Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » My trust is broken (PAUZE) » >27<

My trust is broken (PAUZE)

9 okt 2015 - 20:03

1994

6

545



>27<

Image and video hosting by TinyPic

>Nola<

,,Nou?” Ik kijk Chantal en Michael aan. Dat hele verhaal van dat ze zwanger is van Michael komt steeds minder geloofwaardig over. Ik snap gewoon niet waarom ze niet blij is. Chantal zou juist blij moeten zijn. Ik wil ook wel graag een kind, nu nog niet hoor, maar later. En als dat met de liefde van mijn leven is, is dat alleen maar beter.
,,Natuurlijk ben ik wel blij, maar ik weet het net pas. Het moet nog even bezinken. Ik zit ook nog met school natuurlijk en ik weet niet hoe de ouders van Michael er op gaan reageren.”
,,Oké, dat snap ik wel. Het is niet niks natuurlijk. School kan geregeld worden, je kunt altijd thuis les nemen. Chantal, ik ben blij voor jullie, echt waar.” Ik omhels Chantal even, waarna ik haar aankijk. ,,Je moet het je ouders natuurlijk wel vertellen en Michael zijn ouders ook. Ze zullen wel blij zijn dat ze opa en oma worden.”
,,Mijn moeder woont niet meer bij ons en mijn vader is een klootzak, die krijgt hem of haar niet te zien.” Gooit Chantal eruit.
,,Nou, het zal vast en zeker geen moordenaar zijn, net zoals mijn vader.” Chantal kijkt op. ,,Of heeft hij ook iemand vermoord?”
,,Nee, mijn vader heeft niemand vermoord. Maar je weet het weer van je vader?”
,,Dat wilde ik je dus vertellen, ik zag het in mijn droom...nou ja, eigenlijk nachtmerrie. Maar ja, jij was in tranen, dan ga ik het toch niet over iets leuks hebben.” Chantal begint te lachen. Michael en Zayn ook. ,,Kijk, nu ben je blij dat je het weet hé.” Zeg ik. Chantal omhelst me meteen. Huh? Waaraan heb ik dit nou weer te danken? Maar ja, ik laat het maar over me heen komen. ,,Maar nu je zwanger bent, kan ik je natuurlijk niet meer vragen om hier te blijven slapen. Jij moet met Michael lekker naar een hotel of zo. Genieten van het feit dat je moeder word. Was ik maar zwanger in jou plaats! Dat zou ik fantastisch vinden!” Ik hoor Ashton iets mompelen, maar ik kan het niet verstaan. Chantal blijkbaar wel, want zij draait zich geschrokken om.
,,Wat zei je Ash?” Ik kijk hem aan. ,,Je mompelde zo zacht dat ik je niet kon horen.”
,,Ashton, ik wil even met je praten.” Chantal staat op en trekt hem mee de gang op. Nou ja, zeg! Wat is dat nou weer?! Zou het weer een geheim zijn? Ik slaak een diepe zucht, als ik zie dat iedereen nu de gang op gaat. En daar zit ik dan, weer alleen!

>Chantal<

,,Wat ben jij nou aan het doen?!” roep ik uit als we op de gang staan. Zayn, Luke, Calum en Michael staan er nu ook bij. Bijna had Ashton ons verraden.
,,Ik geef hem geen ongelijk.” Zegt Zayn. Verbaasd kijk ik hem aan. ,,Ja, je bent zwanger van je vader, geef maar toe.”
,,Natuurlijk ben ik zwanger van mijn vader!” roep ik uit.
,,Waarom vertel je dat Nola niet gewoon?”
,,Dat kan ze toch niet aan!”
,,Hoe weet je dat nou?”
,,Zayn heeft gelijk.” Ashton kijkt me aan. ,,Je moet haar de waarheid vertellen.”
,,Ash, luister je niet? De waarheid kan ze niet aan. Schokkend nieuws, dan krijgt ze een paniekaanval. Willen jullie dat?”
,,Natuurlijk niet, maar hoe weet je zo zeker dat ze die aanvallen krijgt?”
,,Dat zei de dokter.”
,,Misschien is Nola wel sterk genoeg, zo sterk dat ze die aanvallen niet krijgt. En trouwens, ik vind het niet kunnen wat je doet.” Verbaasd kijk ik Ashton aan. ,,Ja, jij bent toch haar beste vriendin?” Even knik ik. ,,Nou, dan moet je haar alles vertellen, ook dit.”
,,Ja, maar ze weet nog niks over mijn vader en wat hij gedaan heeft.”
,,Nu nog niet, maar dat komt vast wel en dan? Dan is ze juist boos, omdat je het haar niet eerlijk vertelde. Dan word ze boos omdat je tegen haar gelogen hebt. Heb je dat ervoor over? Weer een ruzie met haar? De vriendschap verliezen? Of kan het je niet schelen, omdat je haar toch kwijtraakt? Als Nola zich alles weer herinnert, kan ze de brief ook weer herinneren en dan breekt ze alsnog met je.” Door die opmerking word ik nog bozer op Ashton. Hoe durft hij dat te zeggen?! De tranen die in mijn ogen komen, hou ik tegen. Ik mag hier nu niet gaan huilen.
,,Ze is nu nog niet in staat om zoiets aan te kunnen!”
,,Wie zegt dat dan? De doktoren kan je ook niet altijd geloven. Ik vind haar aardig stabiel. Ze weet toch ook weer over haar vader, heb jij haar een paniekaanval zien krijgen? Ik niet. Weet je wat, we vragen het wel aan de dokter.” Ashton loopt naar de dokter die met een collega staat te praten en neemt hem mee naar de rest. ,,Dokter, wij zijn net bij mevrouw Henderson geweest en ze ziet er erg stabiel uit.” De dokter kijkt even de kamer in.
,,Ja, ze ziet er inderdaad wat beter uit. Herinnert ze toevallig al iets?”
,,Ja, dat haar vader erge dingen gedaan heeft. Dat was voordat ze mij kende.” Zeg ik.
,,Goed.” De dokter kijkt Ashton aan. ,,Verder nog vragen?” Hij knikt.
,,Nou Chantal wilt haar iets vertellen, maar ze zegt steeds dat Nola het niet aankan om het te horen. Wat zegt u ervan?”
,,Ik zou het niet weten. Dan zal ik haar eerst moeten onderzoeken.” De dokter loopt de kamer in en sluit de deur.

>Michael<

De woede zit onderhand ook in mijn lichaam. Waarom doet Ashton dit? Wilt hij soms dat Nola een paniekaanval krijgt? De doktoren zullen heus wel weten wat ze zeggen hoor.
,,Waar ben je nou mee bezig?!” roep ik boos en ga dreigend voor hem staan.
,,Wow, doe maar rustig. Ik heb niks verkeerds gezegd.”
,,Nee? Je mag blij zijn dat Nola je niet hoorde daar binnen.”
,,Oh, dus dit hele gedoe was jou idee?” Ashton kijkt van mij naar Chantal en terug. ,,Jullie zijn niet goed bij jullie hoofd! Nola is de beste vriendin van Chantal, ze hoort de waarheid te weten.”
,,Je weet niet hoe Nola reageert.”
,,Dat merk je dan toch Chantal? Kom op, ze is je beste vriendin. Dit kan je niet voor haar achter houden. Als Michael, Zayn of jij het haar niet verteld, dan doe ik het.” Ashton loopt naar de deur van de kamer waar Nola ligt.
,,Ashton, als je iets tegen haar zegt, vermoord ik je.” Roept Chantal boos. Dan gaat de deur open en komt de dokter de kamer uit. Ashton kijkt even naar Chantal en gaat dan naar binnen. ,,Ashton Fletcher Irwin, fuck you!” roept ze en stormt achter hem aan de kamer in. Ik zie dat ze haar hand voor zijn mond doet, voordat hij iets kan zeggen. Ze trekt hem weer de gang op. Ze laat hem los en loopt naar de deur.
,,Nola, Chantal liegt tegen je!” Is het enige wat Ashton nog kan zeggen, voordat Chantal de deur van de kamer dicht doet.
,,Klootzak!” Chantal slaat Ashton in zijn gezicht. Een dokter komt tussen Chantal en Ashton.
,,Hou op! Iedere patiënt heeft mee kunnen genieten van jullie show, inclusief Nola. Dus nu kan je haar beter de waarheid vertellen, als ze nog geen paniekaanval heeft tenminste.”
,,Als Ashton hier niet zo'n klootzak zou zijn geweest...”
,,Let op je taal, jongedame!”
,,Wat? Hij is zo'n klootzak! Hij kan nooit zijn bek dichthouden!”
,,Klootzak en bek? Als jij niet snel je taal aanpast, mag je niet meer bij Nola naar binnen.” Nu kijkt Chantal geschrokken naar de dokter. ,,Je past je taal aan of je gaat maar lekker naar huis, begrepen?”
,,Uhm, meneer. Mijn vriendin is zwanger, ze heeft last van stemmingswisselingen.” Ik kijk de dokter aan met een scheve glimlach. ,,Ze is er vandaag pas achter gekomen, dus ja. Haar gevoelens zijn momenteel een beetje raar.”
,,Dat is een ander verhaal, maar toch een beetje op je taal letten.” De dokter kijkt Chantal aan. ,,En voor tips kan je altijd bij me terecht, voor vragen over je zwangerschap.” Chantal knikt even snel. ,,Jongeman, wilt u ook zo vriendelijk zijn om wat stiller te zijn? Veel stress is niet goed voor Nola en dat weten jullie! Rustiger zijn of jullie komen niet meer bij Nola, begrepen?” Chantal knikt, waarna ze een boze blik naar Ashton werpt. ,,Mooi. Kan ik jullie nu alleen laten?” Chantal knikt weer en de dokter loopt weg. Chantal steekt haar middelvinger op naar Ashton en ik heb ook wel de neiging om hem te slaan.
,,Jij bent zo dood!” zegt Chantal tegen Ashton.
,,Jij ook als je naar binnen gaat. Nola zal nu echt alles willen weten. Haha, succes hé!”
,,Er is altijd wel een oplossing te bedenken klootzak!”
,,Weer een leugen? Jij bent echt niet goed bij je hoofd!” Dat is de druppel! Terwijl Chantal naar binnen loopt, sla ik Ashton met mijn vuist in het gezicht.
,,Hou je bek over Chantal! Ze is de allerbeste vriendin die Nola zich maar kan wensen! Jij bent geen vriend van Nola, jij wilt alleen maar dat ze een aanval krijgt! Rot op!” Daarna draai ik me tevreden op en loop ook de kamer in van Nola.

>Zayn<

Michael is na de klap meteen weer naar binnen gelopen, achter Chantal aan natuurlijk. Het is echt ongelooflijk wat Ashton doet. Ik dacht dat hij ook een vriend van Nola was.
,,Waar ben je nou mee bezig? Nola is toch je vriendin, wil je soms dat het slechter met haar gaat?”
,,Nee, natuurlijk niet.” Ashton gaat met zijn hand even langs zijn neus en er zit meteen bloed op zijn hand.
,,Waarom zeg je dan zoveel dingen tegen Nola. Je weet dat het haar overstuur kan maken.”
,,Ik wil gewoon dat Chantal haar de waarheid verteld. Verdient Nola geen vrienden die eerlijk tegen haar zijn?”
,,Ja, maar op dit moment kan ze geen schokkend nieuws ontvangen. Dat heeft de dokter zelf gezegd.”
,,We hebben toch nog niet gezien dat ze een aanval kreeg? Ze herinnert zich haar vader ook weer en ze heeft daar ook geen aanval van gehad.”
,,Dat is waar.” Ik kijk bedenkelijk. Misschien is Nola wel zo sterk dat ze geen aanval kan krijgen, maar we kunnen niks vaststellen. ,,Maar toch denk ik dat je een fout gemaakt hebt. Nola wilt nu alles weten en jij weet niet half hoe dwingend Nola soms kan zijn. En hoe nieuwsgierig. Als Chantal weer een leugen verzint, merkt Nola dat heus wel.”
,,Nou, ik vind gewoon dat ze alles moet weten. Chantal is zwanger van haar vader, dat is niet niks. Nola moet weten wat hij gedaan heeft, misschien kan ze Chantal wel helpen. Heb je daar al over nagedacht?”
,,Helpen met haar zwangerschap? Hoe dan?”
,,Weet ik veel. Erover praten, praten helpt meestal al. Ik kon het gewoon niet aanhoren dat Nola zwanger wilt zijn van haar vader.”
,,Dat wist ze toch niet? Ze wilt graag zwanger zijn, dat is alles. Nola is juist blij voor Chantal, maar nu misschien niet meer dankzij jou.”
,,Ik probeer alleen maar een goede vriend voor Nola te zijn. Jullie zouden juist een voorbeeld aan me moeten nemen.”
,,Oké, wat jij wilt.” Ik kijk hem sarcastisch aan. Kijk ik ben ook boos, maar ik sla hem niet. Want ik weet dat als Nola daar achter komt, dat ze me dan niet meer wilt zien. Ashton is nou eenmaal ook een hele goede vriend geworden van Nola, net zoals Calum en Luke. Ik zou het niet kunnen om hem nu weg te sturen. ,,Je mag blijven, maar hou je mond oké?” Ashton knikt.
,,Ik ga eerst even naar het toilet om mijn neus schoon te maken.” Ik knik.
,,Zie ik je straks bij Nola?” Hij knikt en loopt van me weg. Michael zal me wel een watje vinden, maar ik vind niet dat wij moeten beslissen over de vrienden van Nola, dat moet Nola doen. Ik slaak een diepe zucht en ga dan terug de kamer in van Nola.


Reacties:

1 2

ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 25 okt 2015 - 9:24:
hoezo heb ik al twee weken geen hoofdstuk hier van gehad?


5sosxx
5sosxx zei op 19 okt 2015 - 20:12:
nice


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 19 okt 2015 - 20:11:
verder


LoveMichael
LoveMichael zei op 19 okt 2015 - 20:09:
nice


ChantiXAMX
ChantiXAMX zei op 12 okt 2015 - 19:34:
bam this bitch is backkkk