Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 13: Getting a Purrloin!

Pokémon Black and White Adventure's!

27 nov 2011 - 16:59

908

0

351



Chapt 13: Getting a Purrloin!

Sora was nog steeds een beetje ontdaan over de gebeurtenis en keek nijdig voor zich uit, wie dacht hij wel dat hij was, die halvegare met zijn groene haar en lelijke grijns, “Pikapi?, vroeg Sparky en was tegen zijn hoofd gaan leunen en hem bezorgd aan. Sora glimlachte, het was grappig om te zien hoe de kleine Pikachu zijn wenkbrauwen optrok en tegelijk probeerde bezorgd te kijken. “ik heb besloten om een Purrloin te vangen!, zei Roxas ineens vanuit het niets en Sora schrok op. Sora zag Chiara kijken en glimlachte, sinds dat ze dood was had Roxas helemaal geen zin meer in Pokémon alleen Suki, Yuki en Renji waren zijn partners dus dit was nu een rede om hem toe te juichen, “doe je best zou ik zeggen, broertje, zei Sora bemoedigend en stak zijn duim op terwijl hij naast Chiara stond, hij zou het later uitleggen als Roxas in zijn eentje opzoek ging naar een Purrloin dus bleef hij dicht bij haar. “Renji, kom er uit!, riep Roxas en een silhouet van een Eevee werd zichtbaar, “Vee, brabbelde het wezentje en keek met zijn zwarte oogjes naar Roxas. “we zien jullie in Accumula Town, zei Roxas en rende ervandoor totdat Sora zich iets herrinerde, “Rox!, kom terug, je enkel!, riep Sora maar de blonde jongen reageerde al niet meer dus Sora wendde zich tot Chiara, “laten we maar hem maar achter na gaan anders begint zijn reis niet prettig, zei Sora en trok Chiara mee aan haar hand,”waarom? Als hij in zijn eentje die Pokémon wil zoeken, zei Chiara terwijl ze rende, “kijk, voordat we hierheen kwamen had Roxas nogal veel moeite met onze thuissituatie en daardoor overbelastte hij zijn enkel, ik weet niet of hij nog steeds last heeft maar een verkeerde beweging en hij kan weer terug naar huis, om zomaar te zeggen, legde Sora uit Chiara knikte. Sparky had Kioko onder zijn hoede genomen ondanks dat ze actief was waren haar kleine pootjes wel snel moe en Sparky vond het leuk om voor haar te zorgen dat ze bij de groep bleef..
Na een tijdje toen Sora en Chiara iets verder waren in het beboste Route 1 stopte de twee kinderen met rennen. “nog steeds geen glimp van Rox, hijgde Sora en stond voorover gebogen met zijn handen tegen zijn zij omdat hij steken had, “Pika?, vroeg Sparky ongerust aan zijn trainer maar met Kioko op zijn hoofd.
Sora wilde net zijn mond open trekken toen hij een stem hoorde, “nu hoor ik het ook, kom!, zei Chiara en ze rende richting het geluid vanuit de bosjes.

Roxas stond tegenover zijn doelwit, een Purrloin met zijn trouwe Eevee, Renji.
“Renji, maak het af met je Tackle!, riep Roxas en de Eevee knikte en nam een flinke aanloop en knalde met een harde klap tegen de katachtige Pokémon aan maar die liet zich niet zomaar verslaan, ze had Renji flinke klappen toegeworpen en niet alleen dat ze was gewoon erg sterk, “Mraww!, gromde Purrloin en kwam met uitgestrekte klauw naar Renji toe gerend en deelde een rake klap uit. “Vee, kreunde Renji en schudde het van zich af. “Renji!, gaat het jochie!?, riep Roxas ongerust maar Renji liet het hier niet bij zitten en kwam weer overeind. “Pi!, riep een bekende stem en een lichtstraal vanuit de bosjes raakte de Purrloin. “Suki!, riep Roxas, “Renji kom, ga Suki!, voegde hij eraan toe en Suki sprong voor Roxas.
Meteen daarna kwamen Chiara en Sora uit de bosjes tevoorschijn, Suki was ervandoor gestoven opzoek naar haar trainer dus was het voor Sora en zowel Chiara niet moeilijk geweest om Roxas te vinden. “Broertje!, riep Sora en zwaaide naar hem, “Chiara en Sora, grinnikte Roxas en richtte zich weer op het gevecht. Suki was een felle tante tegenover de Purrloin en raakte met haar Thundershock verschillende keren de Purrloin die uiteindelijk was verlamd.
“Pokéball nu!, riep Roxas en gooide een roodwitte bal naar de Purrloin die werd opgezogen door een rode straal waarbij de bal op grond terecht kwam met een zachte plof en een aantal keer heen en weer wiebelde. “kom op, mompelde Sora en hield uit zenuwen de arm van Chiara nog beet wat hij niet echt in de gaten had en keek met strakke blik naar het ronde balletje, tot hij een pling geluidje hoorde.
Hij liet Chiara los en rende naar zijn broer, “is alles oke?, vroeg hij meteen en wierp een blik op zijn enkel maar Roxas grinnikte alleen maar, “ik ben oke, zei Roxas en pakte de Pokéball van zijn Purrloin op en liet haar uit de bal. “Mraww?,” en keek naar Roxas, “welkom bij het team Chiyo, zei Roxas en keek met een brede grijns naar Sora en Chiara. “ik heb me eerste Pokémon hier al gevangen nu jullie nog, voegde hij er uitdagend aan toe. Sora liep weer terug naar Chiara, “wij twee doen het rustig aan, voorlopig eerst maar Shiro en Kio wat trainen, grinnikte Sora, al zou Kio wat moeilijk worden maar daar had hij geen problemen mee tenslotte moest Sora nog uitvinden wat voor soort aanvallen hij kon,”Kio!, riep Sora en gooide de Pokéball van Kio de lucht in. “Riuuuh, brabbelde hij en keek hem vragend aan. Hij hoopte dat Chiara wou helpen anders zou hij zichzelf als doelwit moeten gebruiken, “ik wou vragen of je met Kioko een beetje Kio wilde helpen trainen, Sparky en Shiro zijn nogal veels te sterk, zei Sora en Kio keek hem niet begrijpend aan…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.