Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Busted on loving my married, best friend. [Th] » Busted on loving my married, best friend. [Th] -008-

Busted on loving my married, best friend. [Th]

16 aug 2009 - 13:28

720

8

522



Busted on loving my married, best friend. [Th] -008-


“Ashley verteld leugens over Faith tegen Bill zodat Bill denkt dat Faith jaloers is en nu mag ze niet naar de trouw en het feest en wil ze verhuizen omdat ze het niet meer aankan en zogezegd een man wil gaan zoeken.”¯ Kakel ik in één keer door.



Brooke.

Niet begrijpend kijkt Tom me aan. “Schat, zeg alsjeblieft dat je dit niet meent.”¯ Aan zijn gezicht te zien, weet ik dat hij het wil horen. Maar jammer genoeg voor ons kan ik dat niet zeggen. “Ik meen het, lieverd. Ashley is niet hoe wij denken dat ze is en nu staan we op het punt om Faith te ‘verliezen’.”¯ Zeg ik niet al te blij. “Zouden we met Bill gaan praten?”¯ Vraagt Tom. Ik schud mijn hoofd. “Nee, hij zou ons toch niet geloven en met Ashley praten gaat ook niet want zij vertelt het tegen Bill.. Misschien moeten we Faith wat in de gaten houden en kijken wat Ashley haar allemaal aandoet.”¯ Tom knikt. “Goed, maar dat gaan we morgen doen want dit lekker ding hier, moet zijn schoonheidslaapje doen.”¯ Gaapt hij. Ik giechel even en knipper het licht uit. “Slaapwel, heeterd.”¯ Zeg ik hem. “Slaapwel hottie.”¯

Wanneer ik wakker ben, laat ik Tom netjes voort slapen. Stil verlaat ik de kamer en trippel geluidloos de trap af, om niemand wakker te maken. Wanneer ik beneden sta hoor ik twee mensen tegen elkaar kibbelen. Ze sissen naar elkaar, maar maken het niet te luid. “Doe normaal! Je vind het leuk hé, je wil me hier alleen maar uit kikken!”¯ hoor ik Faith kwaad sissen. “Nou en, wie gaat je geloven? Ik moet je hier niet, voor je het weet lig jij al in bed met Bill en dat moet ik niet hebben!”¯ Spat ze terug. Zo stil ik kan loop ik meteen terug naar boven om Tom toch wakker te maken. Nu ik bewijs heb, ga ik het niet zomaar laten wegvallen. Ik schud mijn man rustig wakker en trek hem het bed uit. “Vanwaar zo’n haast?, schat?”¯ Zegt hij half slapend. “Ga stil naar beneden en luister naar het gesprek! Ik maak terwijl Bill wakker.”¯ Niet-begrijpend dwaalt Tom de trappen af en kijkt dan geschrokken naar boven wanneer hij Faith en Ashley hoort kibbelen. Vluchtig maakt hij een teken dat ik Bill moet wakker maken.

Ik laat het me geen twee keer zeggen en open met een ruwe kracht Bills deur. Ik stap op hem af en schud hem lichtjes wakker. “Hmm.. Ashley, laat me liggen. Ik wil slapen”¯ Mompelt Bill. “Bill, ik ben Ashley niet. Je moet nu naar beneden, er is iets met Ashley en Faith.”¯ Wanneer ik die twee namen heb gezegd springt hij meteen recht. “Is Faith Ashley nu weer aan het lastig vallen?! Ik heb al gezegd dat ze haar met rust moet laten!”¯ Ik draai met mijn ogen. “Kom nu gewoon.”¯ Ik hoef het dit keer geen tweede keer te zeggen, want meneer is zijn kamer al uit. Ik volg hem op de voet en hij loopt de trap af in zijn boxer. Tom staat blijkbaar in de keuken met zijn handen rond Ashley haar polsen. “Tom! Laat haar los!”¯ Zegt Bill kwaad. Ik schrik op van Bill zijn kwaadheid in zijn stem. “Ze ging Faith aanvallen, ze wou haar slaan en in elkaar kloppen, Bill.”¯ “Dat is niet waar!”¯ Protesteert Ashley al meteen. “Het is al goed, schat, ga maar naar boven. Ik reken wel even met Tom af.”¯ Zegt Bill.

Met grote ogen kijk ik naar Faith die bang terug kijkt. Op haar arm staat een hele grote snee. “Heeft ze je gesneden?”¯ Vraag ik als ik het grote keukenmes onder het bloed zie liggen, voor Faiths voeten op de grond. Mijn hart gaat wild te keer. Tranen staan er in Faiths ogen. Ze reageert niet en kijkt alleen bang en stug naar Bill die haar alleen kwaad aan staart. “Faith, al de tweede keer, verdomme.”¯ Zegt hij streng. “Bill, het was Faith niet!”¯ Onderbreek ik hem. “O nee?! Zij is wel degene die Ashley heeft bedreigd met een mes, waarschijnlijk nu ook en heeft Ashley haar gesneden uit verdediging of heeft Faith haarzelf gesneden om Ashley schuldig te laten lijken.”¯ Met grote ogen kijk ik hem aan. Hoe kan hij nu zo dom zijn? Maar ja, liefde maakt blind.


Reacties:

1 2

Moiitjx33
Moiitjx33 zei op 14 aug 2009 - 20:56:
Bill, domme kip! Als ik Faith was had ik hem allang een mooie blauwe ring rond zijn bruine ogen geslagen!


Vespertine
Vespertine zei op 23 juli 2009 - 14:32:
Hoe stóm kan iemand zijn? o.o
Ik kan er echt niet over uit hoe blind Bill is... Snel meer!

En ik vind het echt geweldig dat je langere stukjes maakt! <3


XstarsX
XstarsX zei op 19 juli 2009 - 14:35:
boeh!
ik hí í t die Ashley!!
snel verder btw...


butcherknife
butcherknife zei op 16 juli 2009 - 19:33:
Tuurlijk , je gaat je even voor de grap zelf snijden o.O
Bill is dom ;p
Snel verder <3


hilfxmir
hilfxmir zei op 16 juli 2009 - 17:56:
OMG dat kind hier onder is gek

snel verder gaan^^
maar ze heeft wel gelijk^^