Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 3: a newborn Riolu!

Pokémon Black and White Adventure's!

27 nov 2011 - 16:48

631

0

354



Chapt 3: a newborn Riolu!

Sora keek op en zag een Cyndaquil aankomen lopen en meteen daar achteraan een meisje die waarschijnlijk de trainster was van de Cyndaquil en de Pichu ze had duidelijk gerend dus kwam Sora recht en keek haar aan met een glimlach.
“Heeft ze voor problemen gezorgd?' vroeg ze meteen maar Sora grinnikte.
“nee hoor, Sparky was nogal onvoorzichtig, zei Sora met een brede grijns maar Sparky keek hem aan en glimlachte. Sinds enkele dagen lachte Sora weer.
Sora wierp even een blik op de Pichu en Cyndaquil en kreeg weer een glimlach op zijn gezicht dit was dus zijn kamergenoot? Vandaar dat tweede bed. “Hasegawa Chiara,, zei ze en Sora keek haar even aan en nam toen haar hand aan en zei, “mijn naam is Sora Hikari en dit hier is me maatje Sparky, zei Sora en Sparky begroette vrolijk Chiara en haar Pokémon maar Sparky spitste zijn oren en wees naar hun kamer. “wat is er?, het is een ei die loopt heus niet weg, zei Sora met een brede grijns maar Sparky’s blik stond serieus en Sora liep met tegenzin naar de deur en deed hem open. Een witte gloed was zichtbaar van zijn tas. Hij beende ernaartoe en wenkte naar Chiara en haar Pokémon en greep zijn tas beet en haalde het ei met de houder eruit die feller gloeide. Het kreeg een vorm van een Pokémon en binnen enkele seconden zat er een jonge blauw wezentje op bed in zijn oogjes te wrijven.
Om Sora’s mond vormde zich een glimlach, Het was een Riolu en die waren haast uiterst zeldzaam, niet in Sinnoh maar wel in Unova evenals als een Pikachu, Pichu of een Cyndaquil, “hallo, ik ben Sora en dit is je teamgenootje Sparky de Pikachu, zei Sora vriendelijk en de Riolu keek hem met grote oogjes aan en glimlachte vriendelijk en probeerde meteen op te staan maar het bed was wat wiebelig voor hem en viel weer terug op de lakens, “Riuuuh, brabbelde hij en Sora tilde hem op en ondersteunde hem zodat hij wat makkelijk recht kon staan en dat lukte nu hij vaste grond onder zijn pootjes had liep hij rustig rond. “oke.. nu nog een naam, zei Sora nadenkend, eerst kwam hij op Zero, Riolu was absoluut geen nul, daarna op Jimmy maar dat vond hij een stomme naam dus toen keek hij omhoog naar het plafond toen wist hij het. “Ik noem je Kio, zei Sora met een glimlach en Kio liep meteen naar hem toe en keek om zich heen. Hij merkte Chiara op en verschool zich achter zijn rug. Sora grinnikte, “het is goed, dat is Chiara onze kamergenoot, zei Sora geruststellend maar met een brede grijns.
“Pikapi, pikachu, zei Sparky en wreef over zijn buikje heen en wees naar zijn tas.
“o ja, we gingen eten, ik ben stom geweest heb geen voer bij me, zei hij met een flauwe glimlach maar Sparky liet zijn oren zakken, “maak je niet druk, zodra we in Nuvema Town zijn sla ik een voorraadje in tot die tijd eet je maar met mij mee, voegde hij eraan toe en richtte zijn aandacht op Chiara, “ehh… ga je met ons mee?, vroeg Sora. Als het betekende dat zij ook naar Unova zou gaan dan zou hij op zijn minst een vriendschap kunnen sluiten met Chiara en haar Pokémon. Sparky leek dat al te bevestigen en daagde haar Pichu uit om te spelen.
Zelfs de jonge Riolu was bij hen komen staan. Hij was nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren. Sora pakte het blauwe pootje beet en glimlachte, dit deed altijd zijn moeder als hij nogal nerveus was en niets durfde te doen pakte ze altijd zijn hand en hielp hem dan vooruit te komen dat werkte uitstekend want Kio deed een stap buiten de deur en brabbelde wat..

word vervolgd...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.