Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I love you, you idiot. 1. [LL] » I love you, you idiot. 2. [LL]

I love you, you idiot. 1. [LL]

16 feb 2010 - 19:36

361

3

156



I love you, you idiot. 2. [LL]

Hier is deel 2, veel plezier. Laat me weten wat je ervan vind!

Hier zitten we dan, in het huis van Simone Kaulitz. Ik zit naast Riley op de bank met mijn benen over elkaar. Het enige wat wij weten is dat de twee jongens Bill en Tom heten. Ze zijn een tweeling en zitten in de band Tokio Hotel. Nou ja dat ze in die band zitten hebben ze zelf niet verteld, dat had Simone trots tegen ons gezegd. De jongens hadden zich alleen voorgesteld. Verveeld kijk ik voor me uit.
Tokio hotel? Ken ik dat niet ergens van? Ik heb het eerder gehoord. Ja! Lieke had het over hen gehad. Ze hadden een hit, Monsoon. Lieke had gezegd dat Riley en ik dat liedje moesten downloaden maar daar waren we nog niet aan toe gekomen.

‘Oh Gustav en Georg zijn er.’ Zegt Tom als de bel gaat in het Duits tegen zijn moeder. Tom loopt naar de deur. ‘Nemen jullie Riley en Taylor even mee naar de studio?’ Vraagt Simone aan Bill, weer in het Duits. Bill knikt en kijkt mij aan. ‘Gaan jullie mee naar de studio?’ Vraagt hij in het engels. Riley kijkt mij aan, ik haal mijn schouders op en Riley knikt. We staan op en lopen achter Bill aan het huis uit. ‘Dit zijn Gustav en Georg.’ Zegt Tom als jullie bij de voordeur staan. Jullie geven de jongens een hand en lopen dan de deur uit. 

‘Ja we moeten toch iets doen. We kunnen niet de hele dag daar blijven zitten.’ Zeg je als de jongens achter het glas aan het spelen zijn en jullie allebei op een kruk zitten. ‘Ja dat is waar.’ Zegt Riley verveeld. ‘Dan moeten we ook nog eens hier in Duitsland blijven slapen.’ Zegt ze dan. ‘Ja, ook dat nog.’ ‘Dit jaar is onze vakantie echt saai Taylor.’

‘Laat die meiden de logeer kamer eens zien.’ Zegt Simone als we weer in het huis zijn. Riley kijkt mij vragend aan. Duits is niet haar beste vak, vandaar dat ze het heeft laten vallen. ‘Ze moeten ons de logeer kamer laten zien.’ Zeg ik tegen haar in het Nederlands. ‘Lopen jullie mee?’ Vraagt Tom en hij wijst naar boven. Jullie knikken en lopen Bill en Tom achterna.


Reacties:


sterretjhu
sterretjhu zei op 16 feb 2010 - 21:44:
verderr


sweetlaemo
sweetlaemo zei op 16 feb 2010 - 20:02:
ik vind hem heel goed<3
verder verder verder
xxx my


missxangel
missxangel zei op 16 feb 2010 - 19:33:
het is purple, niet purpel
Er worden drie namen genoemd, maar er zijn toch maar twee meisjes? Ik zie namelijk de namen Riley, Taylor en Emma?!

Voor de rest is het leuk, dus ga maar verder