Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Busted on loving my married, best friend. [Th] » Busted on loving my married, best friend. [Th] -005-

Busted on loving my married, best friend. [Th]

16 aug 2009 - 11:57

656

7

511



Busted on loving my married, best friend. [Th] -005-

Part five. ['=


Ik zei het toch, ik zal in de weg lopen. En dit gevoel heb ik nu. Alleen wordt het met de dag groter en groter..



Brooooookeeeee!!”¯ Gil ik door het hele huis heen. Omdat het huis zo groot is, betwijfel ik of ze het wel gehoord heeft. ‘Broooooo-hoooooooooke!”¯ Gil ik zo luid ik kan. Enkele tellen later hoor ik al een vage ‘jaa-haa’ van de andere kant van het huis klinken. Ik stap richting de tuin en zoals ik al dacht, ligt Brooke lekker in de tuin te zonnen. “Heb je vanavond wat te doen?”¯ Vraag ik onzeker. “Nee, niet echt, waarom?”¯ Brooke kijkt me met bijna dicht geknepen ogen aan, door de felle zon. “Ik wil vanavond een meidenavond houden. Gewoon lekker uitgaan, zonder jongens. Geheimen vertellen,.. je weet wel.”¯ Zeg ik met een glimlach op mijn gezicht. “Ja, is goed. Tom zal zeker niets gepland hebben.”¯ “Oké.”¯


Met een glimlach verlaat ik de tuin en kom goedgezind de woonkamer binnen. Eindelijk, alleen uitgaan zonder jongens. Dat had ik gewoon even nodig. Ik merk dat Bill chagrijnig naar de televisie staart en wanneer hij mij ziet, zijn gelaat niet echt vriendelijker wordt. “Wat is er?”¯ Vraag ik hem. “Dat weet je best zelf hoor!”¯ Snauwt hij me toe. “Huh? Waar heb je het in godsnaam over?”¯ Fronsend kijk ik hem aan en durf te wedden dat Ashley iets met het verhaal te maken heeft. “Ik heb het over jouw en je jaloerse gedrag de laatste tijd! Waarom moet jij Ashley bedreigen met een mes?! Weet je wel hoe bang ze nu is?! Sorry hoor, maar ik wil je gewoon een tijdje niet meer zien. Niet op de bruiloft en niet op het feest.”¯ Zegt hij knars. “Wí t?! Ik heb niets gedaan! Zij was de gene die mij zat op te wachten in mijn kamer! Zij was de gene die mij niet als bruiloftsmeisje wilt! Zij is de gene die mij niet kan uitstaan en alles er aan zal doen om mij hier uit te krijgen!”¯ Zeg ik nog al rustig met telkens de nadruk op het woordje ‘zij’.


Ik wist dat dit niet zou goed komen, ik wist het, ik wist het, ik wist het! “Sorry Faith, maar Ashley is mijn verloofde. De relatie die wij hebben gaat om vertrouwen, dus ik vertrouw haar en geloof haar ook.”¯ “Dus mij vertrouw je niet?!”¯ “Dat heb ik niet gezegd. Maar..”¯ “ZO KLONK HET WEL HOOR! JE WEET NIET EENS HOE ASHLEY ECHT IS, EEN VUILE SLET DIE ALLEEN MAAR MET JE OMGAAT VOOR HET GELD!”¯ Roep ik. “ZIE JE WEL, JE BENT GEWOON JALOERS!! DOE EVEN NORMAAL EN BELEDIG ASHLEY NIET ALS JE HAAR NIET GOED KENT!”¯ Roept hij. Een dikke, kloppende ader staat op zijn voorhoofd. Hij is echt woedend. En dan nog op mij, dankzij die teef. “IK BEN NIET DE GENE DIE JALOERS DOET! ZIJ WIL ME UIT HET HUIS KIKKEN!!”¯ Schreeuw ik om mezelf te verdedigen. “WAAROM BEDREIG JE HAAR DAN MET EEN MES?!”¯ Ik krijg een paar speekseldruppels naar mijn hoofd toegeworpen door Bill.


Met een smerig gezicht haal ik die van mijn gelaat en ga verder met de ruzie. “IK HEB HAAR NIET BEDREIGD! WEETJE, ZOEK HET ZELF MAAR UIT!! VAN MIJ HEB JE GEEN LAST MEER!”¯ Met tranen in mijn ogen loop ik naar boven, mijn kamer in en smijt de deur met veel geweld dicht. Snel zet ik hem op het slot, maar wanneer ik me omdraai dan weet ik niet hoe snel ik moet zijn om de deur terug open te maken en Ashley voor de tweede maal vandaag, uit mijn kamer te gooien. Met een megagrote grijns kijkt ze me aan. “Ruzie?”¯ Lacht ze. “ER UIT!!”¯ Gil ik zo luid ik kan. “Geloof me, Bill zal al rap genoeg van je krijgen.”¯ Zegt ze vals. Een dikke, vloeibare traan sijpelt traag naar beneden.

Stiekem snel geschreven. Dus, sorry als hij verneukt is.


Reacties:

1 2

Vespertine
Vespertine zei op 1 juli 2009 - 12:12:
... NEE. .__.

Wat nu?
Ik ben benieuwd naar die meidenavond - gaat ze Brooke vertellen over het hele voorval? Like, die vertelt het vast wel aan Tom en die mept dan wel weer wat 'sense' in Bill. Ja.

Nee, oké. Snel meer? ^^


AutumnLeaves
AutumnLeaves zei op 30 juni 2009 - 12:19:
Ooeeeh, spanneeeeend !
VERDEEER

<3


ElkeBEAST
ElkeBEAST zei op 30 juni 2009 - 8:36:
WHAT A BIATCH
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack !!
^^
Verder PLEAS
Ladies Night, You & Me. WHAHAHAHA


VERDER <3<3<3


butcherknife
butcherknife zei op 29 juni 2009 - 22:43:
Me love the story
snel verder <3


hilfxmir
hilfxmir zei op 29 juni 2009 - 21:48:
hij is geweldig en je moet verder gaaaaaan!!^^