Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Locked Up » Mission Impossible

Locked Up

29 mei 2010 - 0:28

916

8

651



Mission Impossible


Suki PoV;
Een plons laat me opkijken. Tom klemt zijn armen stevig om me heen, krampachtig en schokkend.
Kol hangt aan een touw te zwaaien, Taylor ziet zo goed als lijkbleek.
Tom lacht als hij ziet dat Kols broek afzakt, maar hij moet niet lachen want hem zullen zon dingen ook nog wel gebeuren. Zeker als hij nu niet ophoudt met haar uitlachen, dan zal ik hem eens een broek lichter maken!
Ik schuifel verder en verder over de glibberige balk waarop we ons nu bevinden, boven ons hangt een dik koord waaraan we ons proberen overeind te houden. Dat lukt vrij goed.
De speakers in de ruimte kraken even, voor ze met diepe bas de theme song van Mission Impossible uitspuwt. Oh heerlijk, X heeft humor.
Ik zucht met op elkaar geklemde kaken en laat één hand los, om naar de bar op een pilaar te grijpen. Mijn vingers klemmen zich om het koude, gepolijste hout. Met voorzichtige pasjes overbrug ik de laatste paar centimeters en ben maar al te blij als mijn voeten stevig beton aanraken.
Een minuutje later zet ook Tom voet op min of meer vaste grond. Dan durf ik weer naar Kol te kijken, maar er is niets meer te zien. Mijn ogen scannen alles, maar van Nicole of Taylor is echt niets meer te zien, behalve het paar schoenen dat op de golven mee dobbert.
Tom lacht weer, waarop ik me omdraai, mijn handen op zijn heupen zet en mijn vingers om de boord van zijn broek knijp. Dan trek ik zijn broek naar beneden.
Niet grappig, ik schrok me rot! De lach vergaat hem, hij kijkt me een tikkeltje melig aan. Het is te schattig om te weerstaan, dus sla ik mijn armen om zijn nek.
Ik hoor op de achtergrond Mission Impossible nog plaats maken voor James Bond, maar ik verlies me zo in de aanrakingen van Toms lippen en handen dat ik het nauwelijks merk. En dan is me erin interesseren nog een heel andere vraag!
Na zeker een kwartier laten we elkaar eindelijk los, en besluit Tom om zijn broek weer omhoog te hijsen. Ik kan het niet laten te grijnzen als ik dat zo zie. Zijn benen mogen er trouwens wel zijn. Heel zijn lichaam mag er wel zijn.
Oh god, en toen had ik echt heel erg verkeerde beelden in mijn hoofd!
Op de zwoele saxofoonklanken van The Pink Panter sluipen Tom en ik verder, met een zwaar overdreven loopje. Maar om een onverklaarbare reden ben ik nu ook best melig en heb ik hier enorm veel lol in.
Tom prikt me in mijn zij, waardoor ik schrik en giechelend een sprong opzij doe. Met mijn ene voet sta ik nu half op de rand, waardoor ik achterover hel. Tom houdt me echter tegen door zijn hand om mijn pols te klemmen en me tegen zich aan te trekken. Ik druk mijn hoofd tegen zijn borst en glimlach. Daar lag ik bijna!
Je moet wel oppassen. grinnikt hij en kust me zacht op mijn wang. Dan sleept hij me verder, een wankel brugje over. Het ding kraakt en piept en zwaait gevaarlijk heen en weer onder ons gewicht, maar houdt ons wel.
Ik vraag me af wat er gebeurt als we allemaal de overkant bereiken. Want kunnen ze het wel maken, zo vlak voor de finale, om nog iedereen door te laten gaan? Of wel? Dat zou ik leuk vinden! Ik wil niet dat er iemand afvalt, Nadezhda en Nicole zijn echt veel te leuk en ik zou ze missen. Er zijn nu al zo veel mensjes weg. Nu is het zo stilletjes.
Maar aan de andere kant, Tom is de enige die ik echt voor geen goud ter wereld zou willen missen op dit moment. Hij is niet alleen mijn partner in dit spel. Ik denk dat ik eindelijk de ware gevonden heb!
Waar denk je aan? Ik schrik op uit mijn gedachten en kijk op - want Tom blijft een stukje groter dan mij! Ik knipper zacht, tot zijn gezicht scherp op mijn netvlies terecht komt.
Aan jou. Ik bloos, maar dat ziet hij niet. Daarvoor is mijn huid te donker.
Ah, dat is altijd leuk. Want í­k ben altijd leuk. Ik stomp hem in zijn maag, waardoor hij dubbel klapt en mij op de grond gooit. Zelf wankelt hij achteruit, tot zijn voeten geen grond meer hebben ter ondersteuning. Eerst verdwijnen zijn benen, dan zijn romp en uiteindelijk zijn hoofd. Ik krabbel naar de rand en kijk naar beneden. Daar is hij, onder water. Zijn benen trappelen om hem heen, bellen dansen om hem heen in het water.
Ik zet mezelf overeind en duw me dan van de kant af. Met mijn armen naar beneden duik ik het water in.
Tom zit zo goed als tegen de grond geplakt, ik grijp hem bij zijn arm en trek hem omhoog. Gast, die gast weegt zwaar!
Proestend en hoestend komen we boven water, hij kijkt me triest aan.
Je weet toch wat dit betekent?
Ja, ik weet wat het betekent. Dat weet ik verdomd goed. We zijn onze kans op winnen kwijt.
Ik druk mijn lichaam tegen dat van hem en leg mijn hoofd op zijn schouder.
Het was leuk zo lang het duurde, maar nu is het voorbij. fluister ik en laat me door hem dragen naar de kant, waar we met een handdoek en een hoop cameras worden opgewacht.


Laat ik jullie zo lang wachten, is het zo'n kort en lame stuk. Voor iedereen die dit nog wí­l lezen. Maar het is bijna af, dus dan zal het volgens mij wel wat sneller gaan. Na mijn examens natuurlijk wel. ^^


Reacties:

1 2

adelain
adelain zei op 31 mei 2010 - 21:23:
nu krijg ik dus zin in dit:
dowbiedoebiedoebaa doebiedoebiedoebaa PEEhheeerYY!!!

ssryyyy

mr nu suki en tom weg:C

liefteren


MoonRocker zei op 30 mei 2010 - 21:18:
Ik werd melig van dit stuk.
Maar toch wel zielig dat Suk en Tom eruit liggen D:
En waar zijn Kol en Taylor heen verdwenen? o.o

Ik wil meeeeeer, want locked up is cuwl :3

xoxo<3


hilfxmir
hilfxmir zei op 29 mei 2010 - 20:18:
zo zielig voor hen!
snel verder^^


xNadezhda zei op 29 mei 2010 - 16:46:
De speakers in de ruimte kraken even, voor ze met diepe bas de theme song van Mission Impossible uitspuwt. Oh heerlijk, X heeft humor.
*plat*
Ah, dat is altijd leuk. Want í­k ben altijd leuk.
*sterft*

Kay, ik houd van jou! Dit was echt een geniaal stuk, genií¡í¡l met streepjes op de a eigenlijk, want het is té geweldig.
Ik heb me doodgelachen om die themesongs, echt, en stiekem vind ik het best jammer dat Tom & Suki eruit zijn, ze zijn zo cute samen! *-*
En nu moeten Bill & ik tegen Kol & Taylor? o_o
Dat gaan we nooit winnen, jongen. x']
Maar dat geeft niet. Want ik houd van LU, no matter what, en Kol verdient het best wel drieduizend keer zoveel om te winnen. ^^

En en. Ik gebruik te veel smileys? o.í´
Anyway.

I love this. <3

Just like I love you


Melisande
Melisande zei op 29 mei 2010 - 16:45:
Hehehe arme Tom en Suki XD
Ze zijn daar behoorlijk grappig trouwens...
En Tom zn ego is echt enorm gewoon Ãâ
En het is niet lame!
Het is tof!

<3