Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Instrumental » My morning

Instrumental

21 aug 2010 - 12:36

1137

10

831



My morning

Sorry, mijn laptop is kapot, ik kwam dus niet bij Instrumental. Heb het dus opnieuw moeten schrijven. Als het erg slecht is, dan hebben jullie pech [a]

Marit.
Hmm.. dat is nog eens lekker wakker worden. Twee zachte lippen glijden over mijn hals, harde stoppels krassen mee, het bezorgd rechtopstaande haren. Vingers trippelen over mijn buik, wrijven brutaal over mijn navel, om dan stiekem steeds meer af te dwalen.
“Goedemorgen,”¯ krijg ik er met een hese ochtendstem uit. De vingers staken en bedekken mijn navel, er wordt een goedemorgen terug gemompeld. Zijn warme adem kriebelt in mijn nekholte, eveneens als zijn wimpers.
“Lekker geslapen?”¯ Voorzichtig glijden de ruwen toppen van zijn vingers weer over mijn huid. Genietend sluit ik mijn ogen.
“Heerlijk.”¯ De arm om mij heen en zijn lichaam tegen mijn rug gedrukt geeft een prettige warmte.
“Fijn om te horen, ik heb ook heerlijk geslapen.”¯ En weer drukt hij zijn lippen op mijn huid, dit keer op topje van mijn schouder. “En ik heb genoten vannacht.”¯ Zijn opgetrokken mondhoeken kan ik goed voelen, het zorgt ervoor dat ik ook moet grijnzen. “Sorry, ik moet even naar het toilet,”¯ excuseert hij zichzelf en haalt zijn lippen en arm plus hand van mij vandaan. En met de dekens ook nog eens weg, merk ik dat het toch wat aan de koele kant is in de kamer.
Zijn warmte is nog maar net weg, of ik zie hoe de handtas op mijn nachtkastje begint licht te geven, direct daarna volgt een gitaarsolo van Yasmine. Handig, zulke beltonen.
“Hey, Yazz, what’s up?”¯ Gelijk komt er op een hoog tempo wat uit als reactie aan de andere kant van de lijn, alleen zoal Yasmine dat kan. “Wacht, stop, een halfuurtje maar? Krijg ik niet meer tijd?”¯ vraag ik geschrokken, en voel dan ook nog eens een arm mij vastgrijpen en zijn kin wordt in mijn schouderholte geplaatst, hoopt zo iets op te vangen van het gesprek.
Zuchtend kantel ik mijn mobiel naar achteren wanneer Yasmine vraagt om het aan de persoon naast mij te geven. Waarom heeft zij mij altijd door?
Verbaasde bruine ogen kijken mij aan, maar neemt het apparaatje dan maar toch over om gelijk omver geblazen te worden van haar harde woorden, ik kan het zelfs luid en duidelijk horen. Wat een afgang.
“Uh, ja? Wie is dit eigenlijk?”¯ wordt er dan toch maar voorzichtig gevraagd. Ik kan zijn gezicht niet meer zien, ik heb namelijk de mijne in mijn kussen gedrukt, maar ik weet hoe zijn gezicht er nu uit moet zien. Ongelooflijk verbaast.
“Hier,”¯ zegt hij dan uiteindelijk en laat mijn mobieltje voor mijn ogen hangen. Mompelend neem ik het aan en mik het dan in mijn tas, jammer genoeg komt het er niet goed genoeg in en neemt het tasje en alles wat er in zit - of eerder gezegd zat - mee zijn ondergang in. Mijn make-up, tampons, pilletjes tegen maagzweer - ja, mijn leven gaat niet zonder stress - en zonnebril, autosleutels en kauwgum ligt verspreidt op de donkerrode, hoogpolige mat, of is onder mijn bed gerold.
“Ik ruim het wel op, ik moet toch gaan,”¯ fluistert hij zachtjes, met nog steeds een beetje een rauwe stem. “De jongens verwachten mij ook nog vandaag,”¯ vervolgt hij dan met een excuus. Zonder dat hij het ziet rol ik met mijn ogen, Yasmine heeft hem gewoon verjaagd. Vragen is overbodig.
Kreunend en halfstrekkend draai ik me op mijn andere zij en bekijk hoe hij in zijn boxershort op zoek gaat naar zijn kleding. Vannacht hadden we niet echt de tijd genomen om alles fatsoenlijk op een stoel te draperen. Het gevolg dat hij na lang zoeken pas met één sok aan komt zetten. Hij vloekt binnensmonds en gaat verder opzoektocht. Ik daarentegen volg genietend zijn ontblote bast. Ik moet zeggen dat ik dit keer eens goed raak heb geschoten, hij is niet mis, in tegendeel, hij heeft een bronzen huid die strak aan is getrokken door vele spieren. Glimlachend denk ik terug aan de nacht toen ik grommend mijn tanden in zijn buikspieren had gezet, nu is daar niets meer van te zien.
“Eindelijk,”¯ verzucht hij en vist zijn afgedragen jeans achter de televisie vandaan. Oehlala, denk ik wanneer ik zicht krijg op zijn kontje, doordat hij voorover is gebogen om zijn broek aan te krijgen.
Zoals gezegd begint hij - nog steeds shirtloos, dat moeten we niet vergeten - mijn gevallen spulletjes bij elkaar te zoeken om het dan terug in het tasje te stoppen. Op zijn knieën bekijkt hij mij, ik had me met zijn route meegedraaid. Dit is de eerste keer dat ik hem eens goed kan observeren. Doelloos gaan een paar vingers zijn arm opwaarts, aaien elk stukje huid wat op hun pad komt richting zijn sleutelbeen, en blijven dan hangen op zijn borstkast; hij is nog lekker warm. En dan neem ik hem in mij op. Het eerste wat mij opvalt zijn zijn sterke kaaklijnen en vierkanten kin. De stoppeltjes zitten verspreidt, er zitten zelfs verdwaalden op zijn wang. Hij heeft volle lippen en een rechte neus. Zijn lichtbruine ogen zijn bekend, hun heb ik als enige goed kunnen bekijken gister, en daar heb ik dan ook echt gulzig gebruik van gemaakt, hij heeft zulke lieve en lachende ogen, dat heb ik nog nooit eerder gezien. Verder heeft hij donkerbruin en kort haar, wat nu plat ligt op zijn voorhoofd. En dan met die gebruinde huid is het Adonis hemzelf.
“En, goedgekeurd?”¯
“Met een dikke tien,”¯ grijns ik, pik vluchtig een kusje van zijn lippen. Hij had mijn eerlijkheid niet echt verwacht en kijkt wat onwennig, maar weet dan snel zelf ook een verrukkelijke glimlach naar boven te halen.
“Nou, ik ga er nu echt vandoor.”¯ Hij weet niet meer wat te zeggen.
“Wacht, ik geef je mijn nummer wel,”¯ verlos ik hem. “Mag ik je mobiel even?”¯ Alsof hij door een wesp is gestoken pakt hij het snel uit zijn broekzak, waar het al de hele nacht in had gezeten. “Alsje.”¯ Glimlachend geef ik het terug.
“Bedankt. Nou, dan bel of SMS ik je wel.”¯ Twijfelend drukt hij nog een klein kusje op mijn mond. Maar daar neem ik geen genoegen mee. Ik gooi me tegen hem aan en bots met mijn lippen tegen die van hem en lok zijn tong eruit. Veel beter.
“En misschien is het een idee om je shirt aan te trekken,”¯ geef ik als advies en zend een dikke knipoog. Hij knikt en zoekt nog even snel naar zijn shirt, vindt het tussen de muur en de hoofdkant van het bed en trek het dan onhandig aan. Met de schoenen nog in zijn hand zegt hij gedag en verlaat zo mijn slaapkamer.
Wanneer er nog maar net vijf minuten voorbij zijn, meldt mijn mobieltje dat ik een bericht heb. Graaiend pak ik het erbij en begin te lezen: Ik heb het echt gezellig gehad. Hopelijk tot weerziens. X David. Ohja, dat was zijn naam.
Ik kreun nog zachtjes uit luiheid en draai me nog één keer om, ik heb nog vijftien minuten.


Reacties:

1 2

Vespertine
Vespertine zei op 29 april 2011 - 10:46:
De jongens?
Is dat TH's manager?

Nee, ik heb niet alles gelezen van dit stuk, maar ik MOET nu reageren.
En ja, je hebt dit al een jaar geleden gepost, so whaaaaaaat.

<3!


Eliros
Eliros zei op 1 mei 2010 - 17:39:
Niceee :'D
Snel 't volgende hoofdstuk lezen


CosmicPurple
CosmicPurple zei op 1 mei 2010 - 14:05:
Ik moet hier nog comment op zetten en het volgende stuk is er al >< I hate myself...
David is lekkah! ^^ Go Marit, go Marit!! *dansje*
Managersex, cewl...
Ik ga volgende lezen!

<3


xNadezhda zei op 30 april 2010 - 19:20:
Ik lig hier zo strijk. x'D
Marit als manager van Instrumentel met David van Tokio Hotel. Ghahahaha x'D
[En extra grappig omdat ik Marit ken, ghehe. x'D]

En ik weet nu even niet wat ik moet reageren. [/kromme zin]
Maar ik vind dit echt zo'n vrolijk, mhiii'ig, hypermakend verhaal, het heeft een totaal andere sfeer dan Stranger, maar dit gaat je ook goed af. :3

<3


MariTom
MariTom zei op 30 april 2010 - 18:03:
Marit.


Oehw, da's nog eens een leuk cadeautje 8D

En haha, dat niet uit bed kunnen komen is... typisch mij? x'D

Ik ben er trots op dat deze personage mijn naam draagt

Oehw, dit stukje is cuwl. EN OMG.
David?!
David-David?
Hahahaha, omg. FREAKIN' AWESOME.

Yazz, you rock. Dit verhaal is echt nice <3