Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Busted on loving my married, best friend. [Th] » Busted on loving my married, best friend. [Th] -006-

Busted on loving my married, best friend. [Th]

16 aug 2009 - 12:04

801

6

526



Busted on loving my married, best friend. [Th] -006-

Ligt het nu aan mij of gaat deze fanfic traag? :X


Geloof me, Bill zal al rap genoeg van je krijgen.”¯ Zegt ze vals. Een dikke, vloeibare traan sijpelt traag naar beneden.



Faith!”¯ Hoor ik geroep van beneden. Slaperig open ik mijn zware oogleden, die nog maar net dicht waren en doe ze meteen weer dicht. Geen zin om op te staan. Enkele lichte passen hoor ik voor mijn slaapkamer deur. Meteen wordt die opengetrokken door Brooke. “Wat?!”¯ Zeg ik geërgerd. Ze schrikt blijkbaar van mijn reactie, maar gaat er niet verder op in. “Ben je bijna klaar? Het is al negentien uur.”¯ Ik schrik meteen wakker en strompel het bed uit. Ik hoor Brooke grinniken weglopen. Ik durf te wedden dat ze haar hoofd lichtjes heen en weer schudt. Ik haal vluchtig een strak, rood T-shirt uit de kast, waar er met sierlijke spierwitte letters ‘10% angel, 90% devil.’ gedrukt staat. Een nieuwe donkerblauwe skinny jeans haal ik uit de kast en trek alles aan. Snel doe ik mijn make-up en mijn lange haarlokken.


Goedkeurend kijk ik naar mijn spiegelbeeld en neem wat accessoires die ik aan kan doen. Zo snel ik kan lopen op mijn pumps, ren ik van de trappen af. “Dat werd tijd!”¯ Zegt Brooke al giechelend. Ik zie Bill nog steeds voor de televisie, met Ashley op schoot. Ja, wat wil je. Ze is niets voor niets een schoothondje. Met Bills vernietigende blik die hij me toewerpt, heb ik moeite met kleine tranen te verbergen. “Laten we gaan.”¯ Zeg ik zacht tegen Brooke. “Oké, dag schat, toedels Bill.”¯ Zegt Brooke al lachend. “Bye bye, Tom.”¯ Aan hem zeg ik nog beleefd vaarwel, maar die andere twee: no way! Ik ben het zat. Spuugzat! Mijn vriendin sluit de deur achter haar en kijkt me doordringend aan, terwijl we in haar luxueuze auto stappen. “En sinds wanneer zeg jij niets meer tegen Bill?”¯ Vraagt ze onbegrijpelijk. “Sinds we ruzie hebben.”¯ Zeg ik stil.


Ze start de auto en geeft een beetje gas, zodat we niet veel later op de baan rijden. “Hoe dat?”¯ Ik slik even en weet niet waar te beginnen. “Wat vind jij van Ashley?”¯ Vraag ik nieuwsgierig. “Best wel aardig. Ze is heel lief tegen ons.”¯ Zegt ze, alsof ze haar al jaren kent. “Tegen jullie drie wel, tegen mij niet.”¯ Snel wendt ze haar blik van de baan af. “Hoe bedoel je?”¯ “Ze heeft Bill verteld dat ik haar met een mes heb bedreigd, dus Bill wilt me niet meer op de bruiloft en het feest. Hij denkt dat ik jaloers ben, maar ik ben het echt waar niet! Ashley wacht me de laatste tijd op in mijn slaapkamer en dreigt er mee dat ik Bill zal verliezen. Echt, ze gedraagt haar zo vals tegen mij.”¯ Zeg ik triest. “Wow-wow-wow! Meen je dat nu?! Ik bedoel, ze is altijd zo lief, dat zie ik haar niet snel doen, hoor.”¯ “Brooke, geloof me nu. Ik zal daar echt niet over liegen, hoor. Ze wil me uit het huis kikken! Ik had toch gezegd dat het beter was dat ik niet bij jullie zou inwonen. Ashley wordt jaloers en wil me weg!”¯ “Ik geloof je, echt waar. Maar het is moeilijk om dat in te beelden. Weet Tom hier al van?”¯ Vraagt ze.


Bijna onzichtbaar schud ik met mijn hoofd. “Faith, zo kunnen we ook niet helpen! Waarom verberg je het voor je beste vrienden? Je kan toch met ons praten?!”¯ Zegt ze streng en bezorgd tegelijkertijd. “Ik weet niet, iets hield me tegen. Ik denk dat het beter is als ik een eigen huis ga zoeken en een eigen man.”¯ Zeg ik half fluisterend. Bij een cinema stopt Brooke de auto en kijkt me ongelovig aan. “Faith, we hebben nu al vanaf ons negentiende samen. Dat ga je nu toch niet opgeven voor Ashley?! Je zal toch onze hechte vriendschap niet weggooien in de prullenbak voor dat kind?! Onze herinneringen uit dat huis, dat zal je toch niet uitwissen, alsof er niets is gebeurd?!”¯


Ik stap de auto uit en zie dat Brooke mijn voorbeeld volgt. “Dat heb ik niet gezegd. Ik vind gewoon dat het tijd wordt dat ik mijn eigen pad volg. Ik zal jullie niet vergeten en vaak opzoeken, dat beloof ik. Maar, ik heb ook behoefte aan liefde van een man. Snap je?”¯ Kort knikt Brooke. “Het wordt wel anders zonder jouw in huis.”¯ Zegt ze stil. We wandelen richting de inkom van de cinema en betalen een ticket voor een klassieke huilfilm. “Het wordt ook helemaal anders. Eten zonder je beste vrienden, ’s middags niet meer gek doen met je beste vrienden, getroost worden zonder je beste vrienden.. Ja, ik zal het allemaal missen, maar, ik heb echt behoefte aan liefde. Liefde van een man waarvan ik houd. Ik wil ook trouwen, en mijn leven delen met dé ware..”¯


Reacties:

1 2

AutumnLeaves
AutumnLeaves zei op 15 juli 2009 - 0:10:
Oooh, verdeerr !

<3


hilfxmir
hilfxmir zei op 5 juli 2009 - 13:36:
verder en weg met Ashley!!!!


Sweetlady
Sweetlady zei op 5 juli 2009 - 12:08:
Verder en Bill moet haar geloven en niet ashley zei is stom een een@#$#$#$%
Tsja snel verder
xx


Vespertine
Vespertine zei op 4 juli 2009 - 20:02:
Mjaa, als ze het gelijk aan Tom gaat vertellen dan is ze daar toch ook niks mee want die gelooft zijn broer natuurlijk en als dat al niet zo is, dan krijgt hij keihard ruzie met zijn broer en dat willen we ook niet. ^^"

Leuk stukje, snel meer? (:


butcherknife
butcherknife zei op 4 juli 2009 - 19:47:
We want more, we want more
And ashley kan zo oprotten ;p
Sneeel verder <3