Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 11: Professor Juniper

Pokémon Black and White Adventure's!

27 nov 2011 - 17:00

755

0

364



Chapt 11: Professor Juniper

Sora keek vol belangstelling naar de vele Pokémon die in de bosjes liepen en liep naast Chiara en Prof. Juniper, een aantal grijsachtige vogels vlogen over hen heen en een aantal vreemde Pokémon met een lange staart staarde boos naar Kio en Sparky die naast elkaar liepen. “is dit het lab?, zeiden Sora en Roxas tegelijk en Sora grijnsde, Prof. Juniper knikte en wees hun de deur waar ze naar binnen konden. Kio die nog naast Chiara stond te trilde van angst keek bang naar binnen en Sora wuifde naar hem en tilde hem op in zijn armen, “er is niks engs aan, oke?, mompelde Sora en had zijn Pokéball maar gepakt en liet hem terug keren. “ga zitten, ga zitten, kinderen, zei Juniper gebiedend naar drie aparte stoelen. Sora keek even kort naar Chiara en Roxas die Suki in zijn armen had en gingen tenslotte maar zitten waardoor Sparky op zijn schoot was gesprongen en Kioko die had zijn voorbeeld gevolgd maar zat alleen op haar schouder terwijl Taiki vanaf de grond meekeek. “waar wilde u ons eigenlijk over spreken?, vroeg Roxas die nerveus over zijn hoofd wreef. De Professor leek na te denken, “over jullie… ja..zoals jullie weten is dit Nuvema Town in de Unova regio..oke, nou er zijn hier verschillende soorten nieuwe Pokémon en ook gevaren, had Professor Juniper gezegd, Sora had nerveus naar Sparky gekeken en balde zijn vuisten, ging dit ooit eindigen?, alsof hij niet wist dat hier gevaar dreigde, af en toe leek het net alsof iedereen zei dat hij voorzichtig moest zijn. “mag ik jullie Pokédex?, dan update ik hem met een nieuwere versie, voegde Juniper eraan toe en hield haar hand uit. Terwijl Sora en Roxas hun rode Pokédex uit hun zak haalde en Chiara die haar nog liep te zoeken naar Pokédex die ze uiteindelijk had gevonden, “een momentje, zei Juniper en verliet de kamer. “Wat zijn jullie stil?, zei Roxas en keek hen beide verbaasd aan.
“Zijn we niet... We..Euh.. We kijken uit naar onze reis, zei Sora ontwijkend en Chiara had alleen gegrijnsd. Roxas had gegrinnikt. Toen ze alle drie begonnen te kletsen. Sparky was naast Taiki gaan zitten en keek hem breed glimlachend aan.

Even later kwam professor Juniper terug met hun Pokédex maar dit keer liepen er drie Pokémon achter haar. Sora had vragend naar Chiara gekeken maar die haalde haar schouders op, “dit zijn Oshawott, Snivy en Tepig, had Professor Juniper gezegd en had op ieder wezentje gewezen. Sora knielde naast Tepig neer en aaide hem op zijn koppie terwijl Oshawott hem opzij duwde, “Osha, osha, zei het wezentje opdringerig en Sora moest grinniken terwijl Sparky Tepig overeind had geholpen en wendde zich weer tot zijn broer en Chiara. “zullen we dan maar eens gaan?, vroeg hij met een brede grijns maar de Professor hield hem tegen en gaf hem, Chiara en Roxas een pakketje, “zullen jullie nodig hebben, zei Juniper een brede glimlach en Sora knikte, “bedankt Professor, zeiden Roxas en Chiara tegelijk en Sora rende het lab uit.”Kom op, stelletje slowpokes!, riep Sora naar Roxas en Chiara, hij was echt enthousiast en liep tegen iemand op die hij niet had gezien en knalde tegen de grond, “Pikapi, zei Sparky ongerust en hoorde nu de voetstappen van Chiara en Roxas, “gaat het wel!, riep Chiara maar Sora kwam al overeind, “ik ben oke… hé!, laat dat!, riep Sora nijdig toen hij zag dat de onbekende jongen Sparky’s ketting had afgedaan en keek hem nijdig aan.
“zo ga ja toch niet met je Pokémon om?, beet de jongen hem net zo nijdig toe.
“wat zei je daar!, zei Sora boos en deed een stap in zijn richting en meteen kwam Sparky naar hem toe gerend om hem tegen te houden, “je weet niet hoe je met Pokémon moet omgaan anders had je je Pikachu wel in een Pokéball gestopt, zei hij met lijzige stem, dit deed bij Sora iets knappen maar werd om zijn arm gegrepen door Roxas, “ik weet heel goed hoe ik met me Pokémon omga, dat was de keus van Sparky niet van mij!, riep hij boos en probeerde zich los te rukken van zijn broertje, “ga toch een eind fietsen en geef die ketting terug, zei Chiara fel en Sparky vonkte. Maar de jongen schudde zijn hoofd en wees met zijn wijsvinger naar Sora, “ik wil echt zeker weten of je een band hebt met je Pokémon, ga Purrloin!, riep de jongen. Sora trok zijn wenkbrauw op en Roxas liet hem los, “oke, laat maar zien!, ga Sparky!, riep Sora…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.