Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » All Time Low » Cause I'll Be Damned If I Do Ya, Damned If I Don't! » A Big Thank You.

Cause I'll Be Damned If I Do Ya, Damned If I Don't!

2 juni 2011 - 22:34

196

8

309



A Big Thank You.

Hé, mensen!

Nou, dat was het verhaal van Rose en Alex. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik wil jullie ontzettend veel bedanken voor het volgen en de steun! Hartstikke bedankt!
Ook wil ik mijn biologische wekker bedanken. Soms zat ik tot kwart voor twaalf te schrijven. Toch was ik de volgende ochtend wakker genoeg, haha.
En als laatste wil ik de muziek bedanken. All Time Low is de grootste inspiratiebron geweest voor dit verhaal. Dankzij hun liedjes kreeg ik nieuwe ideeën. Ook wil ik de bands Green Day, Destine, The Script en Hey Monday bedanken, die ook voor ideeën zorgden. Ik hou van jullie!

Maar zoals altijd, wie begint met schrijven, kan niet meer stoppen. Daarom ben ik begonnen met twee andere All Time Low verhalen. Dus, maak je geen zorgen, er is meer! Neem rustig een kijkje en vertel wanneer ik moet melden!

Forget About It.
Opposites Distract

Wil trouwens iedereen die deze story heeft gevolgd tot het bittere eind een reactie plaatsen? Vertel wat je er van vond, wat het leukste onderdeel was en wat er misschien nog beter kan. Ik zou dan ook graag tips ontvangen.
Alvast bedankt!
- Marijke.


Reacties:

1 2

RockPrincess
RockPrincess zei op 15 aug 2012 - 22:45:
Een onwijs leuk en mooi verhaal.
Ik heb ervan genoten.

<3.


Resurgam
Resurgam zei op 5 juni 2011 - 20:22:
Bedankt aan mijn biologische klok, haha... x)
Ik heb alles al wel zo'n beetje gezegd, geloof ik. Ik vond het een beetje onrealistisch dat Draka opeens zo lief deed... Jack was ongeloof grappig x) ... Ik vond het einde geweldig! En permanente stiften, hoe kom je er op? ;D


xEmma
xEmma zei op 5 juni 2011 - 20:06:
Zo jammer dat het is afgelopen, ik vond vind het echt een leuk verhaal en lees het met veel plezier. Je schrijft goed en besteedt ook aandacht aan dingen als interpunctie die het lezen alleen maar gemakkelijker maken. Je houdt het verhaal interessant, laat niet al te veel tegelijk gebeuren maar laat het ook niet saai worden.
Je mag trots zijn op wat je allemaal hebt neergepend.
xx Emma


xLoveMusic
xLoveMusic zei op 4 juni 2011 - 10:51:
Het was amazing! <3
Het was echt super, en ik ga nu je andere verhalen lezen (:


MusicFish
MusicFish zei op 3 juni 2011 - 20:14:
Inderdaad, ik vond het echt een vet mooi verhaal, en awesome enzo! <333
Heb geen tips voor je enzo, sorry! Ik ben niet zo ervaren weetje, en dit verhaal is echt vet goeeed! *enthousiasme* Ik vind het echt jammer dat het is afgelopen )':
Maar nu ga ik je andere ATL-verhalen zwaar enjoyen
xx