Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » PokƃĀ©mon » Pokémon Black and White Adventure's! » Chapt 15: fight at the Market!

Pokémon Black and White Adventure's!

27 juni 2011 - 20:18

998

0

376



Chapt 15: fight at the Market!

Sora liep rustig naast Chiara met Kio op zijn schouder terwijl Roxas een beetje achteraan liep, hij had het gevoel dat hij zijn broer buitensloot of had hij dat nou verkeerd? Roxas gaf meestal vanzelf wel aan wanneer het hem teveel werd.
“Riuuuh, brabbelde Kio en liet zich van zijn schouder glijden en ging naast Chiara lopen blijkbaar vertrouwde hij haar, “waarom zo somber, broertje?, vroeg Sora toen hij op hem af liep. Roxas schrok op, “hé wah.. ik ben niet somber.. ik weet nog steeds niet wat ik wil doen, zei Roxas, “jullie twee gaan de Gym uitdagen, ik… voegde hij eraan toe. “vind je Wedstrijden leuk?, vroeg Chiara en Roxas schudde zijn hoofd, “ja maar.. hier in Unova schijnen er geen Wedstrijden worden gehouden al was het ooit een droom om mee te doen, zei Roxas en werd rood, het was altijd moeilijk voor hem geweest om met meisjes te praten al leek hij er geen probleem mee te hebben nu het Chiara was maar Roxas was nou eenmaal snel verlegen. “broertje, hier in Unova zijn zat dingen te doen dus maak je geen zorgen of je nou vecht voor een gymbadge of een lintje dat maakt niet uit, je hebt je Pokémon en dat maakt je al eigenlijk een trainer, toch Suki?, zei Sora met een brede grijns en de Pichu knikte vastbesloten en gaf hem een zacht kopje over zijn wang. “kunnen we nu weer verder?, vroeg Chiara met een glimlach. “ik heb nooit gezegd dat je hoefde te wachten, zei Sora met een brede grijns en legde zijn even op haar schouder om zijn sok goed te doen. Roxas leek nog steeds niet echt overtuigd waar Sora zich rot over voelde, hij vond het maar niks om zijn broertje zo te zien worstelen.


Na een aantal stappen verder zag Sora uiteindelijk wat huizen wat ze betekende dat ze…”eindelijk Accumula Town!, riepen ze alle drie tegelijk. Sora haalde zijn portemonnee tevoorschijn en gaf ieder 300 Pokédollar, “ik stel voor om op te gaan splitsen en wat nodige dingetjes in te slaan zoals kleding en voer voor de Pokémon en we zien elkaar weer bij het Pokémon Center, zei Sora en keek een beetje rond wat er te halen viel. “tot zo!, zei Chiara terwijl ze Kioko op haar schouder had en met Taiki naast haar, terwijl ze de linkerkant opging en Roxas liep de andere kant op, met Suki op zijn schouder terwijl Sora even bleef staan en Kio en Sparky aankeek. “Riuuuh, brabbelde hij en keek hem met zijn grote rode oogjes aan, “maak je geen zorgen, Chiara en Roxas zien we zo dadelijk weer in het Pokémon Center, zei Sora en Kio pakte zijn hand beet.
Er waren bijna overal kraampjes met verschillende dingetjes; Pokémonvoer, souvenirs, hapjes en andere dingen. Sora zag Sparky kijken naar het kraampje met Pokémon voer. “kom, zei Sora en liep meteen naar de man met een snorretje.
Hij pakte tien blikken gemixt voer en wat extra koekjes. “dat word dan bij mekaar 54 Pokédollar, jongen, zei de verkoopster vriendelijk en Sora gaf haar in plaats van 54 60, “laat de rest maar zitten, zei Sora en stopte het voer in zijn tas. Hij vroeg zich af wat Chiara en Roxas nu aan het doen waren en grijnsde.
Sora, Sparky en Kio liepen wat verder en keken rond toen opeens, “hé jij!, jij met die Riolu en Pikachu!, zei een kleine jongen niet veel ouder als hij zelf. Sora draaide zich om en trok een wenkbrauw op, “Dude, ik heb een naam en heet niet ‘jij’ dus wat moet je?, vroeg Sora nijdig en Sparky vonkte ook nijdig.
“doe je gevechten met een van je Pokémon?, vroeg de jongen met een brede grijns op zijn gezicht. Sora dacht na en grijnsde breed, “ja, zei Sora en keek strijdvaardig naar de jongen. “Ichiro is mijn naam en de jouwe?, vroeg Ichiro.
Sora trok zijn wenkbrauw op, “ik ben Sora, begin jij maar eerst, grinnikte Sora en Ichiro greep een Pokeball beet, “ik kies jou, Pansage!, riep Ichiro en de blauwharige jongen gooide zijn Pokéball de lucht in en het silhouet verscheen van een aap met broccoliachtig ding op zijn hoofd. Sora grijnsde en greep de Pokéball van Shiro en gooide die het veld op. “Chimchar!, riep Shiro hyperactief en sprong op en neer van opwinding. “Pansage, doe je Seed Bomb!, riep Ichiro en de Pansage opende zijn bek en vuurde zaadjes richting Shiro, die wachtte op een bevel, “Shiro, ontwijk en doe je scratch!, riep Sora met een nog bredere grijns.
Hij ging die jongen zo in de war brengen dat hij zou opkijken van wat zijn trouwe Chimchar kon, “Chaaar!, gromde Shiro en had de Pansage neergehaald, “Pansage!, gaat het jochie?, doe je Bite, riep Ichiro en meteen stond de Pansage weer op en ging recht op Shiro af. Sora voelde miljoenen ogen prikken in zijn rug en concentreerde zich op Shiro, “Shiro, ontwijk en doe je Ember!, riep Sora en de Chimchar knikte en maakte in plaats van een Ember een Flamethrower die recht op de Pansage af ging en werd geraakt, “goed gedaan, jullie twee, zei een bekende stem en Sora draaide zich en zag Chiara staan met een overvolle tas.
“bedankt en Ichiro, jij bedankt voor het gevecht!, riep Sora de blauwharige jongen na en rende meteen naar haar toe. “wat heb je allemaal gekocht?, grinnikte Sora en wierp een blik op haar tas, “wat dingetjes, antwoordde Chiara met een onschuldige glimlach, het maakte hem niet uit, zolang ze maar plezier hadden gehad. “kom Rox zal ongetwijfeld wel in het Center zijn, zei Sora terwijl hij haar tas overnam en naast haar was gaan lopen, als hij niet zo aardig was had hij dat waarschijnlijk niet gedaan maar dat boeide hem niet.

Toen de twee bij het Pokémon Center waren zagen ze Roxas al zitten half ineengezakt tegen de bank. “ik denk dat hij moe is, wil je hem wakker maken, dan zorg voor ons een kamer en Sora liep naar de balie…


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.