Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Busted on loving my married, best friend. [Th] » Busted on loving my married, best friend. [Th] -007-

Busted on loving my married, best friend. [Th]

16 aug 2009 - 12:07

867

7

515



Busted on loving my married, best friend. [Th] -007-

Part seven. [;


Ja, ik zal het allemaal missen, maar, ik heb echt behoefte aan liefde. Liefde van een man waarvan ik houd. Ik wil ook trouwen, en mijn leven delen met dé ware..


Brooke.

Piekerend lig ik in het bed van Tom en ik. Tom zijn armen zijn stevig rond mijn middel gedrukt. Zou Ashley werkelijk zo zijn? Zou ze echt een valse kreng zijn tegen Faith en poeslief doen tegen Bill, Tom en ik. Of is ze jaloers op de vriendschap van Faith en Bill en denkt ze dat er meer aan de hand is dan vriendschap? Ik zucht even en haal Tom zijn tengere armen van rond mijn lichaam. Hmm.. schat? Wat ga je doen? Hoor ik hem mompelen. Ik glimlach even en druk een kus op zijn neus. Ik ben even naar beneden, kan niet slapen. Leg ik hem uit en verlaat stil de kamer. Schuifelend ga ik de trappen af en zie het licht van de digitale klok schijnen. Twee uur, midden in de nacht. Best raar dat Tom nog wakker was, of heb ik hem wakker gehouden door al dat piekeren en woelen in bed? Zuchtend ga ik naar de keuken en vul een glas met water wat ik vervolgens leegdrink.


Zou ik morgen met Ashley praten? Of met Tom? Of met Bill? Ik slenter naar de woonkamer en steek uit verveling de televisie aan. Wat moet ik daar nu mee aanvangen? Al die domme vragen die rondcirkelen in mijn hoofd. Als ik met Ashley zou praten, zou ze dan gaan klikken bij Bill? Dan is het beter dat ik eerst met Bill zou praten. Maar straks wordt die ook nog kwaad op mij en zo maak ik het juist erger dan beter. En als ik met Tom zou praten, zou die me dan wel geloven? Ik richt me weer verder op de televisie en zap verder tot ik wat boeiends tegenkom. Elke zender ben ik afgegaan en elke zender zend niets nuttigs uit. Dit is toch zo toevallig hé. Elke keer wanneer iemand nood heeft aan de televisie, komt er niets leuks op te staan. En wanneer je geen tijd hebt of niet kan kijken naar de tv, dan zijn het van die leuke programmas. Ik besluit de tv uit te doen en terug naar bed te gaan.


Wanneer ik in de gang sta, ga ik ter controle naar Faith haar kamer en knipper het licht uit. Stil stap ik haar kamer binnen en bestudeer haar houding. Ik stap telkens dichter bij haar en zie aan haar ogen dat ze gehuild heeft. Ze ligt er gebroken bij, als een hond die net geslagen is geweest. Ik druk een klein kusje op haar wang, doe het licht uit en sluit de deur naar haar kamer. Even passeer ik bij Bill en Ashley, maar veel zin heb ik niet om daar te gaan kijken. Vandaag heb ik wel mijn portie Ashley wel gehad. Nu ik weet hoe ze echt is, moet ik er niet veel van. Ze lijkt me wel een kreng-type als je naar haar uiterlijk kijkt.


Ik stap door naar mijn kamer, waar ik meteen al onder de lakens lig. Ik voel hoe Tom zijn warme armen terug rond mijn slanke middel sluiten. Dat duurde lang. Zegt hij niet echt slaperig. Hmm.. Afwezig kijk ik naar het plafond en maak mezelf terwijl wakker uit dromenland. Ik draai me om en kijk naar Toms gezicht. Zijn ogen blinken een beetje in de donkere nacht. Waarom ben je nog wakker? Vraag ik op een nieuwsgierige toon. Met jouw woelen kun je niet echt snel in slaap vallen. Grinnikt hij. Sorry. Verontschuldig ik me snel. Dat is niets, schat. Maar vertel, wat is er met mijn lieveling?


Twijfelend kijk ik hem aan. Mag ik dit wel vertellen van Faith? Zou hij niet kwaad worden om het idee zelf al? Of zou hij helpen met het Ashley geval. Schat, je weet dat je me kan vertrouwen, ik wil helpen. Zegt hij terwijl zijn vingertoppen mijn wang strelen. De aanraking van zijn vingertoppen laten me ontspannen. Lieverd, ik weet dat je me wilt helpen, maar dit keer is het niet mijn probleem, maar er is iets met Faith. Zeg ik dan maar. Heb je niet opgemerkt hoe depressief ze de laatste tijd is? Vraag ik hem. Ook al zie ik hem niet knikken, ik weet gewoon dat hij dat nu aan het doen is. Ja, ik heb al gevraagd wat er was, maar ze zei dat ze alleen ziek was. Verteld hij. Ze is niet ziek, schat. Helemaal niet ziek, ze is kerngezond. Ik voel hoe er naast mij wat gewoeld word en niet veel later word het licht aangeknipperd door Tom. Ik pieker even met mijn ogen en al snel worden ze gewend aan het licht. Serieus kijkt Tom me aan, zou ik dit wel vertellen? Mag ik dit wel vertellen? Ach, ik ben toch al zo ver geraakt. Ashley verteld leugens over Faith tegen Bill zodat Bill denkt dat Faith jaloers is en nu mag ze niet naar de trouw en het feest en wil ze verhuizen omdat ze het niet meer aankan en zogezegd een man wil gaan zoeken. Kakel ik in één keer door.


Reacties:

1 2

AutumnLeaves
AutumnLeaves zei op 15 juli 2009 - 17:04:
OOhh, leeuk (;
VERDERR !

<3


butcherknife
butcherknife zei op 14 juli 2009 - 0:11:
Tom is cute
en jaaaa , snel verder =D


hilfxmir
hilfxmir zei op 9 juli 2009 - 19:51:
verder gaan!!!!!!!!!!!!!!!


Vespertine
Vespertine zei op 9 juli 2009 - 19:40:
Haha, vooral dat einde waar ze zo snel aan het kakelen is. :'D Ik ben eigenlijk best benieuwd naar Toms reactie daarop o.o Want ja - dat Bill zo belachelijk ging reageren, daar kon je eigenlijk al je tien vingers om verwedden. Mja, snel verder!


ElkeBEAST
ElkeBEAST zei op 9 juli 2009 - 18:26:
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

een BROOKE (ik dus) part

Whahahahah i loveyouuuuuuuuu <1234

Verder poepieeeeeee! Ik schrijf morgen 'n vervolg; MA GIJ OOK Ãâ

VRDR