Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Better in Time: On my own » Proloog

Better in Time: On my own

10 april 2011 - 17:42

591

3

204



Proloog

Laten we zeggen het begin! ^^

Mijn naam is Lucille Malfoy. Ik woon op Malfoy Manor. Dat ligt vlakbij Wiltshire, Engeland.

Ik ben een heks, net als de rest van mijn familie en ik begin binnenkort aan mijn zesde jaar aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hokus Pocus. Ironisch genoeg zit ik in griffoendor, waar nooit een van mijn familie leden in betrekkelijk, kleine kring hebben gezeten. Ik ben een puurbloed heks.

Mijn ouders zijn Lucius Malfoy en Narcissa Black - Malfoy. Ik heb nog een broertje, Draco Malfoy.
Mijn vader, Lucius, heeft geen broers en zussen, tenminste voor zover ik heb kunnen bemerken.
Mijn moeder, Narcissa, heeft twee zussen. Zij is de jongste en Bellatrix is de oudste zus. Bellatrix is getrouwd met Rodolphus Lestrange. Ironisch genoeg zit Bellatrix vast met haar man en met de broer van Rodolphus. De broers naam was Rabastan. Ik heb hen nooit echt gekend, omdat ze al in Azkaban terecht kwamen toen ik nog klein was. Het enige wat ik nog van hen weet is dat ze misschien nog meer arrogantie vertoonde dan mijn ouders en broertje bij elkaar. Dan hebben we ook nog de middelste zus, Andromeda. Zij is wel aardig, maar staat bekend als bloedverraadster omdat ze met een Dreuzel is getrouwd, Ted. Ik heb altijd in brieven tegen haar gezegd dat het mij nooit uitmaakt met wie ze trouwt, als ze maar gelukkig is. Dat is e ook, meer dan mijn ouders of Bellatrix dat nu waarschijnlijk is. Ik weet ook dat ze een dochter heeft. Ik heb met haar twee jaar op school gezeten, hoewel we in een andere afdeling zaten. Wij konden goed met elkaar opschieten als we samen waren.
Mijn oma had ook nog een broer, zijn zoon, Sirius Black, zit ook nu in Azkaban. Ik vraag me af of hij echt wel zijn vrienden zou hebben verraden? Waarom zou hij dat doen? Wat was het nut ervan? Alles wat ik over hem heb gehoord doet me denken dat hij best wel eens de grote broer zou kunnen zijn waar ik mee op zou kunnen schieten. Hij zat ook in Griffoendor met de rest van het gezin in Zwadderich, hij haatte zijn ouders ook, was rebels tegenover hen. Klinkt net als mij! Jammer genoeg is zijn broer, Regulus, zoals Draco. Staand voor alles wat de oudste niet is, is de jongste dan weer wel.

Sommige familieleden haat ik dus. 'Haat' is dan wel een sterk woord, maar beschrijft wel wat ik voel en bedoel. Ik houd er niet van de mensen denken dat zij beter zijn dan andere, dan halfbloedjes en dan Dreuzelkinderen. Zijn zij niet ook simpelweg ménsen? Wezens? Mijn familie is gewoon raar en hecht te veel waarde aan de "puurbloed-status". Daarom ben ik ook gewoon bevriend met de familie Weasly. Daarom help ik ook de tweeling Weasly, Fred en George. Met hen kan je lachen, want een dag niet gelachen in de buurt van die twee, is een dag niet geleefd.

Ondertussen probeer ik mezlef voor te stellen, maar zoals je kan zien. Daar ben ik gewoon hopleoos mee.
Ik houd van koekjes, andere mensne de les te lezen, Zwadderaars terug te pakken, ervoor zorgen dat ik niet op mijn kop krijg van mijn ouders, hoewel ik op z'n tijd best wel met mijn moeder kan praten, mijn broertje vervelen en naar Zwerkbal kijken. Ik ben een groot fan van de Chudley Cannons. Niet dat die ooit nog gaan winnen of zo. Maar goed! Who cares!

De rest van mij zal je wel zien in het verhaal. Ik hoop dat je er wel wat plezier aan beleefd! ^^


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 30 aug 2011 - 17:02:
ik hoop snel meer erover te lezen laat je me weten? luck!


realMe
realMe zei op 28 april 2011 - 18:07:
oh ik ben benieuwd ga je snel verder.....

p.s. mag ik dan een melding


Galadriwele
Galadriwele zei op 15 april 2011 - 22:35:
Mwiiiieh ;D
Jouw verhaal lijkt me nu al zo leuk en er staat nog niet eens echt een hoofdstuk op ^.^
Kom er snel meer online? *hoopt het heel erg hard*
Dit stuk is echt al geweldig geschreven! ;D

Liefs,
Soetkin