanavond slapen jullie bij mij en Chantal, geen tegenspraak!” Zegt Nola en wijst even naar Chantal. Dat is omdat zij nooit bij Nola wilt slapen. De ober komt met de fles wijn en Nola en Chantal proosten op mij en Chantal. Dan schrikken Chantal en ik op van Nola, die opeens boos opstaat.
,,Wat doe jij hier?!” roept ze. Chantal en ik kijken om en zien een man staan en twee agenten die naast hem staan. Niet veel later staat ook de moeder van Nola bij de man en de twee agenten. Oké, wie is die man en waarom is Nola zo boos op hem?

>Zayn<

Hèhè, eindelijk heb ik mijn huiswerk af! Ik leg mijn Franse boek weg en zucht. Wat zal ik nu gaan doen? Ik kan het nu niet meer maken om naar Nola te gaan. Het is al best laat daarvoor. Ik ga gewoon naar beneden en eet wat, ik heb alleen gedronken. Ik loop de trap af en ga de woonkamer in. Meteen kijkt me vader me aan.
,,Heb jij je huiswerk af?” Ik knik. ,,Goed zo. Nu mag je als je wilt naar Nola.”
,,Die is uit met Chantal, Michael en Drew. Ze zouden eerst naar de film gaan, maar nu zullen ze wel ergens gaan eten. Ik ben te laat, pap.”
,,Je kan Nola toch bellen en vragen of jij nog kan komen?” Ik denk na, dat zou ik wel kunnen doen, maar of ze 'ja' zegt. Geen idee.
,,Mag ik haar nu al bellen? Aangezien het eten nog niet klaar is.”
,,Het duurt denk ik nog een half uurtje voordat het eten klaar is.” Zegt mijn moeder. Ik knik en pak mijn telefoon, waarna ik het nummer van Nola intyp.

Zayn, wat leuk dat je belt.
Hi Nola, ik vroeg me af of je nog uitging vanavond.
Natuurlijk, het is vrijdag. Ik ga straks samen met Mikey en Chanti naar het café, weet je wel achter de bakker.
Gaat Drew niet mee?
Nee, daar gingen we alleen mee naar de bioscoop. Wilde je ook komen vanavond?
Ja, als je het leuk vind.
Natuurlijk vind ik het leuk, mijn drie allerbeste vrienden aan mijn zijde. Dat wilt toch iedereen?
Hoe laat spreken we dan af voor het café?
Wij krijgen nu nog geen eten hier, zullen we over twee uur doen? Dan is het negen uur.
Prima, dan zie ik je over twee uur.
Ja, tot dan!


En Nola hangt op. Ze klonk niet echt heel rustig. Het leek wel alsof ze niet met haar gedachten bij ons gesprek was. Die zit natuurlijk bij Drew in haar hoofd. Ze ziet mij alleen maar als haar beste vriend en niet meer. Ik baal er echt van, want ik hou van haar!
,,En?” Mijn vader kijkt me aan.
,,Over twee uur heb ik bij het café afgesproken. Ik denk dat Chantal en Michael bij Nola blijven slapen. Als dat zo is, mag ik dan ook bij Nola blijven slapen?”
,,Je hebt toch geen kleren bij je?”
,,Die kan ik toch meenemen?”
,,Ja, maar dan moet je wel zeker weten dat je bij Nola gaat slapen. Stuur haar maar een berichtje.” Ik knik en typ snel even een berichtje naar Nola via Whatsapp, waarna ik vrijwel meteen een berichtje op terugkrijg dat Chantal, Michael en ik bij haar slapen vanavond en dat wij geen tegenspraak moeten geven. Het is dus duidelijk, wij moeten bij Nola blijven slapen met z'n drieën.
,,Ik slaap vanavond bij Nola.” Ik laat mijn moeder het bericht zien en ze knikt. Trots ga ik zitten. De vlinders in mijn buik gaan nog harder tekeer dan normaal. Vanavond slaap ik gewoon bij Nola op haar kamer, kan ik haar morgenochtend zien en dichtbij haar zijn!


Reacties:

1 2

5sosxx
5sosxx zei op 1 aug 2015 - 13:22:
I WANT TO SLAP DREW


LoveMichael
LoveMichael zei op 1 aug 2015 - 13:19:
ugh Drew


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 1 aug 2015 - 13:15:
nice


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 29 juli 2015 - 12:31:
OEH IK HEB DREW GESLAGEN*begint rondjes te dansen*
AWESOME VERDER JIJ!!!
XX


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 28 juli 2015 - 20:00:
Succes! x