Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 10: Prepare for trouble!

Pokémon Black and White Adventure's!

27 nov 2011 - 16:56

924

0

422



Chapt 10: Prepare for trouble!

heb ik niet geschreven:P maar Rubberx'D

''Ah, eindelijk. Land!'' sprak Chiara, terwijl ze zichzelf uitrekte en wat lucht via haar neus inademde. ''Wat heb ik dit gemist,'' voegde Roxas eraan toe, en maakte een schijnbeweging dat hij de grond wilde kussen. ''Arr, jullie hebben geen zeebenen, stelletje landrotten!'' antwoordde Sora hierop met een grijns. Chiara en Sora begonnen te lachen. ''Jij wel dan? Jij was degene die gister over de railing hong, en zijn maaltijd eruit gooide,'' lachte zijn broertje. De bruinharige jongen stak zijn tong uit. ''Haha.'' Chiara draaide zich weer om, en bekeek de omgeving even. Een paar huizen stonden verderop. Dat moest dan de echte Nuvema Town zijn. Dit was nog maar de haven, als ze echt naar de stad wilden, moesten ze nog even een stukje lopen. ''Zullen we dan maar?'' vroeg ze, waarbij ze zich weer omdraaide naar de twee jongens die flauwekul met elkaar aan het uithalen waren. Sparky was degene die op het meisje antwoordde, en van Sora's schouder afsprong, om een stukje vooruit te lopen. Hij wist dat Sora vanzelf zou komen als hij dat deed, dat was meestal zo geweest. En inderdaad, de twee kwamen achter hem aan. ''Pika, pikachu,'' grinnikte hij, meer tegen zichzelf dan de rest.
''Ik kijk er nu al naar uit om de verschillende pokémon hier te zien!'' sprak Sora enthousiast, dat alleen maar versterkt werd met zijn brede grijns. Roxas keek hem vragend aan. ''Hier vind je pokémon die je niet kan zien in de andere regio's, en de pokémon die je daar vind, zijn hier weer zeldzaam.'' De blonde jongen keek even bedenkelijk, maar zag toen het voordeel ervan in. Op dat moment sprong Kioko van Chiara's schouder, en zette samen met Taiki een hoger tempo in. ''Hé, waar gaan jullie-?'' Ze kon haar zin niet afmaken, aangezien ook Suki en Sparky er vandoor gingen. ''Sparky?!'' De drie trainers dachten geen twee keer na, keken elkaar kort aan en renden toen achter hun pokémon aan, nadat Sora Kio had opgepakt en hem in zijn armen meedroeg. Net voor de grens van Nuvema Town stopten de pokémon en keken achterdochtig om zich heen. Sora, Roxas en Chiara keken hen vragend aan, totdat ze plots een roep om hulp hoorden. Het was een vrouwelijke stem, en het kwam van oostelijke richting. De pokémon draaide zich om en keken vragend naar hun trainers, die even bedenkelijk elkaar aankeken. Uiteindelijk namen Sora en Chiara het besluit om te vertrekken. Ze hadden zo'n haast dat het hen niet was opgevallen dat ze beide tegelijk dezelfde gedachte hadden.
Toen ze uiteindelijk het geluid hadden benaderd, werd hen de situatie al duidelijk. Een vrouw met een lange labjas en donkerblond haar was omsingeld door drie vreemde, exotische pokémon. ''Ah, trainers!'' riep de vrouw meteen toen ze de drie kinderen zag staan. ''Met pokémon maar liefst! Willen jullie een gunst voor me doen?'' sprak ze weer. Chiara trok een droog gezicht. Ze kon wel raden wat ze moesten doen, en natuurlijk zouden ze dat doen. Ze konden moeilijk die arme vrouw in deze situatie laten verkeren. ''Taiki, je weet wat je moet doen,'' sprak ze, waarna de Cyndaquil knikte en voor haar ging staan, in een gevechtshouding. ''Sparky..'' voegde Sora eraan toe. Ook de Pikachu knikte en deed precies hetzelfde als Taiki deed. Suki volgde hen voorbeeld. Het duurde niet lang of de pokémon schonken hun volledige aandacht aan hen.
''Sparky, doe je Thunderbolt!'' De Pikachu sprong een stukje naar voren, laadde zijn energie op en schoot dit af naar één van de drie hond-achtige pokémon. ''Taiki, Ember!'' De Cyndaquil opende niet lang daarna zijn bek en schoot kleine vlammetjes op de andere af. Beide waren ze te langzaam geweest met ontwijken, en knalde de struiken in. ''Suki, doe ook Thunderbolt!'' De Pichu maakte precies dezelfde beweging als Sparky. De derde pokémon werd geraakt, maar bleef op zijn poten staan. Zijn twee vrienden kwamen erbij staan, leken iets te overwegen, maar vluchtten toen weg. De vrouw zuchtte opgelucht. ''Bedankt jongens, als jullie er niet waren geweest..'' Sora wuifde dat af. ''Geen dank hoor, we konden u moeilijk laten zitt- ik bedoel staan.'' De andere twee begonnen te grinniken. Kio, die zich verscholen had achter Sora's rechterbeen nadat hij hem had neergezet, kwam nu even tevoorschijn. Toen de vrouw hem opmerkte sprong hij vlug weer terug. ''Oh, jullie hebben zeldzame pokémon op zak. Ik neem aan dat jij Chiara bent,'' sprak ze, terwijl ze het meisje aankeek. Van haar kon ze zeker zijn, zij was het enige meisje aanwezig. Chiara reageerde echter nogal verbaasd. ''Hoe weet u mijn naam..?'' De vrouw leek even in gedachten te verzinken, maar begon toen weer te spreken. ''Oh, tuurlijk, ik heb me nog niet voorgesteld. Sorry. Ik ben Juniper, leuk jullie te ontmoeten.'' Een kleine grijns was te zien op haar gezicht. De drie keken elkaar geschokt aan. ''Bent u.. Professor Juniper?'' vroeg Sora, waarop ze knikte. ''Fijn u eindelijk te ontmoeten! Ik ben Sora, en dit is mijn broertje Roxas... Ik wist niet dat hij mee zou komen, maar hij is er nu wel,'' sprak de jongen weer en grijnsde onschuldig. ''En dat is Chiara, maar dat wist u al...'' voegde hij eraan toe, en wees naar haar. ''Fijn jullie eindelijk te ontmoeten!'' antwoordde Juniper vrolijk, alsof ze de situatie van net al was vergeten. ''Kom maar mee naar mijn lab, dan kan ik jullie pokédex updaten en dat soort dingen,'' voegde ze eraan toe, voordat ze langs de drie afliep. Roxas, Sora en Chiara keken elkaar verbaasd aan, maar volgde uiteindelijk de professor Nuvema Town in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.