Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Better in Time: On my own

Better in Time: On my own

10 april 2011 - 16:29

12+

591

0

- wordt momenteel herschreven, de herschreven versie komt hier te staan -


Lucille Malfoy is de oudere zus van Draco en oudste kind van Lucius en Narcissa Malfoy. Ze groeit als het tegenovergestelde van haar familie: lief,aardig, zorgzaam en compleet niet arrogant. Ze wordt op Zweinstein ingedeeld bij Griffoendor omdat ze de moed heeft om haar vader het hoofd te bieden. Ze komt in hetzelfde jaar terecht als de tweeling Fred en George Weasly en wordt zelfs vrienden met hen. De eerste vier jaar verlopen zoals Lucille gepland had: goed, met goede cijfers overgaan en andere mensen helpen tegen de Zwadderaars. In de zomervakantie tussen haar vijfde en zesde jaar, komt het Zwerkbal Kampioenschap Finale naar Engeland. In haar zesde jaar en het vierde van Harry Potter, Ron Weasly en Hermoine Granger, eveneens vrienden van haar, komt het Toverschool Toernooi naar Zweinstein.

Lucille raakt bevriend met Vladimir Karamazov, één van de jongens van Klammfels. Hun relatie breid zich uit tot een verkering. Tot het kerstbal de hoek om komt kijken.

Zal Lucille ooit merken dat George Weasly een crush op haar heeft? Zou ze de keus kunnen maken tussen een buitenlandse jongen zoals Vladimir en een bloedverrader zoals George?

Hoofdstukken

  1. Proloog
    591 woorden, 3 reacties, laatste update: 10 april 2011 - 17:42

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.