Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Personage's

Pokémon Black and White Adventure's!

27 nov 2011 - 16:39

1390

0

452



Personage's

Tumtumtum x'D

naam: Sora Hikari.
leeftijd: 10.
Uiterlijk: Lichtblauwe ogen, bruin stekelig haar en een ketting in de vorm van een kroon.
karakter:
Sora is een jongen met een gecompliceerd verleden, hij verloor zijn moeder op erg jonge leeftijd en voelt veel verdriet als hij andere kinderen ziet lopen met hun moeder daarom is Sora erg roekeloos en koppig en heeft een ontzettende grote mond. Hij is voor niemand bang alleen als iemand Kio, zijn Riolu iets aan wil doen of zijn vrienden, Onder andere, ook zijn broertje, Roxas, die is erg belangrijk voor hem net zoals Sparky zijn Pikachu, dat is zijn allerbeste vriend net als zijn Chimchar en Riolu, hij vergt veel waarde aan zijn Pokémon en zal dus door het vuur gaan voor ze.

Sparky/Pikachu:
Sparky en Sora kennen elkaar al erg lang.
Sora vond hem als Pichu tegen een vlok Spearow die bevocht in zijn eentje.
maar de twee raakte echter allebei gewond toen de Spearow tegelijk Sora en Sparky aanvielen.
Sparky had in de gaten dat Sora gewond was en sprong zo snel als hij kon overeind en vuurde een Thunderbolt af die geleidde met een bliksemschicht en een explosie veroorzaakte.echter na dat voorval werden Sora en Sparky dikke maatjes en steunde hij Sora door dik en dun hoogachtend hoe moeilijk het voor hem is hij blijft Sora steunen.Sparky heeft een hekel aan Pokéballen en zit daarom het liefst bij Sora op zijn schouder.
kort na hun ontmoeting evolueerde Sparky tot Pikachu
Aanvallen:Thunderbolt, Iron Tail, Electro Ball, Volt Tackle

Chimchar/Shiro:
Chimchar is achtergelaten door zijn trainer omdat hij te zwak was voor de gym in Eterna City.Sora vond de kleine Pokémon vast gebonden aan een boom met zijn bek vastgebonden zodat hij niet kon eten en ontsnappen aan de boom.maar Sora bevrijdde het kereltje echter van zijn benauwde positie en werden dikke vrienden.Chimchar volgde Sora naar de boot waar Sora op weg was naar Unova en besprong zijn hoofd.
maar waar hij zijn goede vriend tegen kwam, Chimchar.
Sora besloot om hem te vangen en hem een plek in zijn team te geven.
Aanvallen: Flamethrower, Focus Punch, Flame Wheel, Dig

Riolu/Kio:
Kio is een kadootje van zijn moeder..
het is een kleine jongen met veel energie en erg verlegen. hij verstopt zich achter Sora als hij bang is maar als het moet is hij heel dapper en hij is nog heel erg jong en beschouwd Kio Sora als zijn broer, hij kan verder ook goed vinden met Shiro en Sparky..
aanvallen: Aurasphere, Force Palm


naam: Roxas Hikari.
leeftijd: 10
Kenmerken: Roxas heeft blond haar en licht blauwe ogen. zwartwitte geruite armband om zijn rechter arm.
verder heeft hij een wit shirt en een bodywarmer aan. wat ook grappig is, is dat hij een verbandje om zijn arm heeft dat hij voor geluk om zijn reis tot een succes te brengen.
Karackter: Roxas is een stille jongen, hij kan op sommige momenten erg gesloten zijn en sluit zich af voor de buiten wereld en is erg verlegen als het op meisjes aan komt dan klapt hij dicht het enigste meisje waar hij open tegen is is Suki, zijn pichu en broertje Sora voor de rest is het een hele lieve jongen.

Pokémon:
Suki/Pichu:
Suki is het jongere zusje van Sparky, wat erg kenmerkelijk aan haar is is dat zij een spleten oor heeft aan de linkerkant. Suki is erg loyaal tegenover Roxas en wijkt geen meter van zijn schouder af en is altijd uit haar Pokéball.
verder kan ze het goed vinden met Yuki de Piplup.
Aanvallen: Volttackle, Thunderbolt, Iron Tail

Yuki/Piplup:
Yuki is een koppige jongen en luistert niet altijd even naar Roxas omdat hij zo koppig is, raakt hij veel in de problemen en sleurt daarmee ook Roxas en Suki mee of Sora(tweelingbroer van Roxas).door arrogantie vertrouwd Yuki Roxas niet en overwoog hij Yuki terug te brengen naar het lab van Professor Rowan.
maar kwam erachter dat Yuki Roxas wel leuk vind maar hij het gewoon niet toe wilt geven.
Aanvallen: Pound, Bubblebeam, Peck.

Eevee/Renji:
Renji is officieel niet van Roxas maar hij vond hem verlaten op een rots bij Jubilife City. Roxas wilde in eerste instantie hem terug brengen naar de Day Care maar Renji wilde bij hem en Suki blijven, vandaar dat Renji bij Roxas bleef, Renji is een rustige Pokémon die veel om Roxas geeft om dat hij hem heeft gered.
Aanvallen: Tackle, Shadow Ball en Dig


Naam: Chiara Hasegawa (Hasegawa Chiara)
Leeftijd: 15
Karakter: Chiara is een nogal voorzichtig iemand. Ze denkt liever eerst na voordat ze iets doet, zelfs in de meest benauwde situaties kan ze koel blijven, als ze wil. Verder kan ze erg vriendelijk zijn, zelfs voor vreemden, tenzij ze je niet mag, iets dat haast nooit voorkomt. Normaal gesproken is ze vrij kalm, en zal ze ook geen vlieg kwaad doen. Kom alleen niet aan haar vrienden of pokémon, want dan heb je het zitten.
Uiterlijk: Chiara heeft halflang zwart haar, dat eigenlijk in een onmogelijke coupe zit. Verder heeft ze donkerblauwe ogen, die je makkelijk doordringend aan kunnen staren. Ze draagt kleding naar haar leeftijd, en de weersomstandigheden. Dit varieërt van een t-shirt met vest en korte spijkerbroek, tot een dikke trui en lange skinny jeans. Héél soms draagt ze een rok.

Theme Song: Scandal - Shoujo S.

Verleden: Chiara heeft een rustig leventje geleid bij haar thuis. Haar ouders waren een gelukkig getrouwd stelletje, en deden niets liever dan tijd doorbrengen met hun enigste dochter. Op haar tiende werd haar aangeboden om een pokémon te kiezen bij het lokale lab. Dit aanbod sloeg ze echter af, aangezien ze nog niet echt zoveel interesse had in de tallozen kleine, of enorme wezentjes. Niet veel later kwam ze een klein schattig wezentje tegen die haar tot huis heeft gevolgd. De kleine pokémon verliet haar zijde niet meer, en sindsdien heeft ze met het beestje gespeeld. Dit ging zo door tot haar veertiende, tot op een dag de pokémon niet meer op kwam dagen. Bezorgd ging ze naar hem op zoek. Niet veel later vond ze de kleine pokémon, nu in bezit van een jongen van ongeveer haar leeftijd. na een klein praatje met de jongen te hebben gemaakt vertelde hij haar dat de pokémon nu van hem was. Hij had hem eerlijk gevangen, en dus moest hij nu met hem meereizen. Teleurgesteld ging Chiara terug naar huis, en besloot toen om vanalles op te zoeken over trainers, en de pokémon. Uiteindelijk kwam ze tot de conclusie dat ook zij met deze wezens wilde leven, en vertelde haar ouders dat ze op pad wilde.
In de tussentijd speelde zich ook dingen bij haar thuis af. Haar vader was minder aanwezig, vanwege zijn werk. Tenminste, dat beweerde hij, en ze geloofde het. Tot de dag van Chiara's vertrek. Haar moeder was erachter gekomen wat de vader precies had uitgespookt al die tijd dat hij afwezig was, en ze zag er niet al te blij uit. Het meisje vroeg of ze moest blijven, maar dat werd afgewezen. Ze kon maar beter vertrekken. Haar vertrek eindigde in een grote ruzie, waarin zij ook was meegesleurd. Sinds die dag heeft ze iets van haar moeder, noch vader waargenomen.

Team:

Theme Song: Hot Chelle Rae - Heart Hurts.

Taiki/Cyndaquil:
Chiara heeft Taiki meteen ontvangen toen ze op reis wilde gaan. Haar keuze was niet moeilijk, want ze was meteen weg van deze pokémon. In het begin kon de Cyndaquil nog niet zo goed met haar opschieten, maar toen ze hem uiteindelijk zijn naam had geschonken nadat hij voor haar de weg had gewezen groeide ze steeds meer naar elkaar toe. Uiteindelijk blijft Taiki nog steeds haar favoriete pokémon, net als Chiara voor hem zijn favoriete mens is. De Cyndaquil zit niet zo vaak in zijn pokéball, meestal loopt hij voor Chiara door, of zit hij op haar schouder, ook al is die plek nu ingenomen door de nieuwe aanwinst van haar.
Aanvallen: Tackle, Smoke Screen, Ember, Quick Attack.
Kioko/Pichu:
Kioko is de eerste pokémon gevangen door Chiara. De Pichu is een nogal hypere pokémon, en soms nog weleens een last voor de twee, maar Kioko is uiteindelijk een geweldige pokémon. Ze zal niet zo gauw verdriet hebben, en heeft altijd een goed oor om mee te luisteren als je ergens mee zit. Kioko heeft Taiki's plek op Chiara's schouder ingenomen, en zal die ook niet zo snel afgeven als ze uit de pokéball is. Het gele wezen kan het echter nooit laten om Chiara's nek als slachtoffer te zien, en springt dan ook op de meest random momenten erop af. Zo hebben ze elkaar eigenlijk leren kennen.
Aanvallen: Thundershock, Charm, Thunder.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.