Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I love you, you idiot. 1. [LL]

I love you, you idiot. 1. [LL]

16 feb 2010 - 19:28

AL

361

3

Ik heb zelf een tijd geschreven op Quizlet, dit is een van mijn verhalen. Het is al wat ouder.. xx

Ik zucht voor de zoveelste keer en mijn moeder kijkt mij weer boos aan. Ik kijk verveeld uit het raam en zucht nog een keer. 'Hou eens op.' Zegt ze geïrriteerd. 'Sorry hoor.' Zeg ik op een toon die mijn moeder niet bevalt. 'Waarom moest ik mee?' 'Omdat Simone twee leuke zoons heeft.’ ‘Dus moet ik maar mee?’ ‘Ja.’ ‘Er wonen wel meer leuke jongens. Daar hoef ik niet voor naar Duitsland.’ Mijn moeder zegt niks meer. Het is een leuk idee van mijn moeder dat ze mij mee wilt nemen naar Simone.

Vroeger woonde mijn moeder in Duitsland. Haar ouders waren al een tijd bevriend met de ouders van Simone en vanzelfsprekend gingen Simone en mijn moeder veel met elkaar om. Ze waren de beste vriendinnen. Toen mijn moeder ongeveer 19 jaar was leerde ze mijn vader kennen. Ze was zo erg verliefd dat ze Simone helemaal vergat en een nieuw leven opbouwden in Rotterdam. Ongeveer een jaar geleden was er een brief gekomen voor mijn moeder. Er was een bijeenkomst voor de mensen van de basisschool en daar wou mijn moeder wel graag heen. Na die bijeenkomst had ze opeens weer veel contact met Simone, en dit is de eerste keer dat ik met haar mee ga.



Kort iets over mij dan maar.

Ik ben Taylor, ik ben 16 jaar en ik woon dus in Rotterdam. Ik heb nog een tweeling zus. Ze heet Riley en is 10 minuten jonger. Wat kan ik verder nog vertellen? Mijn hobby’s. Na school doe ik eigenlijk niet zo veel. Dus over mijn hobby’s zijn we ook snel uitgepraat. Ik doe niet aan een sport of iets anders. Meestal ga ik na school de stad in met vriendinnen of met Riley en hangen we daar een beetje rond. Oh ja, mijn vader die is er vandoor gegaan toen Riley en ik nog klein waren. Geen idee waar heen. Thuis hebben we het er nooit over. Eigenlijk weet ik niks over hem, maar ik wil het ook niet weten eigenlijk. Ik zit er trouwens niet meer mee. Vroeger wel als ik bij een vriendinnetje ging spelen en dan was dat een gelukkig gezin, met een vader een moeder en ze had nog een broertje. Dat miste ik toen wel, maar nu zijn wij gewoon een gelukkig gezin zonder vader. Oh ja, ik weet nog iets te vertellen! Mijn style, niet echt boeiend misschien maar ja. Je kan mij eigenlijk niet als iets zien. Ik ben geen Skater, Emo of huppelkut. Misschien een beetje van allemaal. Misschien een beetje raar. Als we het toch over uiterlijk hebben ga ik maar even verder. Ik heb donker blond haar. Riley heeft blond haar. we lijken eigenlijk niet op elkaar. Riley heeft dus blond haar met krullen, ik heb donkerblond haar en het is helemaal styl. Maar ons innerlijk is wel hetzelfde. We zijn best wel brutaal, maar we kunnen ook heel lief zijn hoor. Als we door de stad lopen hebben we eigenlijk over iedereen wel wat te zeggen. Onze moeder vind dat we daar mee moeten ophouden.



‘We zijn er.’ Zegt mijn moeder als de trein vaart begint te minderen. Ik stoot Riley aan die wakker schrikt. ‘We zijn er.’ Herhaal ik de zin van mijn moeder tegen Riley. Ik pak mijn schoudertas van mijn schoot en doe hem om. We lopen met z’n drieën de trein uit, het station op. ‘Moet je daar kijken.’ Zegt Riley in het Nederlands tegen mij. Ik kijk in de richting waar ze naar wijst. Ik zie twee jongens staan. De een lijkt eigenlijk een heel klein beetje op een meisje, maar hij heeft wel een mooi gezicht. Zijn haar is zwart en staat recht overeind. Ook draagt hij make-up. Naast hem staat een jongen met dreadlocks. Ze zitten in een staart door de achterkant van zijn pet. Zijn kleren zijn groot en het kruis van zijn broek hangt op zijn knieën. We schieten allebei in de lag. Lachend lopen we achter onze moeder aan. ‘Amy!’ Roept iemand. Ik kijk waar het vandaan komt. De twee jongens waar Riley en ik net zo hard om moesten lachen kijken onze kant uit. ‘Daar zijn ze.’ Zegt mijn moeder en ze wijst naar een vrouw. Naast haar staan die twee jongens. Ik kijk Riley geschrokken aan. ‘Ja, hele leuke jongens.’ Zeg ik sarcastisch tegen Riley.



ik hoop dat het jullie bevalt. ;$ xx

Hoofdstukken

  1. I love you, you idiot. 2. [LL]
    361 woorden, 3 reacties, laatste update: 16 feb 2010 - 19:36

Reacties:


sweetlaemo
sweetlaemo zei op 15 feb 2010 - 17:29:
Wanneer ga je beginnen?
verder<3
xxx my


missxangel
missxangel zei op 12 feb 2010 - 19:11:
Geweldig, ik wil meer!!
Laat je me weten?



sterretjhu
sterretjhu zei op 12 feb 2010 - 18:07:
aaah snel verder <3333
wil je me ff laten weten waneer je bent begonnen>?