Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 9: bijna aangekomen!

Pokémon Black and White Adventure's!

27 nov 2011 - 17:00

916

0

390



Chapt 9: bijna aangekomen!

Sparky was op zijn borst gekropen terwijl Kio in zijn armen lag. Sora constateerde dat Chiara al lag te slapen dus sloot ook hij zijn ogen. Sparky lag nog even wakker en dacht terug aan de ontmoeting met hem en Sora. Hoe de jongen gewond was geraakt en hij met zijn laatste restje kracht al die Spearow de stuipen op het lijf joeg en hoe Sora hem had opgevangen toen hij gewond was geraakt. Nu Sparky daarover nadacht, was Sora misschien wel zijn meest favoriete persoon in zijn hele leven, zouden Taiki en Kioko ook zo over hun trainster denken?. Sparky sprong van het bed en sprong op de tafel naast hun bed. “Cyn?, klonk een zachte stem en Sparky schrok op, “Pikachu?, mompelde Sparky vragend en keek op Taiki neer die waarschijnlijk wakker had gelegen of was geworden. “Cynda, was zijn antwoord en Sparky knikte, in de felle volle maan was het goed te zien dat hij knikte dus ging hij ervan op uit dat hij het wel begrepen had. “Pika, pikachu, zei Sparky en wenkte naar de kleine Cyndaquil die al bezig was geweest met naar hem toe te komen. “Cynda, cyndaquil, vroeg Taiki nieuwsgierig waardoor Sparky glimlachte en tikte hem aan, “Pikapika, pikachu?, vroeg Sparky nieuwsgierig, hij wilde nooit van zijn leven een Raichu worden maar misschien wilde juist Taiki wel evolueren in een…Quilava, daarbij had hij een bedenkelijk gezicht getrokken. “Cynda..cyndaquil, zei Taiki net iets te luid waardoor Sparky Chiara zag omdraaien in haar slaap en liet opgelucht zijn oren zakken. “Pikapika, zei Sparky, daarmee bedoelde Sparky dat hij Sora niet wilde kwetsen, hij was eraan gewend dat hij als Pikachu op zijn schouder zat, als hij een Raichu zou worden dan zouden ze eerst een Thunderstone nodig moeten hebben en gelukkig waren die stenen zeldzaam. “Cynda, Cyndaquil, zei Taiki met een vurige ondertoon in zijn stem waardoor Sparky glimlachte Taiki wilde dus een Quilava worden op zijn eigen manier, “Pika!. Pikachu, zei Sparky bemoedigend met een brede glimlach en stak zijn kleine duimpje op naar de Cyndaquil. “Pika.. Pikapika, pikachu, zei Sparky en tikte Taiki blij op zijn smalle nek en wees naar Chiara en toen op zichzelf en zo naar Sora. Hij wilde laten weten dat hij ook zijn best zou doen om sterker te worden. De twee Pokémon knikte en kropen tegelijk weer bij hun trainers..

“Sora!, Chiara!, wakker worden, stelletje luiebeesten!, riep een vertrouwde stem en Sora rolde naast zijn bed. “dankje.. blonde duivel, gromde Sora nijdig en zat in de knoop met zijn deken, Kio grinnikte wat nogal aanstekelijk was, Sora keek op de klok, daar was het al over negenen en…”verdomme!, riep Sora en rolde zich meer in de deken. Kio was bij Chiara gaan staan en keek haar vragend aan. Chiara keek nog wat slaperig uit haar ogen, “wacht maar, zei ze en pakte een plooi van het dekbed en liet Sora eruit rollen. Hij kwam overeind en klopte het stof van zijn pyjama broek af en keek naar zijn broertje. “als ik.. geen excuus had om je te vermoorden waar iedereen bij staat had ik het gedaan maar daar heb ik geen zin, zei Sora en ging zitten en pakte zijn schone kleren, “we komen zo, goed?, neem jij anders alvast de Pokémon mee, zei Chiara en wees naar Kio, Shiro en Kioko waarop Roxas knikte, “kom maar Kio, zei Roxas vriendelijk en stak zijn hand uit naar het wezentje die hem aannam. Sparky had zijn hoofdje schuin gehouden om te kijken wat de twee aan het uitvoeren waren. Sora was snel klaar en had alleen zijn korte broek aangetrokken zodat nu Chiara haarzelf kon omkleden en voor hem was het geen probleem om in zijn blote bovenlijf te lopen. “Pika, piepte Sparky en was op zijn schouder gaan zitten. Zou Roxas het aankunnen om twee hypere Pichu’s in de gaten te houden?, “Taiki, zeg maar tegen Chiara dat ik buiten ben, oke?, zei Sora vriendelijk en had hem even snel een aai gegeven en liep naar buiten met zijn tas. “Pika!, riep Sparky naar de twee Pichu en meteen was Shiro op zijn schouder gesprongen, “Shiro, alles goed?, zei Sora tegen de Chimchar die blij op en neer sprong op zijn schouder.

Even later kwam Chiara aangelopen met haar tas om haar schouder en was Sora nogal nerveus.. ze waren er bijna!,
“gaat het wel goed?, je loopt te shaken, zei Roxas met een brede grijns. Sora glimlachte flauw en kon de eerste gebouwen van Nuvema Town al zien. “Pikapika Pikapi!, zei Sparky en reikte naar Sora en tilde hem op zodat ook hij kon kijken.
“hebben jullie ook een map met de plattegrond van het lab?, vroeg Sora aan Chiara en Roxas. “oeps.. was dat een plattegrond?, zei Roxas met een nerveuze glimlach. Sora grinnikte, “ik heb hem ook niet volgensmij, zei Chiara maar Sora wuifde dat af, “we hebben er maar een nodig, als het goed is hoeven we daar alleen onze Pokédex te laten updaten door Professor Juniper, zei Sora met een glimlach en liet Shiro terug in zijn Pokéball terugkeren. Hij durfde het Kio nog niet aan met de Riolu al had hij wel een Pokéball, had Sora het nog steeds niet aangedurfd omdat ie nog zo jong was en hij wilde het wezentje zoveel mooie dingen laten zien. Opeens galmde het door het schip: “we zijn aangekomen in Nuvema Town! Regio Unova!” Sora kreeg een brede grijns op zijn gezicht en zijn handen begonnen te trillen, Eindelijk waren ze in Unova!...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.